Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חבר גמר נסיעה והידית לא זזה, המנוע נכבה ולא מניע כי זה על D.

מזמן כבר חסר את הפלסטיק שמכסה את הכניסה לטיפטרוניק וכנראה הוא נפל פנימה ואני מנחש שהוא תקע את הידית.

מה אתם אומרים? הגיוני? אפשר לפרק את הכיסויים על בורר ההילוכים ולנסות לשחרר לבד? או שרק במוסך?

תודה רבה!

עדכון: הידית זזה רק לא נכנסת לרוורס ופארקינג.

עדכון 2: מתנצל לא חיפשתי טוב, מצאתי את זה, נשמע מתאים. אני יפרק ויראה.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

המחלה שלהם זה הכובעון פלסטיק שעליו לוחץ הלחצן של הידית בעת הזזה שלה. הוא נוטה להיקרע. כדי לעקטף את הבעיה עד שתסודר תפתח את 2 ברגי הפיליפס בחזית הפלסטיקה של הידית עצמה וכאשר הן יהיו בחוץ תלחץ על הידית כלפי מטה ואז תעביר לאן שאתה רוצה זה כאילו עוקף את הלחצן. יכול להיות שיש לי כזה כובעון קניתי בעבר מקורי ולא נגעתי עדיין בשקית רק צריך למצוא אותו..רק תגיד לי אם זה בוודאות הוא ואחפש לך אותו.

• תוכן חדש...