Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח בדיקה - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני רכישת רכב ולפני בדיקה במכון שאעשה בעצמי. לבינתיים המוכר, שהינו גוף גדול, מסר לי את דוח הבדיקה שהם עשו (מצורף). לטענתם הכל סודר ולא אמור להופיע בבדיקה הבאה.

האם משהו מהממצאים מדאיג או מדובר בדברים סטנדרטים? המדובר על טויוטה 2017

loo.jpg

פורסם

למעט ענייו המשאבה אין משהו חריג.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למעט ענייו המשאבה אין משהו חריג.

מה המשמעות של זה במקרה הגרוע? החלפת משאבה או שזה יכול להעיד על איזשהו עניין מהותי יותר? לטענתם הם סידרו את זה, השאלה אם לא יחזור לי תוך שנתיים

פורסם

זה לא משהו מהותי, חבר החליף ב208 גם משאבת מים ומאז נוסע ללא בעיות.

הוא לא אמורה לנזול אחרי שנתיים אבל קורה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

רכב בן שנתיים עם קורוזיה במשאבת מים? הייתי מתרחק. בטח כל המערכת קירור אכלה מי ברז כבר שנה ןחצי. למה? לא ברור.

לשם השוואה ככה נראתה משאבת מים אצלי אחרי 150 אלף ו6 שנים[ATTACH]524234[/ATTACH]

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

איזה סיבה הייתה להחליף נוזל קירור ברכב די חדש?

פורסם (נערך)

זו בדיוק השאלה שלי, קורוזיה לא תתכן ברכב ככ צעיר שמשתמש בנוזל קירור של היצרן.

מספיקה פעם אחת שהשאירו מכסה פתוח והנה....

אגב גם רכב חגש יכול להגיע לנקודה בה צריך להחליף נוסל קירור כחלק משגרת הטיפולים.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • תוכן חדש...