Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי קרה מקרה זהה לחלוטין....

אותי פיצו ב3 גיליונות חינם-אבל עדיין הרגשתי לא נעים

לגבי ה30 ש"ח-זה לא רק ה30 ש"ח כמו שזה שהוא היה צריך לרוץ אחריהם ולנדנד להם

ואני בטוח ששיחות הטלפון לבד מזמן עברו את ה30 שקלים האלו-זה בשביל ההרגשה שלא "נידפקת" לגמרי...

לא נעים-לא נורא.

שנה הבאה לא נחדש...זה הכח היחיד שיש לנו המנויים בשורה התחתונה:wave:

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
משום מה תמיד הטעויות האלה הם נגדך, אף פעם לא טועים לטובתך.

אני חושב שלא משנה אם זה על 30 שקל או על 3000 שקל אתה צריך לדרוש ולדאוג שלא ירמו אותך, כסף זה כסף. מי שלא מרים גרוש לא שווה גרוש. למה מה קרה ? למה מגיע להם לקחת 30 שקל בלי סיבה מוצדקת, הם רמאים ושקרנים, איזה מין צורה זו, רק לאחר חודשיים של נידנודים הם מחזירים לו מה שהם חייבים לו ? הרי אם הוא היה חייב להם הם היו דורשים את הכסף מיד..

אם הם מבינים שהייתה בעיה אז שיטפלו בה לבד, למה הם מטפלים בה רק אחרי שמפרסמים את ההודעה בפורום ? אני בטוח שלאף אחד לא היה מזיז שם אם THE DRIVER לא היה מפרסם את ההודעה בפורום.

העשירים הכי גדולים לא מוותרים גם על הסכומים הכי קטנים. אבל כסף זה לא הכל בחיים, הגינות ויושר זה גם חלק מהחיים, ועליהם שווה להילחם.

אלון, לפני שאתה עולה על בריקדות ומשמיץ את כל העולם, תרגע.

חשבת על זה שעל הטעויות לטובת המנוי/מקבל השירות אתה לא שומע כי אין לאף אחד אינטרס לפרסם אותן? יותר מפעם אחת הייתי עד לצעקות שחטף איש טלמרקטינג כי נתן הטבה או הנחה שהיה אסור לו. הלקוח הרוויח וזהו.

ולגבי "רמאים ושקרנים"... נו באמת. לעיתון אין כל אינטרס לגבות ממך כסף שלא מגיע. מדובר בגרושים לכאן או לכאן, וטעויות לרעת הלקוח פועלות ת-מ-י-ד עוד יותר לרעת העיתון - תדמיתית ובסופו של דבר גם כלכלית. אתה חושב שמשפחת פרומצ'נקו בעלת העיתון, שפעם אחרונה שבדקתי הופיעה ברשימת העשירים ביותר של "גלובס", מתעשרת מה-30 שקלים ההם? או מה-28 שקלים שנגבו ממך שלא לצורך? בניגוד למה שכתבת, זה לא מזיז להם.

שאלת למה הנושא טופל רק אחרי שפורסם בפורום - התשובה פשוטה: כי אלו שמטפלים במנויים לא גולשים כאן, ומצד שני - אותם חברי המערכת שכן גולשים כאן לא מטפלים במנויים.

בקיצור, תרגע. אף אחד לא בא לעשוק אותך. לעיתון - לכל עיתון - יש אינטרס ראשון במעלה לשמור אצלו כמה שיותר מנויים, גם אם פה-ושם יש תקלות. גם כי זה מקור הכנסה קבוע, וגם כי מספר המנויים משפיע ישירות על תעריף המודעות (ועל המיקום שלך בסדר העדיפויות של היוצאים להשקות רכב חדש...).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

לא רק שהוא עשיר, הוא גם היה רשאי לאכול שוקולד כמה שהוא רוצה... שזה יותר טוב מכסף. :-P

Піскун Святослав Михайлович

פורסם
אם יורשה לי, כן?

אחרי היכרות מקרוב עם אנשי טלמרקטינג מזה בערך 15 שנה, דבר אחד אפשר לומר בודאות: זו אחת העבודות עם קצב התחלופה הגבוה ביותר שקיים. מדובר באנשים צעירים שעושים את העבודה הזו מתוך (לרוב) חוסר ברירה, באופן זמני מאד (למעט מקרים יוצאי-דופן), ולמרות שקוראים לזה "שירות לקוחות", המשימה העיקרית שלהם זה למכור מנויים. לפי זה הם נמדדים ולפי זה נקבעת המשכורת (הזעומה) שלהם. חבל שזה ככה אבל זה המצב, בכל מקום. אם הם לא מנסים להחזיק מנוי בכל אמצעי, הם ננזפים על-ידי המנהל שלהם (שגם הוא נמדד בראש ובראשונה לפי היכולת שלו לייצר מנויים). ושלא תחשבו שהמנהל זה תפקיד לכל החיים - ב-5 השנים שהייתי ב'אוטו', החזיקו בתפקיד מנהל שירות לקוחות לפחות 5 אנשים שונים, מהם רק אחד נשאר בארגון וקודם לתפקיד אחר. שיקול דעת אצל הסוכנים עצמם? מודעות לשירות? מאיפה שיהיה לילדים האלו את זה?

ולמרות זאת, ואת זה אני כבר אומר ספציפית על 'אוטו', מתקיימים נסיונות תמידיים "לחנך" את העוסקים במלאכה השוחקת הזאת (שאני אישית לא הייתי מחזיק בה מעמד יותר משעתיים, גג) ולהסביר להם את חשיבותו של לקוח מרוצה. יש עובדתית הרבה מאד מנויים מרוצים. פה ושם קורות טעויות, וזה חבל ומצער ומיותר, אבל אני חושב שזו טעות להסיק מכך על הכלל. בלי לדעת ובלי לבדוק אני מוכן להמר שמישהו חטף על הראש חזק בגלל הסיפור הזה.

ולהזכירכם, אני כבר לא ב'אוטו' כך שיכול להחשב לפחות חצי אובייקטיבי...

טל

שלום,

הארותיך לגבי אופי התפקיד אינן מצדיקות הכנסת היד לכיסו של לקוח ללא כל הסכמה או הרשאה.

הרציונאלזציה להתיחסות נזולה ללקוח, שאתה עושה באמצעות תיאור אי תיפקוד מערכתי אינה

מקובלת גם אם נעשו טעיות בתום לב-מסיבה פשוטה שתיקון הטעיות לקח הרבה זמן מעבר לסביר.

בעצם ראוי לשים לב היטב להארותיך :

"ושלא תחשבו שהמנהל זה תפקיד לכל החיים - ב-5 השנים שהייתי ב'אוטו', החזיקו בתפקיד מנהל שירות לקוחות לפחות 5 אנשים שונים, מהם רק אחד נשאר בארגון וקודם לתפקיד אחר"....

זמן די ארוך כדי להסיק מסקנות ולשפר את הטעון שיפור.

אגב רציונאליזציה של מצב מזכיר לי סיפור הקשור למהנדס ארכיטקט שהזמין את חבריו לחנוכת ביתו...

הוא מראה להם את הסלון הגדול, את המטבח המשולב בשיש איטלקי עם טכנולוגיה מודרנית, את המרפסת הפינתית הפונה לכיוון הים...

ואז הוא מתבקש להראות גם את החדר התת קרקעי אליו מובילות מדרגות מענינות עם תאורת חירום...

לפני הכניסה לחדר, מס' מדרגות מוצפות במים...לפני שמישהו מספיק להוציא מילה מסביר המהנדס שהחדר הוסב לבריכה עתידית...

רציונאלזציה...

מה שחבריו לא ידעו, אולי חשדו ...שמדובר על המקלט שעקב תכנון וביצוע לקוי הוצף במים.

בידידות,

מריוס

פורסם
שלום,

הארותיך לגבי אופי התפקיד אינן מצדיקות הכנסת היד לכיסו של לקוח ללא כל הסכמה או הרשאה.

הרציונאלזציה להתיחסות נזולה ללקוח, שאתה עושה באמצעות תיאור אי תיפקוד מערכתי אינה

מקובלת גם אם נעשו טעיות בתום לב-מסיבה פשוטה שתיקון הטעיות לקח הרבה זמן מעבר לסביר.

בעצם ראוי לשים לב היטב להארותיך :

"ושלא תחשבו שהמנהל זה תפקיד לכל החיים - ב-5 השנים שהייתי ב'אוטו', החזיקו בתפקיד מנהל שירות לקוחות לפחות 5 אנשים שונים, מהם רק אחד נשאר בארגון וקודם לתפקיד אחר"....

זמן די ארוך כדי להסיק מסקנות ולשפר את הטעון שיפור.

אגב רציונאליזציה של מצב מזכיר לי סיפור הקשור למהנדס ארכיטקט שהזמין את חבריו לחנוכת ביתו...

הוא מראה להם את הסלון הגדול, את המטבח המשולב בשיש איטלקי עם טכנולוגיה מודרנית, את המרפסת הפינתית הפונה לכיוון הים...

ואז הוא מתבקש להראות גם את החדר התת קרקעי אליו מובילות מדרגות מענינות עם תאורת חירום...

לפני הכניסה לחדר, מס' מדרגות מוצפות במים...לפני שמישהו מספיק להוציא מילה מסביר המהנדס שהחדר הוסב לבריכה עתידית...

רציונאלזציה...

מה שחבריו לא ידעו, אולי חשדו ...שמדובר על המקלט שעקב תכנון וביצוע לקוי הוצף במים.

בידידות,

מריוס

מה הקשר בין מחט לתחת ? (החור).

כמה שאני מסכים עם הרעש שצריך לעשות שקוראת טעות כזו, אני בהחלט מקבל את מה שטל אומר.

טעויות קורות והמטרה היא ללמוד ולשפר וזה מה שטל אומר שמנסים לעשות.

ועדיין לא הבנתי את הקשר לסיפור ...

נ.ב טל. למה בדרך החוצה :?:

פורסם
אלון, לפני שאתה עולה על בריקדות ומשמיץ את כל העולם, תרגע.

חשבת על זה שעל הטעויות לטובת המנוי/מקבל השירות אתה לא שומע כי אין לאף אחד אינטרס לפרסם אותן? יותר מפעם אחת הייתי עד לצעקות שחטף איש טלמרקטינג כי נתן הטבה או הנחה שהיה אסור לו. הלקוח הרוויח וזהו.

ולגבי "רמאים ושקרנים"... נו באמת. לעיתון אין כל אינטרס לגבות ממך כסף שלא מגיע. מדובר בגרושים לכאן או לכאן, וטעויות לרעת הלקוח פועלות ת-מ-י-ד עוד יותר לרעת העיתון - תדמיתית ובסופו של דבר גם כלכלית. אתה חושב שמשפחת פרומצ'נקו בעלת העיתון, שפעם אחרונה שבדקתי הופיעה ברשימת העשירים ביותר של "גלובס", מתעשרת מה-30 שקלים ההם? או מה-28 שקלים שנגבו ממך שלא לצורך? בניגוד למה שכתבת, זה לא מזיז להם.

שאלת למה הנושא טופל רק אחרי שפורסם בפורום - התשובה פשוטה: כי אלו שמטפלים במנויים לא גולשים כאן, ומצד שני - אותם חברי המערכת שכן גולשים כאן לא מטפלים במנויים.

בקיצור, תרגע. אף אחד לא בא לעשוק אותך. לעיתון - לכל עיתון - יש אינטרס ראשון במעלה לשמור אצלו כמה שיותר מנויים, גם אם פה-ושם יש תקלות. גם כי זה מקור הכנסה קבוע, וגם כי מספר המנויים משפיע ישירות על תעריף המודעות (ועל המיקום שלך בסדר העדיפויות של היוצאים להשקות רכב חדש...).

טל

טל, אני מסכים איתך בקשר לטעויות שקורות לטובת הלקוחות.

אוקי, אולי הם לא רמאים ושקרנים, אבל זה ש 30 שקל לא מזיזים למשפחת פרומצ'נקו המליונרית זאת לא סיבה מספיק טובה לא להחזיר אותם ללקוח או לקחת ממנו בלי לידע אותו ולהסביר מדוע (לא אמרו לו לפני הביטול שיש דמי ביטול, והוא בכלל ביטל בגלל טעות של העיתון, האם נראה לך הגיוני שבמקרה כזה הוא צריך לשלם דמי ביטול ?).

ואם כבר עשו טעות, וקורה, אז שיעשו הכל כדי לתקן אותה, לפי ההתרשמות שלי מההודעה המקורית לא היה שום נסיון מצד מערכת אוטו כדי לתקן את הטעות או לפחות להסביר ללקוח את סיבת הטעות, רק אחרי שיחות ונידנודים למערכת הוחזר הכסף, וגם לא במלואו, אז אם 30 שקל כל כך לא מזיזים למשפחת פרומצ'נקו למה הלקוח היה צריך לכתוב את ההודעה הזאת בפורום כדי שיתפלו בו ?

אני מסכים איתך שטעויות קורות, באיחוד בעיתון גדול ופופולארי כמו "אוטו", אבל אני חושב שצריך לטפל בטעות שכבר קרתה בשיא הרצינות ובהיתחשבות מקסימלית בלקוח (ובמיקרה הזה אפילו לקוח ותיק), מה שבמיקרה הזה לא קרה (חודשיים של טירטורים עד שהחזירו לו את הכסף), אתה לא מסכים איתי ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
משום מה תמיד הטעויות האלה הם נגדך, אף פעם לא טועים לטובתך.

על זה אני דווקא יכול להתווכח איתך, במקרה עם מגזין רכב בחו"ל (ואל תלכו אפילו לכיוון של ההבדלים בין ישראל ובין חו"ל, בשני המקרים המנגנון זהה כמעט לחלוטין).

לפני 3 שנים עשיתי מנוי למגזין הרכב Muscle Car Performance, מנוי לשנה אחת. לאחר שנה, המגזינים המשיכו להגיע, למרות שהמנוי כבר הסתיים. לאחר כשבעה/שמונה חודשים, קיבלתי מכתב ובו נאמר לי כי המגזין מתנצל וחלה טעות, אשר בגללה המשכתי לקבל את המגזין, למרות שהמנוי הסתיים והם הציעו לי חידוש מיידי של המגזין במחיר מיוחד! כמו בן שחידשתי את המנוי, לא רק בגלל המחיר, גם בגלל השרות... :)

אז, טעויות קורות, נכון שפעמים רבות הן אצל הלקוח, אך אל תשכחו שכשלקוח נהנה מטעות, ניתן לספור על יד אחת את הפעמים בהן הוא יתקשר למי שטעה ויאמר לו..שמע...אני מקבל משהו בחינם או במחיר טעות שגורם לכם להפסיד, אנא טפלו וזה ותגבו ממני יותר כפי שאתם אמורים... ולכן, נראה תמיד כי הטעויות קורות הרבה יותר לרעת הלקוח, מאשר לטובתו...

ליאור.

(גילוי נאות: הנני כתב במגזין אוטו, אך לתגובה הנ"ל אין שום קשר לתפקיד או לבעיה אליה התייחס פותח השרשור, למעט תגובה לאמרתו של alon_a)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

וזה דרש רק שלושה חודשים, אין ספור טלפונים ועצבים שלהם אין מחיר... :roll:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
טל, אני מסכים איתך בקשר לטעויות שקורות לטובת הלקוחות.

אוקי, אולי הם לא רמאים ושקרנים, אבל זה ש 30 שקל לא מזיזים למשפחת פרומצ'נקו המליונרית זאת לא סיבה מספיק טובה לא להחזיר אותם ללקוח או לקחת ממנו בלי לידע אותו ולהסביר מדוע (לא אמרו לו לפני הביטול שיש דמי ביטול, והוא בכלל ביטל בגלל טעות של העיתון, האם נראה לך הגיוני שבמקרה כזה הוא צריך לשלם דמי ביטול ?).

באיזשהו מקום אמרתי שזה היה מוצדק? נעשתה ט-ע-ו-ת.

לפי ההתרשמות שלי מההודעה המקורית לא היה שום נסיון מצד מערכת אוטו כדי לתקן את הטעות או לפחות להסביר ללקוח את סיבת הטעות, רק אחרי שיחות ונידנודים למערכת הוחזר הכסף, וגם לא במלואו, אז אם 30 שקל כל כך לא מזיזים למשפחת פרומצ'נקו למה הלקוח היה צריך לכתוב את ההודעה הזאת בפורום כדי שיתפלו בו ?

1. אל תבלבל בין המערכת - שזה כל מי שמייצר את המגזין - לבין מערכת השיווק/ניהול/לקוחות. אין כל קשר. 2. דברים כאלו בכלל לא מגיעים למשפחת פרומצ'נקו. כמו בכל ארגון, יש היררכיה וחלוקת תפקידים. אם, למשל, במקרה המדובר היה הלקוח הנפגע שולח אימייל לדני פרומצ'נקו (כל כתבה חתומה בכתובת האימייל של הכותב, ולמיטב זכרוני זה גם מופיע בעמוד התוכן), אין לי ספק שהבעיה שלו היתה מטופלת מיד. ברגע שהדברים נכתבו בפורום הם הגיעו לאזניים הנכונות.

אני מסכים איתך שטעויות קורות, באיחוד בעיתון גדול ופופולארי כמו "אוטו", אבל אני חושב שצריך לטפל בטעות שכבר קרתה בשיא הרצינות ובהיתחשבות מקסימלית בלקוח (ובמיקרה הזה אפילו לקוח ותיק), מה שבמיקרה הזה לא קרה (חודשיים של טירטורים עד שהחזירו לו את הכסף), אתה לא מסכים איתי ?

אין כל ויכוח על כך שהטיפול היה לקוי, ויותר מזה - מטופש. אף אחד לא חלק על כך.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
וזה דרש רק שלושה חודשים, אין ספור טלפונים ועצבים שלהם אין מחיר... :roll:

אז אתה לא תעשה מנוי למגזין, כי אצל מישהו אחר מחלקת המכירות עשתה טעות של 30 ש"ח? (שתעשה לי טובה, אבל לא גרמה לשום עצבים, לא צריך להפוך כל דבר לטרגדיה). תסלח לי, אבל אני אומר את זה שוב - תתחילו לקחת דברים בפרופורציה.

למשל, בדקת פעם כמה אתה משלם על אינטרנט מהיר? אני גיליתי רק לאחרונה שלא רק שאני יכול להוזיל את הסכום שאני משלם לבזק כל חודש (ב-40 ש"ח!) ואת הסכום שאני משלם לנטוויז'ן בכ-30 ש"ח לחודש, וכל זה בשתי שיחות טלפון מסכנות. ויותר מזה - זה גם שידרג לי את מהירות החיבור! מה אני מנסה לומר? ששתי החברות הללו בעצם "עבדו עלי", כשלא טרחו ליידע אותי במשך מי יודע כמה חודשים, שאני פשוט משלם הרבה יותר מדי!! עכשיו, אני יכול להכנס לעצבים ולהתחיל לריב, לאיים, לבכות על מר גורלי, אבל אני יכול גם להרגע קצת, לבצע את שתי שיחות הטלפון הללו, ולהמשיך הלאה בחיי. לרגע לא חשבתי להתחיל לצעוק ולאיים שאני עובר לחברה אחרת - בשביל מה להתעצבן? בשביל מה הבלגן? אני הרי מרוצה מחיבור האינטרנט שלי, ואני יודע מניסיון של אחרים שבצד השני (כלומר חברות אחרות) זה לא יותר טוב...

אני בדעה, שכל עוד מדובר בסכומים קטנים - חבל על העצבים שלך. רמת ההשקעה הנפשית בדברים הללו לא שווה את הכסף שהופסד. במקרה הזה - הכל אפילו הסתדר על הצד הטוב ביותר - הכסף יוחזר לו והוא יכול להיות מרוצה. מה רע?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לפני 3 שנים עשיתי מנוי למגזין הרכב Muscle Car Performance, מנוי לשנה אחת. לאחר שנה, המגזינים המשיכו להגיע, למרות שהמנוי כבר הסתיים. לאחר כשבעה/שמונה חודשים, קיבלתי מכתב ובו נאמר לי כי המגזין מתנצל וחלה טעות, אשר בגללה המשכתי לקבל את המגזין, למרות שהמנוי הסתיים והם הציעו לי חידוש מיידי של המגזין במחיר מיוחד! כמו בן שחידשתי את המנוי, לא רק בגלל המחיר, גם בגלל השרות...
דוגמה מצוינת לצורה שבה צריך להיתנהל היחס ללקוח, ולא משנה איפה.

אך אל תשכחו שכשלקוח נהנה מטעות, ניתן לספור על יד אחת את הפעמים בהן הוא יתקשר למי שטעה ויאמר לו..שמע...אני מקבל משהו בחינם או במחיר טעות שגורם לכם להפסיד
מסכים איתך.

פורסם
אז אתה לא תעשה מנוי למגזין, כי אצל מישהו אחר מחלקת המכירות עשתה טעות של 30 ש"ח? (שתעשה לי טובה, אבל לא גרמה לשום עצבים, לא צריך להפוך כל דבר לטרגדיה). תסלח לי, אבל אני אומר את זה שוב - תתחילו לקחת דברים בפרופורציה.

למשל, בדקת פעם כמה אתה משלם על אינטרנט מהיר? אני גיליתי רק לאחרונה שלא רק שאני יכול להוזיל את הסכום שאני משלם לבזק כל חודש (ב-40 ש"ח!) ואת הסכום שאני משלם לנטוויז'ן בכ-30 ש"ח לחודש, וכל זה בשתי שיחות טלפון מסכנות. ויותר מזה - זה גם שידרג לי את מהירות החיבור! מה אני מנסה לומר? ששתי החברות הללו בעצם "עבדו עלי", כשלא טרחו ליידע אותי במשך מי יודע כמה חודשים, שאני פשוט משלם הרבה יותר מדי!! עכשיו, אני יכול להכנס לעצבים ולהתחיל לריב, לאיים, לבכות על מר גורלי, אבל אני יכול גם להרגע קצת, לבצע את שתי שיחות הטלפון הללו, ולהמשיך הלאה בחיי. לרגע לא חשבתי להתחיל לצעוק ולאיים שאני עובר לחברה אחרת - בשביל מה להתעצבן? בשביל מה הבלגן? אני הרי מרוצה מחיבור האינטרנט שלי, ואני יודע מניסיון של אחרים שבצד השני (כלומר חברות אחרות) זה לא יותר טוב...

אני בדעה, שכל עוד מדובר בסכומים קטנים - חבל על העצבים שלך. רמת ההשקעה הנפשית בדברים הללו לא שווה את הכסף שהופסד. במקרה הזה - הכל אפילו הסתדר על הצד הטוב ביותר - הכסף יוחזר לו והוא יכול להיות מרוצה. מה רע?

רוני

אני לא מנוי לעיתון ולא נראה לי שאהיה בקרוב, לא בגלל הסיבות הנ"ל.

רק שתדע, שמחלקת המכירות מאפיינת את כל החברה, כמו כל מחלקה אחרת, אם המחלקה חאפרית, עושה טעויות, קשה לי להאמין שמחלקות אחרות לא עובדות בצורה דומה, זה שאנו לא תמיד רואים את זה זה משהו אחר!

אתה טועה בדבר אחד, זה לא 30 ש"ח וזהו, הלוואי וזה היה ככה.

זה 30 ש"ח ממנוי למגזין רכב, זה 10 ש"ח לעיתון יומי (שלא תמיד מגיע), זה 40 ש"ח באינטרנט וכ"ו.

וכמובן שהכל בתשלום חודשי... זה כן כסף !

היה לנו כבר את הוויכוח הזה לגבי תידלוק עצמי, כד"א.

אתה מסתכל על דברים בקטן, אתה רואה רק את ה-30 ש"ח הנ"ל, אבל אתה שוכח שאצלנו בארץ המדיניות היא לקחת פה קצת ושם קצת ולהרוויח על הלקוחות.

אותו מנוי כן התעצבן, ועובדה, הוא התקשר כל שבוע ע"מ לדעת מה קורה עם הכסף שלו שנלקח מימנו במרמה ולא הוחזר לו מייד כאשר נתגלתה התקלה\מרמה.

אף אחד פה לא בכה על מר גורלו, בסך הכל הוא קיבל את כל הכסף, הוא פירסם את ההודעה ע"מ להזהיר אותנו הגולשים, זה שזה הגיע לטיפול זה כבר משהו אחר !

גם אני בטוח כד"א שאני משלם יותר על האינטרנט המהיר ואני צריך לבדוק את זה.

זה לא בסדר שספקיות שרות, מכל סוג שהוא, לא מעדכנות אותך שיש מבצע כדאי יותר לך, זה שבארץ אנחנו כבר התרגלנו לזה לא אומר שזה נכון !

דבר אחד אתה צודק, חבל על העצבים, כי כמו שאמרתי, אין להם מחיר, אבל עדיין, זה מרגיז ולא משנה כמה תנסה להרגיע את עצמך, זה לא עוזר !

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
רק שתדע, שמחלקת המכירות מאפיינת את כל החברה, כמו כל מחלקה אחרת, אם המחלקה חאפרית, עושה טעויות, קשה לי להאמין שמחלקות אחרות לא עובדות בצורה דומה, זה שאנו לא תמיד רואים את זה זה משהו אחר!

אתה טועה בדבר אחד, זה לא 30 ש"ח וזהו, הלוואי וזה היה ככה.

זה 30 ש"ח ממנוי למגזין רכב, זה 10 ש"ח לעיתון יומי (שלא תמיד מגיע), זה 40 ש"ח באינטרנט וכ"ו.

וכמובן שהכל בתשלום חודשי... זה כן כסף !

היה לנו כבר את הוויכוח הזה לגבי תידלוק עצמי, כד"א.

אתה מסתכל על דברים בקטן, אתה רואה רק את ה-30 ש"ח הנ"ל, אבל אתה שוכח שאצלנו בארץ המדיניות היא לקחת פה קצת ושם קצת ולהרוויח על הלקוחות.

אותו מנוי כן התעצבן, ועובדה, הוא התקשר כל שבוע ע"מ לדעת מה קורה עם הכסף שלו שנלקח מימנו במרמה ולא הוחזר לו מייד כאשר נתגלתה התקלה\מרמה.

אף אחד פה לא בכה על מר גורלו, בסך הכל הוא קיבל את כל הכסף, הוא פירסם את ההודעה ע"מ להזהיר אותנו הגולשים, זה שזה הגיע לטיפול זה כבר משהו אחר !

עכשיו אתה כבר מדבר שטויות, והרבה. ושופך סתם רפש.

קודם כל, אותם 30 ש"ח אינם תשלום חודשי. זה היה תשלום חד-פעמי.

דבר שני, מרמה? אתה לא חושב שאתה נסחף? מי בדיוק רימה אותו, סוכנת טלמרקטינג בת 20 שלא יודעת מהחיים שלה, ושלא הרוויחה אגורה כתוצאה מהפעולה הזו? מנהל השיווק, שגם הוא לא הרוויח דבר? בעלי העיתון, שבשבילם זהו סכום זניח, גם במכפלה של 100

ושבכלל לא מתעסקים עם דברים כאלו?

העובדה היא שכמעט בכל מקום בו אתה מזמין משהו דרך האינטרנט, מסבירים לך שיש דמי ביטול. אם אתה מזמין למשל ציוד כלשהו בארה"ב ומחליט להחזיר אותו, לא כי הוא פגום אלא כי לא מצא חן בעיניך, הרבה מקומות מחייבים במה שנקרא re-stocking charge. דהיינו, גובים סכום מסויים בגין החזרת הפריט למחסן, אריזתו מחדש, שינוי הרישום במחשב וכן הלאה. אז ברור שבמקרה הזה הביטול לא נעשה בגלל הלקוח אלא באשמת החברה, אבל עדיין, אפשר להבין את הטעות של אותה סוכנת צעירה שראתה שרשום בטופס "ביטול" ופעלה לפי נוהל ביטול. לא בסדר, בודאי, אבל רחוק מאד ממרמה. גם מצער מאד שהטיפול בתלונה המוצדקת נמשך עוד ועוד. קורה במשפחות הכי טובות, וחבל שקורה - אבל קורה.

אף אחד לא ניסה לעשוק כאן מישהו. שגו בחיוב בשיעור של 30 ש"ח, חד פעמי. זה הכל. ובסופו של דבר הכירו בטעות. לא מרמה ולא נעליים.

טל

פורסם
אני גיליתי רק לאחרונה שלא רק שאני יכול להוזיל את הסכום שאני משלם לבזק כל חודש (ב-40 ש"ח!) ואת הסכום שאני משלם לנטוויז'ן בכ-30 ש"ח לחודש, וכל זה בשתי שיחות טלפון מסכנות.
נכון, אבל תאר לך שאחרי חודש הייתה שוב מקבל חשבונית כמו שקיבלתה לפני השיחות, ואחרי עוד חודש עוד פעם אותה חשבונית, לא הייתה מיתעצבן ?

הוא היתעצבן כי לא החזירו לו את הכסף בזמן, וזה לא מוצדק.

אני מסכים איתך שלא צריך להיתעצבן בגלל סכומים קטנים, בהחלט לא שווה את זה. אבל כן צריך לדרוש לקבל את מה שמגיעה לך, בכל מצב, פשוט לא חייבים להיתעצבן.. אבל ליפעמים זה קשה אין מה לעשות :smile:

מה אני מנסה לומר? ששתי החברות הללו בעצם "עבדו עלי", כשלא טרחו ליידע אותי במשך מי יודע כמה חודשים, שאני פשוט משלם הרבה יותר מדי!!
נכון, הן עבדו אליך, גם לי היה אותו מקרה בדיוק, ואני בטוח שרוב הלקוחות לא מודעים לחבילות יותר טובות שזמינות בשבילם.

זה בהחלט לא בסדר שהחברה לא מידעת את הלקוח שלה בדבר חבילה יותר טובה בשבילו, אבל מה לעשות שאין אלטרנטיבה והשירות שנטוויזן מציעה הוא בהחלט (גם לדעתי) הטוב ביותר.

אבל אם הייתה חברה שנותנת את מה שנטוויזן נותנת וגם עובדת באופן הגון יותר ומידעת את הלקוחות בחבילות כאלה וכאלה אני הייתי באופן אישי מיצטרף לחברה כזאת, בגלל היחס ההוגן יותר (מה לעשות שאין כזה דבר, לפחות היום)

• תוכן חדש...