Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,מבקש עזרה ויעוץ.

אז הסיפור מתחיל ככה לפני ארבעה ימים בערך באמצע נסיעה שגרתית בתוך העיר נדלקה לי מנורת תקלה של המנוע הגעתי לבית השארתי את האוטו בחניה יום למחרת גם נסעתי נסיעה קצרה והרגשתי קצת רעידות במהלך הנסיעה,החניתי את הרכב אחרי 5 דק אני מגיע והרכב לא מניע בדקתי דרך סורק של התקלות הופיע לי תקלה "P0011" לא יכלתי ליסוע יותר כי האוטו היה נדלק ונכבה יום למחרת לקחתי את האוטו למוסך החליפו לי איזשהו חיישן שנמצא במנוע ועשו לי טיפול עשרת אלפים. שהמכונאי בא להניע קפצה השרשת תזמון לפי מה שהוא הסביר. לפי מה שהבנתי ונאמר לי שהלך המנוע והתעקמו שסתומים ,כמובן שבעל המוסך מתנער מאחריות ומצאתי את עצמי מנזק של 500 ש"ח שהגעתי לנזק של 5 אלף ש"ח כרגע הרכב מושבת לגמרי אחרי טיפול ראש מנוע הופיע עוד כמה תקלות הרכב ברשותי שלוש שנים ולעולם לא עשה לי שום תקלה או בעיה

אבקש את עזרכתם בנוגע ליעוץ אשמה של מי זה ואם המכונאי יכל לדעת שתקפוץ שרשרת בעקבות החלפת חיישן.

פורסם

זאת אחת מיני התקלות שקרו לי גם בפרוטה 11, היו כמה תקלות קטנות של בלאי ואז הופיעה תקלת השרשרת הארורה שהתארכה/קפצה (רעש בהנעה), הוחלפה במקורית, אחר כך (מהר מאוד) החדשה קפצה גם והראש מנוע הלך לשיפוץ. אחריה הופיעו כל מיני תקלות חדשות ורעשים משונים שלכאורה לא קשורים בכלל למנוע אבל התזמון שלהם גורם לחשוב שיש קשר. לי לא החליפו שום חיישן, לא נראה לי שיש קשר לחיישן.

ט.ל.ח

פורסם

כן אבל השרשת קפצה לאחר הטיפול והחלפת החיישן אני הכנסתי את האוטו למוסך שהוא הניע אומנם הניע ומתכבה לאחר הטיפול והחלפת החיישן המכונאי נתן סטרטר והיא קפצה השרשרת ואז הוא הודיע לי שהלך המנוע

פורסם

לפי התאורים שלך, המוסך לא גרם לשום נזק שלא היה שם מלכתחילה. רק עניין של "טיימניג" שהטיימינג קפץ ממקומו דווקא בהתנעה של המוסך אחרי הטיפול.

האם זה מוסך מורשה של קיה?

• ספונסר פורום
פורסם

בדגם הזה היתה תקלה של פגם במותחן שרשרת התזמון, מנגנון הרצ'ט שאמור למנוע חזרה של המותחן לאחרו היה כושל, והשרשרת היתה קופצת.

פורסם

זה מה שרציתי לדעת. כי אחרי הטיפול בסטרטר הראשוני קפצה השרשרת השאלה שלי אם יש קשר בין שני הדברים ואם זה דבר שיכלו לצפות אותו לפני, גם המוסכניק נתן סטרטר במשך 2 דק רצוף. גם לדעת אם נגרם נזק מכל מכלול הדברים שאמרתי

זה לא מוסך מורשה .

פורסם

אם זו תקלה ידועה, אני הייתי פונה ליבואן בבקשה לאחריות "רצון טוב" - תדרוש הכל (מגיע לך, אם אתה שואל אולי), תקבל אולי חצי? גם זה שווה משהו.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
אם זו תקלה ידועה, אני הייתי פונה ליבואן בבקשה לאחריות "רצון טוב" - תדרוש הכל (מגיע לך, אם אתה שואל אולי), תקבל אולי חצי? גם זה שווה משהו.

כל כך קל להפנות אותו למקום שיגלגל אותו מכל המדרגות.

הרכב מודל 2011, לא מטופל במוסך יבואן ואתה מצפה שהוא יחליף חלק במסגרת ״רצון טוב״?

פורסם

באיזה מנועים ידוע שיש את הבעיה הזו?לאשתי יש קיה סול 2013 בנזין(מנוע 140 כ״ס),האם הבעיה יכולה להופיע גם אצלה?

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

הרכב ברשותי שלוש שנים תמיד טופל בזמן רק בטיפול האחרון חרגתי 2000 קילומטר מהטיפול

הרכב עם 192 אלף קילומטר

השאלה שלי אם יש קשר בין החיישן לקפיצת השרשרת ואם אחריות של כל הדבר הזה שלי או של בעל המוסך

פורסם
באיזה מנועים ידוע שיש את הבעיה הזו?לאשתי יש קיה סול 2013 בנזין(מנוע 140 כ״ס),האם הבעיה יכולה להופיע גם אצלה?

עוקב,

גם לאבא שלי יש כזו - רמת גימור גבוהה (מגנזיום, בקרת אקלים, הנעה ללא מפתח)

תענוג של רכב.

האם גם בדגם של 2013 (תיבה אוטומטית 6 הילוכים) שי פוטנציאל מועד לפורענות ?

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
הרכב ברשותי שלוש שנים תמיד טופל בזמן רק בטיפול האחרון חרגתי 2000 קילומטר מהטיפול

הרכב עם 192 אלף קילומטר

השאלה שלי אם יש קשר בין החיישן לקפיצת השרשרת ואם אחריות של כל הדבר הזה שלי או של בעל המוסך

כבר כבתנו לך, לא רואים קשר.

• תוכן חדש...