Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעשית, אפשר לשלם ברישיומט/דואר/אינטרנט קצת לפני שמגיע הרישיון החדש הביתה.

הכי מוקדם שהצלחתי לעשות את זה, זה כאמור כחודשיים וחצי (או חודשיים ושבוע) לפני מועד החידוש.

פורסם

אני הצלחתי לשלם חודשיים ו10 ימים ו חודשיים ושבוע.

אומנם לא בדקתי יום יום.. אבל בשניהם זה היה ביום שישי בבוקר שהמערכת פתחה לי את התשלום.

כמו שאני מכיר את המערכות האלה הן לא מתעדכנות כל יום,

אז יכול להיות שיש עידכון ביום חמישי בסוף היום.

לכל הרישיונות שיודפסו בשבוע שלאחר מכן וישלחו בדואר.

פורסם

כן, פעם מישהו הסביר פה שהמערכת של משרד הרישוי מבצעת חידושים כל שבועיים ולא יומי. לכן אין זמן מדוייק שאפשר לשלם מראש אלא משחק בתחום השבועיים האלו.

פורסם

יש לנו 2 רכבים בבית עם טסט בסוך מרץ ואני כבר יכול לשלם את האגרה

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מעניין באמת אם מישהו יכול להסביר את הלוגיקה לפיה זה עובד...

כי אני נסיתי פעם לחדש במצב הזה (משהו כמו חודשיים ו 3 שבועות לפני המועד) וזה לא היה אפשרי. אפשר היה לשלם רק על כפל רישיון ולא על רישיון חדש.

ואחרי כשבוע - שבועיים כן יכלתי לחדש.

פורסם (נערך)

לפני מספר שנים שהתחיל התשלום באינטרנט אז היה כתוב באתר לפני שלב התשלום מתי אפשר לשלם.

ואז היה כתוב שאפשר לשלם מתחילת החודש שקודם לחודש החידוש.

כלומר כל הרכבים שמתחדש להם במרץ היו יכולים לשלם מתחילת פברואר בלי קשר מתי במרץ החידוש.

אבל מאז הם התקדמו וגם אני שמעתי שהם עברו לעידכון פעם בשבועים ולא פעם בחודש.

אבל בשתי החידושים האחרונים שלי מצאתי שזה נפתח ביום שישי .. אני לא ממש בטוח שבדקתי בחמישי שקדם לשישי.

אבל בטוח שבדקתי במהלך השבוע.

השאלה האם פעם בשבועיים הם מעדכנים או כל שבוע ביום שישי נפתחים אלו של ה-10 או 12 שבועות קדימה (כל שבוע נפתח שבוע נוסף).

מכיוון שפברואר הוא קצר בכמה ימים אז מלטבשי קיבל צופר.

עריכה אחרונה על ידי korola
פורסם

לדוגמא כשאתה מוכר רכב שיש לו טסט עוד 3 חודשים, אתה מעדיף להעביר טסט ולמכור עם טסט לשנה.

דוגמא אחרת, לא חידשת טסט 9 חודשים כי לא השתמשת ברכב ואתה רוצה לחדש.

אם תחדש אחרי 9 חודשים, תצטרך עוד 3 חודשים לעשות טסט שוב.

אז עדיף לך להמתין עוד שבועיים ולעשות כבר את הטסט של השנה הבאה.

במקרים אלו חשובה לך האפשרות לעשות את החידוש כמה שיותר מוקדם.

פורסם

בוקי אם אתה לא השתמשת ברכב והשארת אותו בלי טסט אתה לא תוכל "לדלג" על שנת טסט, איך שלא יהיה תצטרך לשלם עבור שנתיים, אם אתה מתייחס רק לביצוע מבחן אחד, זה אפשרי, אבל התשלום יהיה כפול, גם עבור השנה שלא השתמשת ברכב אלא אם כן הקפאת את הרישיונות בצורה מסודרת במשרד הרישוי.

פורסם

בין אם הקפאת את הרישיון ובין אם לא, אתה רוצה לעבור טסט פעם אחת ולא פעמיים. על זה אני מדבר כי זה מה שרלוונטי לדיון.

• תוכן חדש...