Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי בעיון רב את ההודעה שלך אבל משהו אחד לא ברור לי. האם חשבת על האפשרות שאחרי תקופת ה-23 גיליונות תקבל עוד 4 מתנה? כי זה ממש בדיוק כמו שחברות הסלולר מפרסמות "קנה מכשיר ב-40 ש"ח וקבל 60 ש"ח חזרה, כלומר המכשיר עולה לך 20- ש"ח !!!"

אבל בפועל אם לא תדבר אתה לא תקבל בדואר חשבון שטר של 20 ש"ח מחברת הסלולר שלך ...

אני חושב שהסוכן התכוון שאתה כאילו חוסך 120 ש"ח אבל במקום לקבל 120 ש"ח פחות בחשבון אתה מקבל 4 גליונות (שהם שווים 120 ש"ח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

גילי כתב כאן שהטיפול של מגזין אוטו הוא ישראליזם טהור. אנחנו סבורים שלשמוע צד אחד ומיד להיות שיפוטיים גם נופל להגדרה הזאת.

באשר לבעיית החיוב, מכיוון שמר "The driver" היה מנוי נאמן ומרוצה במשך שבע שנים, קצת מפליא ומאכזב אותנו לקרוא שלאחר התקלות בבעיה אחת הוא ממהר להכפיש את שם המגזין. לאוטו יש אלפי מנויים ועשרות מנויים חדשים בכל יום, ומטבע הדברים ואותו אופי ישראלי נתקלים לא פעם בבעיות. גם מצידנו ובאשמתנו וגם מצד הלקוחות. אנחנו מאמינים שגם בעיה זאת, כמו רוב הבעיות האחרות, תיפתר בצורה הטובה ביותר. אשר על כן עבר הטיפול בנושא היישר לסמנכ"ל השיווק של אוטו, ניר גולדברגר, ויעשה עוד היום.

בברכה,

מערכת המגזין

לכבוד מגזין אוטו שלום,

מסכים מאוד עם האמירה בנוגע לצליבת אשמים לפני ששומעים את הצד השני אבל במקרה כיום אני נמצא בתביעה נגד אחת מחברות השכרת רכב הגדולות בארץ ובעולם. סיבת התביעה ממש לא חשובה כרגע להנושא אבל אני פניתי אליהם לפני 3 חודשים. חודש לאחר הפניה אחת מהעובדות עזבה והגיעה אחת חדשה, אז אמרתי אין בעיה רק תחזרו אליי כמה שיותר מהר. חודש אחרי זה שוב צלצלתי והפעם דיברתי עם המנהלת וגם היא אמרה לי שיטפלו בעניין. עכשיו הגשתי תביעה לבית משפט לפני שבוע, והיום הם צלצלו אליי ובקשו ממני להגיע לפשרה מחוץ לבית משפט, את טריקת הטלפון שהם קבלו ממני אפשר היה לשמוע עד עזה. זו לא פעם ראשונה שאני נתקל בחברות שמערך השירות לקוחות שלהם מתחת לכל ביקורת (האמת שרק לחברות הסלולר והאינטרנט המהיר יש מערך שירות לקוחות אמיתי), אני מקווה שהמצב אצלכם באוטו הרבה יותר טוב (כי ממה שטוען הבחור המקרה הנ"ל לא רחוק מהמקרה שלי).

לכל שאר חברי הפורום, אל תדאגו, הסיפור הזה עוד יהיה מפורסם בעיתונים ובכל רחבי הרשת. מה שהחברת השכרה הזו עשתה לי זו חוצפה ממדרגה ראשונה (אני רק אחכה לפסיקת בית המשפט בשביל לקבל אישור אחרון שאני צודק ושהם לא יתבעו אותי על הוצאת דיבה). מה שמצחיק הוא שהחברה משלמת הרבה כסף על פרסומים ברדיו ובעיתונים שמתפארים ברמת השירות ושביעות הרצון של הלקוחות שלהם.

ד"א, גם אני קורא ותיק ומאוד מרוצה (חוץ מגיליון פברואר האחרון שהיה משעמם מאוד לצערי, פה תוכלו לקרוא מדוע).

בברכה, אלעד רוזנקר

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בשבילי, ישראליזם טהור, זה דווקא מחמאה.

למשל, יש הרבה ישראליזם טהור במחשב שבו אני מקליד.

או למשל, יש הרבה ישראליזם טהור במדפים של הסופרמרקט באירופה.

להמשיך? או שתנסו ללעוג עוד יותר?

מה רע בישראליות?

חבל שבתגובת "אוטו" הם נסחפו לקונוטציה הנלעגת של המדינה שלנו...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הנסיון הראשון לשימוש במונח "ישראליזם" הוא מוטעה..

שיטת ההרגלה של אנשים לשירות מסויים במחיר נמוך, ואז לאחר סיום תקופה מסויימת המחיר עולה פי 2-3-4-5 נהוגה בכל העולם ולא רק בארץ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלום לכולם

בתור מנוי של המגזין,מפליא אותי לשמוע טיעונים אילו מיצד מנויים של המגזין.מגזיו אוטו היה ונישאר אחד המגזינים הטובים, המעניינים ,והמיקצועיים בארץ.אין לי ספק כי מערכת העיתון תנקוט בצעדים אשר לה,כדי שתופעה זו לא תחזור.:|

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

אני רק רוצה להגיד, שאמנם כנראה הבחור צודק, אבל חבר'ה, קצת נסחפתם. מדובר בכולה 30 שקל. זה כל מה שלא החזירו לו. לא צריך להפוך סדרי עולם בשביל זה. לא נעשה לו עוול נוראי שפגע בו אנושות פיננסית ונפשית. זה אולי לא בסדר, אבל יש דברים הרבה יותר גרועים.

אז קחו את הכל בפרופורציה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו אצל רוב הישראלים זה לא הכסף (רק כשזה סכום קטן) שמענין אותם...

זה העיקרון, הכבוד האבוד, האגו הנפוח

והכי גרוע שהם צודקים! לקוח של 7 שנים הם צריכים לכבד הרבה יותר

ואם השירות לקוחות לא עושה עבודה טובה אז יש להם בעיה רצינית

כי חוץ מהמוצר שאותה חברה מוכרת זה גם השירות לקוחות קובע את אופי החברה

ולכן זה חשוב מאוד שהשירות לקוחות יהיה אמין ואדיב.

ורוני סחטיין על הקשרים :wink:

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אני לא יודע על איזה קשרים אתה מדבר (באמת).

ובנוגע לזה שהם צודקים - נכון. אבל צריך לדעת להלחם את המלחמות הנכונות. עם כל הכבוד, מלחמה של 30 ש"ח היא לא מה שאני קורא מטרה נכונה. שוב - זה לא הופך את זה לבסדר, אבל זה גם לא נורא ואיום. אני, לצורך העניין, הפסדתי יותר כסף בגלל נציגי המכירות ב"אוטו", ולא ממש השתוללתי בגלל זה. אני גם יודע להבדיל בין צוות הכותבים לבין אנשי המכירות, ולדעת שמקצועיותם והגינותם של אלה אינה מושפעת מזו של האחרים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני רק רוצה להגיד, שאמנם כנראה הבחור צודק, אבל חבר'ה, קצת נסחפתם. מדובר בכולה 30 שקל. זה כל מה שלא החזירו לו. לא צריך להפוך סדרי עולם בשביל זה. לא נעשה לו עוול נוראי שפגע בו אנושות פיננסית ונפשית. זה אולי לא בסדר, אבל יש דברים הרבה יותר גרועים.

אז קחו את הכל בפרופורציה.

רוני

תגובת "הקריצת עין" שלך מאכזבת מאד ואינה במקומה!

ללא קשר לסכום זה או אחר , מדובר פה על הגינות מינימלית הנדרשת מכל עסק גם כשמדובר על ירחון זה או אחר.

עובדתית, גם לפי התגובה ב"שם" הירחון , הנזק נעשה.

ולאלו שמדברים על התוכן , לא זה היה הנושא ואין התוכן מעיד על הגינות!

מריוס

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

פורסם
אני לא יודע על איזה קשרים אתה מדבר (באמת).

ובנוגע לזה שהם צודקים - נכון. אבל צריך לדעת להלחם את המלחמות הנכונות. עם כל הכבוד, מלחמה של 30 ש"ח היא לא מה שאני קורא מטרה נכונה. שוב - זה לא הופך את זה לבסדר, אבל זה גם לא נורא ואיום. אני, לצורך העניין, הפסדתי יותר כסף בגלל נציגי המכירות ב"אוטו", ולא ממש השתוללתי בגלל זה. אני גם יודע להבדיל בין צוות הכותבים לבין אנשי המכירות, ולדעת שמקצועיותם והגינותם של אלה אינה מושפעת מזו של האחרים.

רוני

רוני אני מעריך מאוד את הצוות שלי אוטו.

גם לא נתקלתי בתופעה מצד אנשי המכירות שלהם.

מה שכן, אני מאמין שתגובה צרכנית כזו או חרם צרכני (ביטול המנוי ...) הינו הדרך הטובה להגיע למודעות של אנשי העיתון שיש בעיה ולטפל בבעיה.

אני יכול לומר לך שאני ביטלתי מנוי על גלובס ביום שבוא הם הפסיקו לתת את "רכב" בחינם, לא בגלל הקושי לשלם 10 ש"ח בחודש או משהו כזה אלא בגלל שכשעשיתי מנוי הם הבטיחו לי את "רכב" ואת המגזינים האחרים וששאלתי על הביטול אז הם התכחשו לזכותי ורצו שאשלם.

כמו כן רבתי עם ה"עיתון" של עמיר שבתאי על סכום של כ - 100 ש"ח במשך חודשים כולל פרסום בפורום, שקיבלתי בסוף את הצק אחרי שהזכרתי זאת כמה פעמים לעמיר שבתאי בפורום אפילו לא פדיתי אותו.

זה לא האגו הישראלי. לפחות לא אצלי.

זה הרצון לקבל שרות טוב והרצון לחנך.

אני מוכן לשלם יותר עבור שרות אני לא מוכן לשלם על רמאות. עיקרון. נקודה.

ואם יש פה כל כך הרבה תלונות על השיווק, אז אנשי אוטו שיושבים פה צריכים לראות מה הם יכולים לעשות בגדול.

1. לנסות לשפר את השרות.

2. לומר ששיטה זאת גורמת להפסדים של לקוחות מסויימים אבל לתרומה מלקוחות אחרים ווזה מספק אותם.

בכל מקרה אני בהחלט חושב שהמאבק וה"חרם" מוצדקים.

דין פרוטה כדין מאה ...

אני הייתי מוכן לשלם על מנוי לעיתון אוטו, אם היו אומרים לי שיעלה פחות ואז גובים את הסכום הראשוני גם אני הייתי מתעצבן. בגלל ההרגשה שנותן ללך מעשה כזה

פורסם
תגובת "הקריצת עין" שלך מאכזבת מאד ואינה במקומה!

אני לא כ"כ מבין על מה אתה מאוכזב. הרי אמרתי שזה לא בסדר מבחינתם לעשות זאת וגם אני הייתי כועס, אבל מצד שני ניסיתי לשים דברים בפרופורציה ולהראות שזה ממש לא נורא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כמו אצל רוב הישראלים זה לא הכסף (רק כשזה סכום קטן) שמענין אותם...

זה העיקרון, הכבוד האבוד, האגו הנפוח

והכי גרוע שהם צודקים! לקוח של 7 שנים הם צריכים לכבד הרבה יותר

ואם השירות לקוחות לא עושה עבודה טובה אז יש להם בעיה רצינית

כי חוץ מהמוצר שאותה חברה מוכרת זה גם השירות לקוחות קובע את אופי החברה

ולכן זה חשוב מאוד שהשירות לקוחות יהיה אמין ואדיב.

צודק ב 100%, זה העיקרון ולא שום דבר אחר.

אני לא יהיה עשיר עם עוד 30 ש"ח בחשבון.

ואני גם לא מכפיש את העיתון, אני חושב שהוא עיתון מצויין, ערוך טוב, מעניין, אבל חבל שרמת השירות היא לא כרמת הכתבות.

פורסם

אם יורשה לי, כן?

אחרי היכרות מקרוב עם אנשי טלמרקטינג מזה בערך 15 שנה, דבר אחד אפשר לומר בודאות: זו אחת העבודות עם קצב התחלופה הגבוה ביותר שקיים. מדובר באנשים צעירים שעושים את העבודה הזו מתוך (לרוב) חוסר ברירה, באופן זמני מאד (למעט מקרים יוצאי-דופן), ולמרות שקוראים לזה "שירות לקוחות", המשימה העיקרית שלהם זה למכור מנויים. לפי זה הם נמדדים ולפי זה נקבעת המשכורת (הזעומה) שלהם. חבל שזה ככה אבל זה המצב, בכל מקום. אם הם לא מנסים להחזיק מנוי בכל אמצעי, הם ננזפים על-ידי המנהל שלהם (שגם הוא נמדד בראש ובראשונה לפי היכולת שלו לייצר מנויים). ושלא תחשבו שהמנהל זה תפקיד לכל החיים - ב-5 השנים שהייתי ב'אוטו', החזיקו בתפקיד מנהל שירות לקוחות לפחות 5 אנשים שונים, מהם רק אחד נשאר בארגון וקודם לתפקיד אחר. שיקול דעת אצל הסוכנים עצמם? מודעות לשירות? מאיפה שיהיה לילדים האלו את זה?

ולמרות זאת, ואת זה אני כבר אומר ספציפית על 'אוטו', מתקיימים נסיונות תמידיים "לחנך" את העוסקים במלאכה השוחקת הזאת (שאני אישית לא הייתי מחזיק בה מעמד יותר משעתיים, גג) ולהסביר להם את חשיבותו של לקוח מרוצה. יש עובדתית הרבה מאד מנויים מרוצים. פה ושם קורות טעויות, וזה חבל ומצער ומיותר, אבל אני חושב שזו טעות להסיק מכך על הכלל. בלי לדעת ובלי לבדוק אני מוכן להמר שמישהו חטף על הראש חזק בגלל הסיפור הזה.

ולהזכירכם, אני כבר לא ב'אוטו' כך שיכול להחשב לפחות חצי אובייקטיבי...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

מגזין אוטו תרמית אחת גדולה

לפני מספר חודשים ריבלתי עיתון של חברת "דלק" בזמן אחד התידלוקים שלי. היה "מבצע" תמורת 6 שקלים תקבל כובע של מגזין אוטו, מגזין אוטו ואוטו שטח, כן שלו מתנות יחד.

התקשרתי והזמנתי וכמו אידיוט נתתי להם לחייב את כרטיס האשראי שלי ב 6 שקלים. ומה קרה מאז אתם חושבים? כל חודש הורידו לי 28 ש"ח ואפילו אני לא יודע על מה. בלי קשר לעובדה שמכל שלושת ה" מתנות" קיבלתי מגזין אחד בלבד. לאחר חודשים של טלפונים ושיחות איומים בפניה לעתונות. החזירו לי חלק מהסכום דאגו לקזז לעצמם כל מיני הורדות של משלוחים ובולשיטים.

מי הם חושבים את עצמם? להכנס לי לכיס ולקחת כאוות נשפם ולספר סיפורים?

אני לעולם לא אהיה מנוי שלהם ואפילו לא בחינם.

ברוך -

פורסם

משום מה תמיד הטעויות האלה הם נגדך, אף פעם לא טועים לטובתך.

אני חושב שלא משנה אם זה על 30 שקל או על 3000 שקל אתה צריך לדרוש ולדאוג שלא ירמו אותך, כסף זה כסף. מי שלא מרים גרוש לא שווה גרוש. למה מה קרה ? למה מגיע להם לקחת 30 שקל בלי סיבה מוצדקת, הם רמאים ושקרנים, איזה מין צורה זו, רק לאחר חודשיים של נידנודים הם מחזירים לו מה שהם חייבים לו ? הרי אם הוא היה חייב להם הם היו דורשים את הכסף מיד..

אם הם מבינים שהייתה בעיה אז שיטפלו בה לבד, למה הם מטפלים בה רק אחרי שמפרסמים את ההודעה בפורום ? אני בטוח שלאף אחד לא היה מזיז שם אם THE DRIVER לא היה מפרסם את ההודעה בפורום.

העשירים הכי גדולים לא מוותרים גם על הסכומים הכי קטנים. אבל כסף זה לא הכל בחיים, הגינות ויושר זה גם חלק מהחיים, ועליהם שווה להילחם.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...