Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה הסיפור...

לפני כשלושה חודשים ב-29.12.04 התקשרתי לחדש את המנוי שלי בעיתון. ענה לי נציג מכירות מאד נחמד והציע לי הצעה כזו:

מנוי לשנתיים + קטלוג אוטו + כרטיס זוגי לקרטינג בנתניה + 4 חודשים חינם (28 גליונות במחיר של 24),

כל זה במחיר של 540 ש"ח בארבעה תשלומים של 135 ש"ח כ"א.

ב-10 לאותו חודש אני מקבל את חשבון הישרכארט שלי ואני מגלה להפתעתי שהחיוב שנעשה הוא:

165 ש"ח * 4 תשלומים = 660 ש"ח.

דיברתי איתם עוד באותו היום וביקשתי לברר למה הסכום הוא שונה ממה שאמרו לי. התשובה שקיבלתי היתה שאין דבר כזה 540 ש"ח לשנתיים וזה טעות של נציג המכירות שענה לי אז.

ביקשתי לבטל את המנוי בגלל שהסכום היה גבוה ממה שאמרו לי והרגשתי שעבדו עלי, הם לא ויתרו בקלות וכל הזמן התקשרו לנסות לשכנע אותי לא לבטל את המנוי.

עד שהצלחתי לשכנע אותם לבטל את המנוי, הם הודיעו לי שאין כל בעיה ויזכו אותי בכל הסכום.

עבר שבוע, חודש, חודשיים... (ואני כל שבוע בערך נותן להם תזכורת שהם חייבים לי כסף...) עד שהיום סוף סוף קיבלתי את הצ'ק שהם הבטיחו לי גיליתי שלא זיכו אותי על כל הסכום וחסר סכום של 30 ש"ח.

שוב התקשרתי אליהם ושאלתי למה חסר כסף? ענו לי שה30 ש"ח האלו הם דמי ביטול.

ושוב להזכירכם אני לא ביטלתי כי לא רציתי את העיתון שלהם, אני הייתי מנוי עליו 7 שנים ונהנתי כל חודש מהעיתון. זו היתה טעות שלהם והם לא היו צריכים לגבות ממני דמי ביטול.

לפי דעתי, עיתון שמכבד את עצמו היה צריך לתת לי מלכתחילה את המנוי בסכום שאמרו בהתחלה (540), ולהשאיר להם עוד מנוי מרוצה

אבל מסתבר שמה שהם יודעים לעשות הכי טוב זה לקחת כסף.

בקיצור אני לא מתקרב לעיתון שלהם יותר.

אני יעדכן אתכם בהמשך מה קורה עם ה-30 ש"ח שהם עוד חייבים לי.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תהפוך את הבעיה עם נציגי המכירות (שהם אכן בעייתיים מניסיון ועשו גם לי טריק), לבעיה עם המגזין עצמו.

אני משוכנע כי בעקבות ההודעה שלך כאן, הם יטפלו בבעיה לשביעות רצונך. רק מעט סבלנות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
פרוטקציות רוני?

לא, אין קשר. אני פשוט יודע שאנשים מהמגזין קוראים כאן, וכשיקראו את הבעיה הם ידאגו לפצות אותו כמו שצריך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אל תהפוך את הבעיה עם נציגי המכירות (שהם אכן בעייתיים מניסיון ועשו גם לי טריק), לבעיה עם המגזין עצמו.

אני משוכנע כי בעקבות ההודעה שלך כאן, הם יטפלו בבעיה לשביעות רצונך. רק מעט סבלנות.

רוני

להזכירך, אם קראת בעיון מאז הטלפון שביטלתי את המנוי עד היום שקיבלתי חלק מהכסף עברו 3 חודשים.

פורסם
להזכירך, אם קראת בעיון מאז הטלפון שביטלתי את המנוי עד היום שקיבלתי חלק מהכסף עברו 3 חודשים.

ברור, זו לא הייתה כוונתי. התכוונתי שהחל מעכשיו, מרגע פרסום ההודעה כאן בפורום, תתאזר קצת בסבלנות ואני בטוח שיהיה בסדר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ניסית לדבר עם מישהו יותר בכיר שם?

לפעמים זה עוזר...

ואם לא, FLAMING כאן, בטוח היה עוד מישהו שפעם זה קרה לו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אבל כאשר ניסית לבטל את המנוי אחרי 8 שנות שירות שנתנו לך, ככה הם ויתרו עליך?

כי כפי שידוע לי כל החברות "הגדולות" לפחות עושים הנחה ללקוחות ותיקים.

מוזר מאוד מצד החברה.

על כל מקרה תודה על האזהרה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

מקרה דומה עם עיתון "אוטו".

לפני חצי שנה בערך התקשרו אלי ממחלקת המכירות של עיתון "אוטו" כדי להודיע לי שהמנוי השנתי שלי עומד להגמר. כמו בכל שנה ב-6 השנים האחרונות, הסכמתי מייד לחידוש המנוי באותם תנאים.

התנאים שהיו לי עד אותה הצעה לפני חצי שנה היו 40-45 ש"ח לחודש (לא זוכר בדיוק) עבור מנוי משולב של "אוטו" ו"אוטושטח". צורת החיוב היתה הוראת קבע דרך הכרטיס אשראי כאשר כל חודש חייבו אותי סכום הנ"ל.

אחרי שהסכמתי לחידוש המנוי בפעם האחרונה, הופתעתי לגלות שעיתון "אוטו" החלו לחייב בצורה שונה וכעת הם גבו ממני 540 ש"ח סה"כ כאשר הם מחולקים ל-12 תשלומים.

המשמעות בפועל היתה פגיעה בתקרת האשראי של כרטיס האשראי שלי. נכון שבפועל זה לא מאוד משמעותי אבל כן יש חודשים שבהם יש לי הוצאות גבוהות ופגיעה כזו בתקרת האשראי שלי יכולה להיות להפריע לי בעתיד (אני לא קונה אף פעם בתשלומים לחודשים ארוכים).

לאחר שיחות רבות עם מחלקת המנויים של "אוטו" בבקשה לשינוי צורת החיוב נאמר לי שהנושא יטופל וכו' כולל בקשה לביטול המנוי (אין לי בעיה לגשת כל ראש חודש לחנות לרכוש את הירחון) לא צלחתי לבטל את החיוב. רק אחרי חודשיים פשוט פניתי לחברת אשראי והכחשתי את תנאי עסקה רק אז בוטל המנוי ונעשה לי מנוי חדש לפי צורת החיוב המתאימה לי.

אין לי בעיה עם העיתון והמערכת שלו, את חלקם אני אף מכיר פנים מול פנים ולעניות דעתי מדובר בירחון מעולה בהתחשב בתנאי השוק בארץ.

יחד עם זאת, אני חושב שאנשי המכירות שם קצת פחות רציניים/אחראיים משאר המערכת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

רוני

לא מבין. נציגי המכירות לא מוכרים מטעם עצמם, הם עובדים בעיתון.

בעיה עם מחלקת המנויים היא בעיה עם העיתון.

והבחור לא כתב "אוטו לא מקצועי" או "אוטו עיתון רע", אלא בסך הכל הבהיר מדוע לא כדאי

להתפס ברשת המנויים שלהם. לגיטימי לגמרי, לא?

ועם כל האמור לעיל, אני חושב שאוטו הינו מגזין מצויין, ואין לי ספק שנציגי העיתון שקוראים את הפורום

יפצו אותך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אין חדש תחת השמש...

זה קרה לי עם חברות הכבלים (פתאום גיליתי שאני כבול לשנתיים בסכום על גבול השערורייה)

חברות האינטרנט ( פי 2 חיוב כל חודש)

עיתונים יומיים

ומה לא...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במילה אחת, ישראליזם טהור...

ככה זה, מה לעשות, בינוני ומטה (במיקרה הטוב). וכאילו שהם לא בינוניים ומטה מדרדרים אותם להיות כאילו ע"י ניצול חולני של קהל הלקוחות...

כדור שלג...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שלום לכולם,

גילי כתב כאן שהטיפול של מגזין אוטו הוא ישראליזם טהור. אנחנו סבורים שלשמוע צד אחד ומיד להיות שיפוטיים גם נופל להגדרה הזאת.

באשר לבעיית החיוב, מכיוון שמר "The driver" היה מנוי נאמן ומרוצה במשך שבע שנים, קצת מפליא ומאכזב אותנו לקרוא שלאחר התקלות בבעיה אחת הוא ממהר להכפיש את שם המגזין. לאוטו יש אלפי מנויים ועשרות מנויים חדשים בכל יום, ומטבע הדברים ואותו אופי ישראלי נתקלים לא פעם בבעיות. גם מצידנו ובאשמתנו וגם מצד הלקוחות. אנחנו מאמינים שגם בעיה זאת, כמו רוב הבעיות האחרות, תיפתר בצורה הטובה ביותר. אשר על כן עבר הטיפול בנושא היישר לסמנכ"ל השיווק של אוטו, ניר גולדברגר, ויעשה עוד היום.

בברכה,

מערכת המגזין

• תוכן חדש...