Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן חושפת את הג׳וק החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדור החדש אמנם שומר על מראה מוחצן (ומאוד חמוד!) אבל זוכה למימדים גדולים יותר, מרווח טוב יותר לנוסעים ותא מטען לא רע בכלל בגודלו.

מבוסס על הקליאו והקפצ׳ור החדשות, הג׳וק החדש זוכה למימדים מכובדים עם 7 ס״מ תוספת באורך (4.21 מטר) 3 ס״מ ברוחב (1.80) ובגובה (1.60) ובסיס גלגלים ארוך בלא פחות מ10.5 ס״מ מה שיקנה מרווח ברכיים משופר משמעותית לנוסעים מאחור. תא מטען גדל ב20% ונפחו עומד כעת על 422 ליטרים מכובדים ביותר לרכב מהסגמנט הזה.

מהמשקל הם דווקא הצליחו להפחית כמה עשרות ק״ג...

תא הנוסעים נראה (ונקווה שגם ירגיש כי זו היתה אחת מנקודות התורפה של הסכם היוצא) משמעותית טוב ואיכותי יותר, כאשר ניתן לבחור בין מספר קומבינציות של גוונים (בחו״ל לפחות....).

בגזרת המולטימדיה הרכב מגיע עם מסך 8 אינץ׳ (קטן יותר בדגם הבסיס) שכולל מערכת Nissan Connect, כמו גם אנדרואיד אוטו ואפל קאר-פליי כסטנדרט.

בגזרת המנועים (מנוע יוצא נכון...) אין הרבה אופציות כרגע. בהשקה יוצע מנוע אחד ויחיד, 1.0 ליטר טורבו בעל שלושה צילינדרים והספק של 117 כ״ס. תיבת הילוכים ידנית או האוטומטית שהיא מעתה כפולת מצמדים (במקום הCVT) בעלת 7 הילוכים.

נתוני התאוצה לא בדיוק יעלו את מפלס ההתרגשות בקרב חובבי הביצועים עם 10.4 שניות בדגם הידני ויותר רלוונטי אלינו, כ11 שניות באוטומטי. מצד שני גם זה שיפור על פני הדגם היוצא....

תחילת יצור במפעל ניסן באנגליה בנובמבר.

e9eb8e01928d6dab7d88b9238208baf4.jpg

06d542c89a4ad5a8bd61ee6dc33e80ac.jpg

f4ae0053335ab3d167ffda5c7b9af1c7.jpg

111037b743d8501a349de42676203f66.jpg

5a099af35efbc0941c264f6130b0d8c6.jpg

90a92b3baebc481267a9103c0ab2055d.jpg

c62f2e7897920cc907a08802c8953e1d.jpg

b56a4142b00c9ac5a4ca69d12ec998cd.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איכס! אין לי מילה אחרת. סורי לכל חובבי הרכב.

עד שהתרגלתי למראה של הגוק הקודם, הם מוציאים עדכון.

יהיה מעניין להשוות את הגוק החדש לסטוניק שלי. במימדים ובאבזור.

כשחיפשתי רכב אז הגיוק היה צפוף מאד (במיוחד במושב האחורי לעומת הסטוניק והדגם עצמו היה מיושן (מנוע, גיר ופנים הרכב).

פורסם

נראית כמו המיקרה החדשה שבלעה סטרואידים.

נראה שהג'וק החדש ישווק רק באירופה, מכיוון שיבשת אמריקה הג'וק הוחלף בקיקס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
איכס! אין לי מילה אחרת. סורי לכל חובבי הרכב.

עד שהתרגלתי למראה של הגוק הקודם, הם מוציאים עדכון.

יהיה מעניין להשוות את הגוק החדש לסטוניק שלי. במימדים ובאבזור.

כשחיפשתי רכב אז הגיוק היה צפוף מאד (במיוחד במושב האחורי לעומת הסטוניק והדגם עצמו היה מיושן (מנוע, גיר ופנים הרכב).

מי שחובב רכב, לא אמור לחבב את הדבר הזוועתי הזה :wink:

פורסם

לא רע בכלל.

הדור היוצא נראה מאולץ ומתחכם.

נראה שפה יש קו מגובש שנשען על המוטיבים של העיצוב הקודם אבל מבצע משמעותית יותר טוב.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

במחיר הנכון אני מאמין שהוא ימכר יפה בשוק.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...