Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קוד לקודן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הקודן עושה בעיות, ואני רוצה להחליף קוד.

אני מצרף תמונה, כי עשיתי את הקטע של להקיש קוד, לפתוח סוויץ, להקיש עוד פעמיים את הקוד, ואפילו ללחוץ ארוך על הכוכית אחרי- לא עבד.

אולי מישהו מכיר את הסוג הספציפי.

זו תהיה עזרה גדולה!

תודה

WhatsApp Image 2019-11-06 at 17.16.30.jpg

פורסם

הבחור לא חזר לספר אם הצליח לו, אז תבטיח שאתה כן תחזור :-)

https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https%3A%2F%2Fwww%2Ecarsforum%2Eco%2Eil%2Fvb%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D250132&share_tid=250132&share_fid=28771&share_type=t&link_source=app

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שלום. בהודעה שהפנית אליה מצויין שמתאים לקודן עם 5 ספרות בקוד. אצלי 4, וגם במראה הם לא זהים. מקווה שמישהו יזהה את הקודן המסוים.. תודה רבה לך!

פורסם

זה אותו קודן.

נקרא פיתון. דגם עדן.

אתה מוזמן לחפש בגוגל.

יצא בכמה גרסאות ללוח המקשים. המוח אותו מוח . אני מניח לפיכך, שהליך שינוי הקוד זהה.

פורסם

אבל עדיין אצלי הקוד הוא רק 4 ספרות.. בכל אופן ננסה מחר ואדווח תוצאות. רק אם זה דופק לי תקודן סופית אני אתבעס טוב טוב..

תודה רבה

פורסם

אני חוזר בי.

אני ממליץ שלא צנסה כלום ותיגש למתקין מקצועי

פורסם

אם זה ידפוק לך את הקודן, זה יהיה הדבר הכי טוב שקרה לך עם הרכב הזה, סופסוף תוכל להעיף את הטמטום הזה מהאוטו. תאמין לי אתה היחיד שסובל מהקודן הזה, את הגנב הוא עוצר בערך כמו זבוב בכניסה לרכב

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...