Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורית אזהרה (stop) ב206?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון נידלקת שוב ושוב נורית מתחת למד הקמ"ש האומרת "stpo"

חיפשתי בספר רכב וכתוב רק -"נורית אזהרה כללית"

מישהו יודע למה היא נלדקת?

באיזה נסיבות היא אמורה להידלק?

ומה אני אמור לעשות כאשר היא נדלקת?

דרך אגב היא נידלקת למס' שניות מועט מאוד ונכבת..

תודה לעונים.

פורסם

גש למוסך ובדוק תקלה בקריאת מחשב. אל תזניח.

יכולה להיות מבעיית מנוע/ בלמים, ועד בלם יד שלוחץ על המפסק. שווה בדיקה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אכן- כפי שאמר קודמי -לגשת למוסך בדחיפות

זו יכולה להיות תקלה קטנה בחיווט, או ביטרון (יקר, אבל זה עדין קטן לעומת מה שאמורה להגיד המנורה הזו)

פורסם

אייל, אני לא אוהב לתקן אבל אני חייב לתקן אותך

נורת STOP אינה נדלקת לבד בשביל בלמים.

נורת STOP ב PSA מסמלת: חימום יתר של המנוע, בעיה חמורה בחיישן ביטרון (שגורם להמחשב לחשוב כי הטמפ גבוהה יותר מבפועל) , בעיה במחשב , בעיית הזרקה חמורה.

לכותב השרשור : שים לב: האם מתנגנת לך מוזיקה עריבה בזמן שהיא נדלקת?

פורסם

תיקון: ה-stop לבד לא אומר כלום.

כפי שכותב ההודעה ציין, זאת נורת אזהרה כללית.

היא נדלקת גם אם הדלת לא סגורה היטב (מניסיון מפדח :oops:).

אבל בכל מקרה, אל תזלזל בה ותקפוץ לבדוק את זה במוסך.

פורסם

חברים יש לכם טעות

אתם בכלל מדברים על נורית ה STOP בפיגו סיטרואן?

היא לא נדלקת גם אם אתה נוסע עם דלת פתוחה או כל דבר אחר.

היא נדלקת כשיש תקלה בחום מנוע (דוגמא: מנוע רותח, אין תגובה מחיישן ביטרון, מאווררים מפסיקים להסתובב) וכשהיא נדלקת, תשמעו צלילים צורמים כל כך מעצבנים (בדומה לרעש שמאשארים אורות דלוקים ומוצאים מפתח) ואייל , מניסיון אישי ולאחר שנסעתי ללא נוזל בלמים כלל, הדבר היחיד שידלק זו נורת (P) שהאמברקס למטה, ושהוא למעלה היא לא תדלק.

פורסם

נורת הSTOP אינה קשורה לבלמים אני יכול להגיד לך בוודאות כי היה לי פ'זו 206 שנפתרתי ממנו ברוך השם....

היה לי מקרה שנורת האמברק כל פעם נדלקה בזמן הנסיעה הלכתי למוסך והיה בעיה בבלמים נורת הSTOP אינה קשורה לבלמים אלה למשו אחר שאחרים לפני אמרו סע למוסך ......

פ'זו 206 XT

עם טאסות מגניבות!!!! ורדיו טייפ איכותי

סתאם...אוטו בסדר לא יותר מזה...:roll:

פורסם

תודה לכל העוזרים אני בהחלט אלך למוסך לבדוק מה הבעיה..

שמתי לב כי רק כמד החום עולה טיפה מעל 90 מעלות ולפתע מורידם הילוך על ידי לחיצה על דוושת הגז (אוטו-מת) אז הנורה דוקלת..אך מפסיקה את פעולה לאחר עזיבת הגז..בכל מקרה הרכב אמור לעבור את טפול ה30,000 בקרוב מאוד..נדסר גם את זה..

שוב, תודה לכולם!.

פורסם

הייתה את הבעיה לחבר שלי , טוס למוסך בהקדם האפשרי .

אצל החבר הייתה בעיית התחממות במנוע, והוא הגיע בדיוק בזמן.

אל תבזבז את הזמן שלך בשאלות בקשר לזה פה, {למרות שיש כאן תותחים} אלא פשוט תלך למוסך עדיף כמה שיותר מוקדם.

נ.ב

דרך אגב אם יש לך פיזו אז למה הכינוי שלך זה מגאן צהובה 2000 , אני שואל זאת ביגלל שיש לך רק 4 הודעות אז קשה לי להאמין שכבר החלפת רכב!

בכל מקרה בהצלחה

פורסם

הכינוי שלי הוא מגאן2000 צהובה מכיון שלאחי יש מגאן כזו ואני חולה על הרכב שלו..

ולמתחכמים שיאמרו למה לא קניתי גם..את הפיג'ו קיבלתי מתנה בלי זכות לבחור איזה רכב אני רוצה..

שבת שלום ושבוע טוב לכולם

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אני כותבת אליכם מכיוון שאני מיואשת מהמוסכים וחשבתי שאולי למישהו היתה בעיה דומה ולכן יוכל לעזור לי.

אני יודעת שזה קצת ארוך אבל זה פשוט סיפור בהמשכים.

יש לי פיג'ו 206 שנת 2002.

כבר חודשיים בערך שאני מתעסקת עם אותה תקלה שחוזרת והמוסך(מורשה) לא מצליח לפתור אותה.

אז ככה,

החלה להדלק לי נורת ה-STOP בדרכי חזרה מהעבודה בנסיעה מירושלים להרצליה ולמה זה חשוב אתם שואלים?

כי כמעט תמיד היא נדלקת לי בירידות של ירושלים ורק פעם אחת נדלקה לי בדרך הלוך.

תאור התקלה:

בהתחלה בנסיעה מירושלים להרצליה הייתה נדלקת נורת STOP מלווה במד חום שמורה על מקסימום חום אחת למס' ימים.

בהתחלה הייתי עוצרת ובודקת מים והוספתי קצת ולאחר כ10-15 דקות הנורה כבתה והמשכתי בנסיעה.

מייד פניתי למוסך שהחליפו חיישן טמפ' ובדקו שהרכב אינו מתחמם. למחרת התופעה חזרה.

שוב חזרתי למוסך ושוב החליפו חיישן טמפ'(בטענה שכניראה הקודם לא היה תקין).

לאחר מס' ימים שוב חזרה התופעה ואז הנורה החלה להדלק כל יום וכל יום עצרתי כבר לא בדקתי מים כי היה ברור שזו לא הבעיה ופשוט כיביתי את הרכב והמתנתי כ15 דקות.

בפעם השלישית לאחר שיחה עם שירות הלקוחות של היבואן הכנסתי את הרכב שוב למוסך והפעם הם ניקו את הרדיאטור שלטענתם היה סתום החליפו נוזל קירור ועוד חלק שאני לא זוכרת את תיאורו והבטיחו לי שהכל תקין.

כמובן שהבעיה חזרה שוב.

לאחר שהבהרתי למוסך שאני לא יכולה להגיע להרצליה עם האוטו וביקשתי להכניסו למוסך בירושלים בתיווכם וכמובן שהם ישאו בהוצאות. היום הרכב במוסך אני מקווה שתפתר הבעיה למרות שאני כבר ממש לא בטוחה.

חשבתי שהמוסך המורשה צריך לדעת לטפל כמו שצריך ברכב.

בבקשה תעזרו לי אם הייתה לכם בעיה דומה,

תודה,

מקווה שלא להיות מיואשת:wink:.

• תוכן חדש...