Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

מדובר על סיאט לאון 2015 1.2tsi

צץ לי לא ממזמן אדים בפנסים,בפנס אחד יותר מהשני,פתחתי אותם וייבשתי עם פן,סגרתי טוב,אחרי כמה ימים פנס אחד שהיה גם מלא באדים לפני היבוש התמלא שוב באדים,רציתי לשאול מה אפשר לעשות בנושא ואיך אני יודע מה גורם לכך?יש בפנס שריטה קטנה ואולי זה משם אבל איך אדע בוודאות?והאם יש פתרון זול לכך?צירפתי תמונה של הפנסים

0jwn0rgutygo.jpg

פורסם
תפתח שוב. קח מקדח דק ותקדח בחלק התחתון כדי שיכנס אויר וגם ינקז עיבוי החוצה

יש לך אולי תמונה של איפה בערך לקדוח?אני לא רוצה לעשות טעות או אפילו סרטון אני אשמח

יש לי חור בטמבון למטה אם זה עוזר אבל עדיין יש אדים לכן אני שואל איפה בדיוק צריך לקדוח

ואיך אני יכול לדעת אם זה בגלל השריטה או בעקבות משהו אחר?או לעשות המ שאמרתה וזה פשוט יפתור הכל?

פורסם (נערך)

רק שאני הייתי מפרק בית פנס , מגיע מהתחתית וקודח. לא מהחזית (למנוע מצב שמי גשמים יכנסו..)

אפשר גם לקדוח בחלק שבתוך המנוע , העיקר שתהפוך את הפנס לפנס "נושם".

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אל תקדח!!! העדשה בפנסים קדמיים מודבקת עם סוג של ביטומן. בחום הישראלי הוא פשוט משתחרר וככה מים נכנסים, עם החום של הפנס הכל הופך לאדים. הפנס אמור להיות אטום!!! למניעת חלודה וקורוזיה בחיבורים. הפתרון, פרק את 2 הפנסים (גם אם בשני אין אדים יהיו בקרוב) ואז בזהירות (עדיף בבית על השולחן עם מגבת מתחת לפנס למניעת שריטות) תוציא את הנורות ותייבש היטב עם מייבש שיער (אל תנגב את פנים הפנס בשום פנים) לאחר שהפנס יבש לחלוטין מרח סיליקון לאורך כל החיבור בין העדשה לגוף הפנס מסביב (עדשה =חלק שקוף. גוף הפנס =החלק השחור) ממליץ על סיליקון שחור כי הוא יותר עמיד. כמו כן תוודא שהדלת של החלפת הנורות נאטמת, אם לא מריחת ווזלין על כל הגומי תעשה את העבודה. תזהר לא ללכלך יותר מידי ותהנה מהבובה שלך, בהצלחה.

פורסם
אל תקדח!!! העדשה בפנסים קדמיים מודבקת עם סוג של ביטומן. בחום הישראלי הוא פשוט משתחרר וככה מים נכנסים, עם החום של הפנס הכל הופך לאדים. הפנס אמור להיות אטום!!! למניעת חלודה וקורוזיה בחיבורים. הפתרון, פרק את 2 הפנסים (גם אם בשני אין אדים יהיו בקרוב) ואז בזהירות (עדיף בבית על השולחן עם מגבת מתחת לפנס למניעת שריטות) תוציא את הנורות ותייבש היטב עם מייבש שיער (אל תנגב את פנים הפנס בשום פנים) לאחר שהפנס יבש לחלוטין מרח סיליקון לאורך כל החיבור בין העדשה לגוף הפנס מסביב (עדשה =חלק שקוף. גוף הפנס =החלק השחור) ממליץ על סיליקון שחור כי הוא יותר עמיד. כמו כן תוודא שהדלת של החלפת הנורות נאטמת, אם לא מריחת ווזלין על כל הגומי תעשה את העבודה. תזהר לא ללכלך יותר מידי ותהנה מהבובה שלך, בהצלחה.

אני מפחד לפרק את הפנסים ולהסתבך עם זה יותר מידי מעדיף שלא,לגבי הפנסים אני ייבשתי את שניהם עם פן והם יצאו בסדר וחארי כמה ימים חזר לי כמו שצילמתי,חזר לי רק בפנס אחד ואני מצרף תמונה של השריטה ששמתי לב שיש בו,לדעתך זה נובע מזה?

והאם אפשר למרוח סילקון בלי לפרק את הפנס והאם זה יכער אותו ויראו את זה או לא?תודה רבה

jiny2ztiyqmx.jpg

פורסם (נערך)

אז השיטה לעצלן היא לקדוח בפלסטיק השחור חור . בחלק שבתוך המנוע ולהשאיר ככה. המים יתאדו מעצמם. הפנס לא יהיה אטום אבל אני לא רואה בכך שום אסון או קורוזיה.

2.5 דקות עבודה.

בסוף החורף פשוט שים על החור טיפה סיליקון שחור . במקרה הצורך פתח לאיורור.

השיטות האחרות דורשות פירוקים וזמן...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

זה לא יכער כי החלק של החיבור מסתתר מתחת למכסה מנוע, אז גם אם ימרח טיפה זה לא נורא. הקטע הוא שהאזור שממנו נכנסים מים יכול להיות גם מלמטה. פירוק פנס זה קלי קלות, רק בעדינות אם המחברים של החשמל. כל השאר שטויות במיץ. תעשה את זה פעם אחת ותשקיע בסיליקון שחור, יחזיק למשך כל החיים של הרכב, אם לא תעשה את זה, הקונקטורים למנורות יחלידו, חיי הנורה יתקצרו והרפלקטור ידהה ואז תאלץ לקנות פנס חדש, סיפור של יותר מאלף שקל. פירוק הנורה זה סכה"כ 3 ברגים כל פנס. רק אל תפעיל יותר מידי כח כשאתה מפרק את המחבר של החשמל.

פורסם

הנה קישור לסרטון ביוטיוב:

בגרמנית אומנם אבל הוא מראה הכל. וכן, יש בורג אחד של הפנס מתחבא מתחת לטמבון, אז גם הוא צריך לרדת. אל תתעצל, פשוט תעקוב אחרי הסרטון. ועם סיליקון טוב זה יהיה דבר חד פעמי. לדעתי שווה את ההשקעה
פורסם

אז זהו... בפנסים של היום הכל זול, גם הקונקטורים וגם הרפלקטור. רפלקטור ברכבים חדשים הוא סתם אבקה כסופה שאפשר להוריד עם האצבע (מניסיון) וברגע שהלך הרפלקטור הרכב לא עובר טסט

פורסם
זה לא יכער כי החלק של החיבור מסתתר מתחת למכסה מנוע, אז גם אם ימרח טיפה זה לא נורא. הקטע הוא שהאזור שממנו נכנסים מים יכול להיות גם מלמטה. פירוק פנס זה קלי קלות, רק בעדינות אם המחברים של החשמל. כל השאר שטויות במיץ. תעשה את זה פעם אחת ותשקיע בסיליקון שחור, יחזיק למשך כל החיים של הרכב, אם לא תעשה את זה, הקונקטורים למנורות יחלידו, חיי הנורה יתקצרו והרפלקטור ידהה ואז תאלץ לקנות פנס חדש, סיפור של יותר מאלף שקל. פירוק הנורה זה סכה"כ 3 ברגים כל פנס. רק אל תפעיל יותר מידי כח כשאתה מפרק את המחבר של החשמל.

בגרמנית אומנם אבל הוא מראה הכל. וכן, יש בורג אחד של הפנס מתחבא מתחת לטמבון, אז גם הוא צריך לרדת. אל תתעצל, פשוט תעקוב אחרי הסרטון. ועם סיליקון טוב זה יהיה דבר חד פעמי. לדעתי שווה את ההשקעה

אין לי בעיה עם להשקיע וזמן,יש לי את הפחד להסתבך ולא להצליח נגיד להחזיר את הפנס בחזרה או לא לחבר טוב או שחלק קטן יפול לי כי כבר קרה לי ואז אני ידפק

לגבי הסילקון ולגבי החור לא הבנתי בדיוק איפה לעשות את זה,אשמח אם תסתכלו גם על התמונה השנייה שצירפתי זה נראה כאילו הרכב קיבל מכה יש קילוף צבע מתחת הפנס ושריטה על הפנס איך אני יכול לדעת אם זאת הסיבה לאדים או שיש פשוט בעיה באיטום?ואיפה אני צריך למרוח תסילקון השחור?לא על הסדק הזה?

פורסם

אבל אני אמור לשים את הסילקון כדי שמצב כזה לא יחזור?נגיד והורדתי את הפנס,מה הלאה?איפה לשים סילקון ואיך לזהות מה גורם לכניסה של האדים?

• תוכן חדש...