Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי קריאת השרשור הזה נראה לי שאתם עושים הר מעכבר.

נכון את כולנו מעצבן שלוקחים לנו 10 שקל יותר וזה לא צריך להיות ככה אבל זה לא קורה רק בארץ ואין קשר לישראליות, בגלל הישראליות אנחנו חושבים שזה קורה רק פה.

לקחו לו 30 שקל ביג דיל, זה לא צריך להיות אבל זה קרה ותבינו שחברות גדולות לא יכולים להחזיר את הכסף בקלות, זה צריך לקבל אישור ורק אז זה חוזר בגלל זה לקח לו 3 חודשים.

טעויות קורות, תתרגלו לזה ככה זה בגל מקום

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יודע, כבר עשרות פעמים (בלי הגזמה), אנשים העירו לי שאני לא פועל לפי החתימה שלי. האם זה אומר שאני לא בסדר? ממש לא. כי במאות מקרים אחרים, אני בהחלט עובד לפיה. ובחלק גדול מאותם עשרות מקרים, מי שהתלונן בעצם היה לא בסדר. אבל תסלח לי אם פעם בכמה זמן, אני מרשה לעצמי לדבר בפורום בצורה "קצת" יותר אגרסיבית. לצורך הויכוח, לא בשביל להעליב. אז אם נפגעת, אני מצטער, אבל ציטוט החתימה שלי כאילו היא דבר מחייב... בוא נגיד (עם כל הכבוד) שאנשי הפורום צריכים להגיד תודה שהיא קיימת... אחרת היינו נראים כמו פורומים אחרים שלא אזכיר את שמם.

לא נעלבתי ואפילו ציינתי זאת, אין טעם להתנצל.

אם אינני טועה, החתימה המוזכרת הייתה אצל כל המנהלים ושידרה משהו, כללי כלפי כל המשתמשים בשם המנהלים.

נעזוב את זה, זו הייתה עקיצונת-ביקורת.

אני לא סובל מעודף כסף (חיילים משוחררים בלי עבודה סובלים מעודף כסף? אולי אם הצבא היה משלם לי קצת יותר...), חוצמזה בעלים של מכונית מבית סיטרואן לעולם לא יסבלו מעודף כסף :wink:

הרושם הראשוני שלי שהיה לי עליך לפני 3 שנים והרושם מהודעותיך גורם לחשוב שלא חסר לך, אני יודע, בקריה מבזבזים הרבה כסף על ללכת למקודלנד'ס כל אחה"צ.

רק שתדע, מבחינתי עשיר איננה מילה גסה כלל וכלל, כך שאין לך מה להעלב.

צודק.

לא חשבתי אחרת :-D

אתה הולך רחוק מדי עם האמירות. לחיי אדם אין ערך? אני מקווה שמעט מאוד אנשים חושבים ככה. אחרת מצבנו רע. למגזין בתור נותן שירות צריך בהחלט להיות אכפת מהכסף של המנויים שלו, ויותר מזה - ממידת שביעות הרצון שלהם.

כאן הויכוח נעשה כבר פוליטי אבל בכל זאת אני חייב לזרוק מילה.

אתה יכול לפתוח טלוויזיה ולשמוע, פיגוע, רצח, חיסול בעולם התחתון, תאונות דרכים ואלו ה"יוצאים" מזה בקלות.

אנשים נשארים עם נכויות לכל החיים בגלל בעיות במדינה ולאף אחד לא אכפת.

אני יכול לספר לך סיפור שהשערות ברגליים שלך יעמדו מתדהמה על חוסר האנושיות שיש במדינתינו.

לצערי האימרה כאן אינה מוקצנת לדעתי, חיינו כאן לא שווים יותר מכסף ואדמה !

כך שרכושינו, חסר ערך מבחינת אחרים על אחת כמה וכמה.

אני מסכים איתך לחלוטין, וחבל שכך קרה, מנוי כ"כ ותיק שלהם וכזה עוול נגרם לו, זה מראה משהו על המערכת שלהם. (לא על הכתבות, על ההתנהלות הכללית.)

גם לזה אני מסכים, אולי הבעיה היא שלאנשי המכירות אין ראייה ארוכת טווח, ואולי הבעלים צריך להחדיר להם אותה.

שים לב שבחברות הגדולות יש בהחלט ראיה ארוכת טווח, ניתנה פה דוגמא של נטוויז'ין, לעומת אינטרנט זהב שהיו מתחרהם העיקרים, הם פשוט לא ברמתם, בידיוק בגלל אותה הבעיה, שירות הלקוחות. (אני יודע, עבדתי שם.)

זו דרכך. זו לא הדרך שלי, אבל לא הייתי מהסס להגיע למצב כזה באם היה מדובר בנושא מהותי ומשמעותי מבחינתי. בכל מקרה, נראה לי שהדיון כאן קצת מתפזר יותר מדי...

הלוואי והייתי טועה... רוני אתה חייל משוחרר טרי אם אינני טועה (מרץ 2 ?) אתה לא יודע כמה כאפות אתה הולך לחטוף באזרחות ופשוט להישאר עם פה פתוח.

אני למדתי על בשרי שאם אתה לא מאיים אף אחד לא לוקח אותך ברצינות, וישנם כאלו שעדיין לא יקחו אותך ברצינות אם לא תאיים בתביעה. (*. אין פה כוונה של איום באלימות, אני לא מאמין בזה, מלבד השרדות, ולא זה המצב המדובר.)

אני מאמין בלהיות נחמד כל עוד אנשים בסדר איתך ומדברים איתך בגובה העיניים.

ברגע שמנסים לפגוע בי, לפגוע ברכושי, אין דבר שיעצור אותי ומבחינתי הרבה מאוד כלים כשרים ע"מ להגן על מה ששלי.

רוני

redroze

כל הכבוד לך, אתה לא בן אדם רע, אתה צודק.

יש מה שנקרא בתנ"ך, עין תחת עין ושן תחת שן, לפחות בזה אנחנו חכמים.

תעשה להם את המוות שיפצו אותך על עוגמת הנפש שנגרמה לך.

ami123 - נתן כאן אחד המכובדים (לא זוכר את שמו, מתנצל.) דוגמא יפה מאוד מחו"ל, כך שהעיניין דווקא כן מאפיין את ארצנו.

העיניין אינו 30 ש"ח, קרא שוב את השירשור ותראו שמדובר ב-660 ש"ח.

אז או קיי, אי אפשר להחזיר באותו הרגע, אבל לפצות, אפשר וגם צריך !

דבר אחרון, זה לא קורה בכל מקום, זה שאנחנו כאן כבר רגילים לזה זה לא משהו אחר.

זה כמו שכבר התרגלנו ששיפורים ברכבים זה דבר לא חוקי, בארה"ב (סתם לדוגמא.) הם יחשבו שאנחנו תחת שילטון קומוניסטי לפחות בגלל ההגבלות. (בעיניין רכב.)

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

הרושם הראשוני שלי שהיה לי עליך לפני 3 שנים והרושם מהודעותיך גורם לחשוב שלא חסר לך, אני יודע, בקריה מבזבזים הרבה כסף על ללכת למקודלנד'ס כל אחה"צ.

רק שתדע, מבחינתי עשיר איננה מילה גסה כלל וכלל, כך שאין לך מה להעלב.

אני לא טוען לחוסר בפת לחם, אבל גם אינני עשיר, ואני דואג מאוד לחשבון הבנק שלי. אה, ואני צמחוני :wink:

אני יכול לספר לך סיפור שהשערות ברגליים שלך יעמדו מתדהמה על חוסר האנושיות שיש במדינתינו.

לצערי האימרה כאן אינה מוקצנת לדעתי, חיינו כאן לא שווים יותר מכסף ואדמה !

ספר. (אפילו בה"פ), זה מעניין.

אני מסכים איתך לחלוטין, וחבל שכך קרה, מנוי כ"כ ותיק שלהם וכזה עוול נגרם לו, זה מראה משהו על המערכת שלהם. (לא על הכתבות, על ההתנהלות הכללית.)

הנה שוב פעם אתה מתחיל - "כזה עוול נגרם לו", אפשר לחשוב שהרסו את חייו. לקח להם זמן לטפל בבעיה שלו, זה הכל. זה לא בסדר, אבל זה לא סוף העולם.

הלוואי והייתי טועה... רוני אתה חייל משוחרר טרי אם אינני טועה (מרץ 2 ?) אתה לא יודע כמה כאפות אתה הולך לחטוף באזרחות ופשוט להישאר עם פה פתוח.

אז ספר לי, אולי אני באמת לא יודע מה מחכה לי. שאני אדע ממה להזהר...

אני למדתי על בשרי שאם אתה לא מאיים אף אחד לא לוקח אותך ברצינות, וישנם כאלו שעדיין לא יקחו אותך ברצינות אם לא תאיים בתביעה. (*. אין פה כוונה של איום באלימות, אני לא מאמין בזה, מלבד השרדות, ולא זה המצב המדובר.)

אני מאמין בלהיות נחמד כל עוד אנשים בסדר איתך ומדברים איתך בגובה העיניים.

ברגע שמנסים לפגוע בי, לפגוע ברכושי, אין דבר שיעצור אותי ומבחינתי הרבה מאוד כלים כשרים ע"מ להגן על מה ששלי.

אני בדעה שאיומים הם המוצא האחרון. אני לעולם לא אתחיל באיומי תביעה על ההתחלה, אלא אנסה למצוא דרך נעימה יותר לפתור את הבעיה.

רוני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נראה לי שאתם מפספסים פה משהו

כאשר מנוי עושה מנוי הוא עושה זאת כמכלול למגזין ולא קיימת הפרדה מצידו שהוא משלם רק לכתבים על הכתבות שלהם

הוא בטוח מצפה לקבל שרות ועוד שרות טוב תמורת כספו

מוזר לי מאד, מה שאתה אומר כאן. השירות העיקרי, ומעשית היחיד, שהלקוח משלם עליו כשהוא עושה מנוי למגזין או עיתון, זה שהמגזין או העיתון המדובר יגיע אליו הביתה בתדירות ובמועד הנדרשים, ושיכלול תוכן אותו הוא מצפה לקרוא. איזה עוד שירות זה אמור לכלול בדיוק? חילוץ ותיקוני-דרך? כאשר חתמתי על מנוי ל"ידיעות", למשל, לא ציפיתי לקבל דבר למעט את העיתון לפתח ביתי מדי בוקר. כשזה לא הגיע - התקשרתי למחלקת ההפצה או מי שזה לא יהיה, ומהם ציפיתי לטפל בבעיה. זה הכל. כך שכן, קיימת בהחלט הפרדה.

ובעניין זה: אתה ואחרים מרבים לתת אני מניח שאתה חתום על מגזין אמריקני כלשהו. אם לא - בדוק בהזדמנות: מערכת המנויים וההפצה ממוקמת כמעט תמיד במקום אחר לגמרי ממערכת העיתון עצמו ואין כל קשר ביניהן. מדובר לרוב בכלל בחרה נפרדת.

ועוד משהו לגבי מה שאתה מקבל כמנוי. חבילת המנוי ב'אוטו' כוללת משהו שלא תמצא בשום מקום אחר, למיטב ידיעתי: פעמיים בשבוע אחר-הצהרים מתקיימות "שעות ייעוץ", בהן כתבי העיתון עומדים לרשות המנויים ליעוץ. נסה להתקשר לאחד מכתבי Car and Driver או Motor Trend לקבל יעוץ... אינך חושב שלפני שיוצאים כאן בהצהרות מפוצצות, מן הראוי לבדוק את השירות הכולל שמקבל המנוי? ואיזה אחוז מן המנויים סבורים שהם מקבלים תמורה נאותה תמורת כספם, וממשיכים להיות מנויים?

דווקא בגלל גישה כמו שטל שביט הציג שבעל המגזין או העורך שלו כלל לא יודע מה עושים עם הכסף או לא מעורה במחלקת השיווק והמנויים זאת סיבה הכי שבעולם להתעורר

תהרוג אותי אם אני מבין מאיפה הבאת את זה. אני אמרתי שבעל המגזין לא יודע מה עושים עם הכסף?מה שאני אמרתי זה שמקרה של 30 שקל, או בכלל מקרה של מנוי בודד, בכלל לא מובא לידיעת בעל העיתון (ובטח ובטח שלא לידיעת מישהו מהמערכת). ממתי בעלי חברה מתעסקים בכל פרט ופרט?

ולא, עורך העיתון ל-א קשור למערכת המנויים או השיווק בכלל, ואין כל סיבה שיהיה קשור. יש לו מספיק על הראש גם כך, בתחום המקצועי עליו הוא מופקד. בדיוק כך גם אינו מעורה בתחום המודעות, לא יודע כמה לוקחים על עמוד פרסום, לא מעורה במשא-ומתן עם המפרסמים וכן הלאה. כך זה צריך להיות וכך זה ב-ד-י-ו-ק במגזינים בחו"ל.

היה ויש בעיה עם אחד המנויים וזה מגיע לידיעת העורך או העורך האחראי - אז כן, בודאי ובודאי שזה יענין אותו, והוא גם ידאג לטפל בבעיה (כפי שקרה במקרה הזה). וכך

אני לא מנוי על אוטו מסיבותיי שלי אבל לטעמי ירחון רכב שמתיימר להיות מוביל לא ראוי שיתייחס ככה למנוייו ועוד לתקופה כזו

לירחון יותר קל לספוג שלושים ש"ח מאשר לאדם פרטי

ולגבי אנשי המכירות שלא יודעים הרבה

דווקא בירחון מקצועי הייתי קושל לשים לפחות מנהל מחלקה שקצת רגיש בנושא הרכב ולא אחד שבא והולך או ילדה בת עשרים

"לא ראוי שיתייחס ככה"... כמה פעמים צריך עוד לומר? נעשתה כאן ט-ע-ו-ת, של אדם שנמצא בשלב הנמוך ביותר בהיררכיה של הארגון! מה גורם לך לחשוב שזו מדיניות של החברה? אתה באמת חושב שיושבים שם אנשים מטומטמים שלא מבינים שאירועים כאלו גורמים נזק? אתה באמת חושב שמישהו מהמנהלים הבכירים היה מהסס להוציא מכיסו 30 ש"ח, ומיד, כדי לקבל לקוח מרוצה?

לגבי "מנהל מחלקה שקצת רגיש בנושא רכב" - למה? האם הוא צריך להבין ברכב כדי להבין מהו שירות טוב? והאם אתה באמת חושב שכאשר ממנים מישהו לתפקיד מנהל מחלקה, צופים מראש שהוא יעזוב תוך זמן קצר? ילדה בת עשרים מגיעה לתפקיד סוכנת-מכירות (או, בכינוי אחר, סוכנת שירות לקוחות, או עובדת טלמרקטינג. הכל אותו דבר), לא לתפקיד מנהלת מחלקה. אבל העובדה היא שזה תפקיד קשה ושוחק, ולא רבים ניחנו בכישורים מצד אחד וברצון להמשיך בזה מצד שני.

אין ספק שלאור הדיון המתגלגל כאן נראה כאילו מה שהכי חשוב לאוטו זה הכסף ולא הקורא

והלוואי ואני טועה ויחזרו הימים היפים של אתם יודעים מי

שוב, תהרוג אותי אם אני מבין מאיפה שלפת את המסקנה הזו. בגלל 30 ש"ח עלובים?

ומה גורם לך לחשוב שבימים היפים של אתה-יודע-מי השירות שקיבלו מנויים היה יותר טוב? עובדתית, היום יש למגזין הרבה יותר מנויים. למעשה, יש לו הרבה יותר מנויים מכל מגזין רכב בארץ (ויותר מרוב המגזינים בכלל, לא רק רכב, אגב). אז כנראה שלרוב המכריע אין בעיה עם השירות והתמורה שהם מקבלים.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

...עם זאת תמוה בעיני ההסבר שלמחלקת שיווק אין כל קשר לבעליו של העיתון , אין ישיבות ואו דיווח על הכנסות - מישהו מזלזל בשכל הישר!:shock:

:? מריוס, מי לעזאזל אמר דבר כזה? בודאי שיש קשר בין מחלקת השיווק לבעלי העיתון, בדיוק כפי שיש קשר בינם לבין המערכת. בודאי שיש ישיבות ועדכונים. אבל כפי שבעל העיתון לא יודע ולא אמור לדעת מה מצב ההגהות של כתבה X, נניח, או מה היתה צריכת הדלק של רכב X במבחן, כך גם אין לו יכולת - או סיבה - לדעת על כל מנוי שיש איתו בעיה, ואיך הבעיה הזו נפתרה או לא נפתרה. גם כאן יש היררכיה, וחלוקת תפקידים, כמו בכל מקום אחר.בעל היתון מקבל דיווח בסגנון "החודש זה החתמנו 234 מנויים חדשים, חידשנו מנוי לעוד 514, ו-26 מנויים החליטו לא לחדש". כשלחייל בפלוגה יש בעיה כי סבתא שלו חולה והוא רוצה לצאת הביתה, ישר הרמטכ"ל יודע מזה?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אני לא טוען לחוסר בפת לחם, אבל גם אינני עשיר, ואני דואג מאוד לחשבון הבנק שלי. אה, ואני צמחוני :wink:

באמת, מכל הלב, לבריאות, שלא יחסר לך.

ושאלה...

איך אתה יכול להיות צמחוני?!?!?!?! לא בא לך לתת ביס באיזה לאפה טובה לפעמים ? או לאכול איזה סטייק ? אבל זה סתם לא קשור.

ספר. (אפילו בה"פ), זה מעניין.

אם תבוא כמו שהיית מגיע פעם למפגשים בימי שישי, אספר לך, הנושא רגיש כרגע מבחינתי ויש לי בעיה שיהיה אפילו קיים על שרת של מחשב.

ד"א מדובר בי, לכן אם יש לך איזה שהן מחשבות על שוב בכי של "מר גורלי" חדל מלחשוב כך עד שתשמע את הסיפור.

הנה שוב פעם אתה מתחיל - "כזה עוול נגרם לו", אפשר לחשוב שהרסו את חייו. לקח להם זמן לטפל בבעיה שלו, זה הכל. זה לא בסדר, אבל זה לא סוף העולם.

עוול הוא אינו סוף העולם, ומעולם לא יהיה, אבל עוול נגרם, ברמה זו או אחרת, אי אפשר להכחיש זאת.

אז ספר לי, אולי אני באמת לא יודע מה מחכה לי. שאני אדע ממה להזהר...

בבקשה, אל תעשה מימני טמבל, אתה בעצמך יודע שקשה לחיות פה במדינתינו הקטנה, אתה פשוט לא יודע עד כמה זה מסובך יותר ממה שאתה חושב, זה הכל.

אני בדעה שאיומים הם המוצא האחרון. אני לעולם לא אתחיל באיומי תביעה על ההתחלה, אלא אנסה למצוא דרך נעימה יותר לפתור את הבעיה.

כנ"ל, אינני מתקשר וישר "אני אתבע אתכם" תחילה מדברים יפה, ואם זה לא קורה, אז כן, בהחלט יש מקום לאיום בתביעה משפטית.

זה קרה לנו עם העיריה מצב דומה יחסית, לאחר תשלום הגיע אזהרה על עיקול בגלל חוסר תשלום. לאחר טלפונים רבים ועצבים, (ובמצב כזה אתה כן חייב לוודא שהכל בסדר, אחרת מגיעים מעקלים לביתך.) עד שלא נשמעו מילות האיום מפינו על תביעה משפטית, לאף אחד זה לא הזיז ואת אף אחד זה לא עיניין.

רוני.

כשלחייל בפלוגה יש בעיה כי סבתא שלו חולה והוא רוצה לצאת הביתה, ישר

הרמטכ"ל יודע מזה?

לא, אבל אם המ"מ שלו לא נותן פיתרון אז המ"פ מתערב, אם המ"פ לא נותן פיתרון אז המג"ד ידע מזה.

העיניין כן צריך להגיע לדרג מסויים, אומנם לא בעלים, אבל דרג גבוה מספיק שיוכל לתת מענה.

אינני יודע מה תפקידך בעיתון, אבל ככה, בשביל הספורט, הבנתי שאתה בעל דרג מסויים בעיתון (עורך או משהו?)

האם אתה ידעת על הסיפור הנ"ל לפני הפירסום בפורום ?

או שמא רק לאחר קריאת ההודעה של THe Driver גילית על זה ?

כמעט סופ"ש טוב לכולם,

איתי.

פורסם

אני כל פעם מביע פליאה מחדש על השעמום החורג מגדר הסביר של מס' לא מבוטל של אנשים.

טורח פה על גבי הפורום מר' טל שביט המכובד לאין ערוך לענות בסבלנות אין קץ(שלא ברור מאין הוא שואב אותה)על כל ביקורת ה"עליהום" הלא ברורה הזו בזמן שזה יכל להסתכם ב"טעינו" בלבד(כפי שהוא מנסה לעשות חמישה עמודים ללא הצלחה) והמסקנה בדמות "זבוב בלי כנפיים לא שומע" חוזרת שוב ושוב במקרה הטוב או במקרה הרע בתגובת ילד בגן חובה ש"מאיים" לבטל את המנוי,אז קדימה תבטלו את המנוי,אתם רק תענישו את עצמכם על טעותם של אחרים,שיבושם לכם וגם לכל המתנשאים המבחילים שרק חושבים שמגזין הכתוב בשפה זרה הוא בהכרח טוב\מקצועי\מעניין יותר בבסיסו ממגזין "אוטו" שלא לדבר על ההתפייחות המטופשת והמופרחת בכל מה שנוגע ל "אוטו של פעם.." שבלי ספק פחות טוב מ"אוטו" של היום שהיה ועדיין המגזין מס' 1 בישראל וזו עובדה!!!

נ.ב:"אוטו של פעם" זמין באינטרנט לכל דורש, רומז ובזוי הסובל ממזוכיזם חריף,כל החפץ בלינק מוזמן לבקש בפרטי.

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם
לא, אבל אם המ"מ שלו לא נותן פיתרון אז המ"פ מתערב, אם המ"פ לא נותן פיתרון אז המג"ד ידע מזה.

העיניין כן צריך להגיע לדרג מסויים, אומנם לא בעלים, אבל דרג גבוה מספיק שיוכל לתת מענה.

אינני יודע מה תפקידך בעיתון, אבל ככה, בשביל הספורט, הבנתי שאתה בעל דרג מסויים בעיתון (עורך או משהו?)

האם אתה ידעת על הסיפור הנ"ל לפני הפירסום בפורום ?

או שמא רק לאחר קריאת ההודעה של THe Driver גילית על זה ?

1. ואם החייל ל-א פונה למג"ד? איך המג"ד ידע מזה? ובכל מקרה, כדי שזה יגיע לרמטכ"ל צריך להיותצ מקרה מאד, מאד קיצוני. סביר יותר להניח שזה יפתר עוד קודם אצל נציב קבילות החיילים. ובכל מקרה, לא זו היתה הפואנטה - אלא העובדה שבעלי העיתון לא יכולים לדעת על כל מקרה שקורה עם כל מנוי. כאשר זה כבר מגיע אליהם - הנושא מטופל...

2. אני כבר לא בעיתון. הייתי עורך אתר האינטרנט, בין היתר.

3. כמובן שלא ידעתי על הסיפור. לא אני ולא אף אחד במערכת. מאיפה שנדע? במקרה שלי, הדרך היחידה היא אם מנוי פונה ישירות אלי (וזה קרה, באימייל, יותר מפעם אחת. בכל אותם המקרים הבעיה טופלה, ומיד), או - כמו שקרה הפעם - אם הבעיה מועלית בפורום בו מישהו מאתנו נוהג לגלוש.

הנה סיפר אמיתי שאני מוצא למשעשע. הופנתה אלי בטלפון מנוייה חדשה יחסית על-ידי אחד מאנשי שירות הלקוחות, שלא הצליח להבין מה היא רוצה בדיוק. התברר סיפור משעשע: בעת ההחתמה על המנוי, הובהר לה שהיא זכאית לייעוץ מאנשי המערכת כפי שהברתי קודם. מסיבה לא ברורה, היא הבינה כי היא זכאית לקבל הדרכת נהיגה, והיא התקשרה לשירות-לקוחות כדי לתאם הדרכה כזו לאחר שרכשה רכב-פנאי חדש (הונדה CR-V, אם אני לא טועה) ורצתה ללמוד קצת על נהיגת-שטח! הבהרתי לה שאין אצלנו דברים כאלו ושמדובר באי-הבנה גדולה, והיא היתה מופתעת לחלוטין. אין מצב שמישהו מסוכני המכירות הבטיח לה דבר כזה אבל זה מה שהבינה. מה לדעתך עושים במקרה כזה?

טל

תוספת בעריכה: ל-eli S - באמת תודה על התמיכה, אבל אני לא רואה כל פסול בדיון בפורום בנושא זה. אני גם לא רואה פה "עליהום" - יש דעות לכאן ולכאן, בדיוק כפי שאמור להיות בפורום. אני שמח שיש לי את האפשרות לענות ולהגיב. אני גם לא חושב שהביטוי "מתנשאים מבחילים" הוא במקום. מי שחושב שמגזינים מחו"ל עדיפים - זכותו המלאה.

פורסם

ציטוט:טל שביט

"תוספת בעריכה: ל-eli S - באמת תודה על התמיכה, אבל אני לא רואה כל פסול בדיון בפורום בנושא זה. אני גם לא רואה פה "עליהום" - יש דעות לכאן ולכאן, בדיוק כפי שאמור להיות בפורום. אני שמח שיש לי את האפשרות לענות ולהגיב. אני גם לא חושב שהביטוי "מתנשאים מבחילים" הוא במקום. מי שחושב שמגזינים מחו"ל עדיפים - זכותו המלאה. "

אני גם לא רואה פסול בדיון שכזה אך אני בהחלט חושב שהוא חורג מגדר הסביר ובעיקר מיצה את עצמו בעמ' 2 לערך.

אני לא חוזר בי מהביטוי כיוון שהנימה היא בהחלט מתנשאת והדברים האמורים מרומזים בצורה בוטה שאותי באופן אישי מבחילה,אני באופן אישי לא נוהג לקרוא מגזינים זרים בעיקר בשל חולשה לשפה,זו בהחלט זכותו הליגיטמית של כל אחד ואני אפילו יכול להתקנא בו, בתנאי שהכוונה זכה ולא מתנשאת ומקניטה!

פורסם
איציק, כרגיל, תשובה מצויינת אבל במקרה שלי זה ממש מרתיח. החברה התעלמה לחלוטין מהפניה שלי ורק אחרי איומים בבית משפט (הם גם התעלמו ממכתב חתום ע"י עורך דין) הם פתאום רוצים להפגש ולפצות אותי. לא מעניין אותי כרגע הפיצויים שלהם (לא מדובר גם בסכום שיכניס אותי לעשירון העליון), ברגע שאני אזכה במשפט אני אפרסם הכל רק בשביל לגרום להם כמה שיותר נזק (כן, אני בנאדם רע).

סתם דוגמא, אתה מתקשר למספר טלפון של מחלקת תלונות הציבור בחברה הנ"ל ועונה לך תמיד מזכירה שאומרת לך להשאיר פרטים ויחזרו אלייך (נעזוב שניה את העובדה שפשוט לא חוזרים אלייך). כל פעם שאני צריך להגיע למנהלת קשרי לקוחות אני פשוט מתקשר למחלקת מכירות ומבקש שיעבירו אותי, זו המחלקה היחידה שבה עונים תוך 2 שניות ...

אני מסכים איתך, זה מאוד מרתיח. בתור אחד שמתמודד עם לא מעט מקרים כאלה בשבוע, קשה לי להביא פתרון ב"שלוף" שישביע את רצון המערכת והמנויים. בהתחלה דיי קשה להבין ולעכל את מה שאני הולך לומר אבל... ברוב האירגונים עובדים קשה בשביל להגיע לשביעות רצון טובה - וברגע שמגיעים ליעד כלשהו, למשל 70-80% או נניח 90% (שזה מ-ע-ו-ל-ה ונדיר בארגונים גדולים), המערכת רגועה. את יתר ה 10-20% פשוט בולעים בלית ברירה.

גם אני לפעמים לא מבין את שיטת העבודה העקומה של המערכת ולעיתים גם קשה מאוד לשנות אותה. מה שכן, אם אתה נמצא בארגון עם ראש פתוח יחסית - תמיד יהיה לך מקום להשמיע עיצה או טענה ולקבל תשובה או שינוי מהותי בסדר המחלקתי בתוך הארגון.

ארגון שעובד נכון הוא ארגון שלומד מטעויות, אבל בכל הקשור לטלמרקטינג - יש כאן בעיה קשה עקב תחלופה מטורפת של נציגים וחוסר הכשרה מתאימה.

בתור אחד שעדיין נמצא במחלקת שירות של עיתון יומי למנויים אני חייב לציין שלפחות אצלנו נהלים משתנים לעיתים קרובות (מידי) כשבמרבית המקרים זה לטובת הלקוח.

בכל מה שקשור לחיובים וזיכויים - אתם חייבים להבין שזה לא משהו שלוקח שניות או דקות אלא כמה שבועות בד"כ (או לייתר דיוק, כל מה שבין שבוע ל 3 עד 4 שבועות) וכבר הסברתי למה.

בכל מה שקשור למקרה הספציפי הזה, פניה למחלקת פנ"צ (פניות ציבור) דרך פקס או כל אמצעי אחר (מכתב, דוא"ל) מטופלת ברוב העיתונים ברמה היומית ! וקיימת התייחסות לכל פקס או תלונה (לא משנה אם זה קשור לתוכן העיתון, כתב מסויים, נציג שירות מסויים או עוול שנגרם למנוי במחלקת השירות כמו המקרה הזה של זיכוי מאוחר מאוד).

ישנו מקרה אמיתי שהייתי רוצה דווקא לספר עליו; לפני מספר בודד של חודשים התקבלה תביעה במח' המנויים אצלנו בגין מנויה שהיה מגיע לה זיכוי של כ 80 שח ולאחר מכן 120 ש"ח (סה"כ לא יותר מ 200 שח) כשהשידור של הזיכויים לחברת האשראי נעשה לאחר 3-4 חודשים (פעם אחת הסכום הנמוך ולאחר מכן הגבוה).

בית דין לתביעות קטנות פסק לטובת התובעת וזיכה אותה ב 1000 שח פיצוי.

למען האמת ? הגיע לה. העוול שנגרם לה אכן הצדיק פיצוי וההתנהלות היתה קלוקלת.

לומר לך שאחרי מקרה כזה התהפכו עולמות ? ממש לא. ה 1000 שח זה לא מה שיפיל מערכת מנויים והם יודעים שהם צריכים לספוג את זה, בשביל זה מחזיקים עורכי דין בחברה. מאידך, ישנן לא מעט תביעות אחרות בהן החברה מנצחת.

למרות שלא התהפכו עולמות בהקשר למקרה הזה, בהחלט נכנסו נהלים חדשים וסידור שונה לגמרי של אופי העבודה של הנציג בה מתבצע מעקב צמוד של נציגים על פניות מסויימות ע"מ שלא יקרו מצבים שזיכוי או כל דבר אחר "הולכים לאיבוד" עקב פאשלות של מחלקות אחרות (חשוב מאוד להבין שמחלקת מנויים עובדת במקביל להמון מחלקות אחרות כשלכל אחת מהן יש נהלים ברורים בנוגע לטיפול בפניות).

למען הסר ספק ולמרות כל מה שנכתב עד עכשיו בשירשור הקיים חשוב לציין שעיקר המנויים כן מרוצה מהשירות (לפחות אצלנו), הן של הנציגים והן של מחלקת השירות (והשליחים, למי שיש). מחלקת השירות (לפחות אצלנו) מקבלת לא מעט פידבקים חיוביים על נציגי שירות שמטפלים במנויים כמו שצריך, גם אם נעשה להם עוול ע"י סוכן או כל דבר אחר, והמנויים עדיין יודעים לומר תודה על הטיפול המסור והיעיל - וזו עובדה קטנה שלא כל הישראלים XXXXXX. בשורה התחתונה, מחלקת השירות סופגת את הכל ובאה לתקן את מרבית התקלות/טעויות שקיימות במכלול הזה והיא מסוגלת לשפר תדמית בצורה טובה ויעילה גם אם במחלקות אחרות לא הכל מבריק. טבעי לחלוטין שבארגון ענק יהיו טעויות אנוש ומי שלא מוכן לקבל את זה וחושב שבמקומות אחרים מלקקים דבש, מוזמן לנסוע או ללכת לאותם מקומות אחרים.

חברה שרוצה לשפר את השירות שלה ולהביאו כמה שיותר קרוב ל 100% צריכה להוסיף עוד כמות מכובדת של נציגים שיבצעו בקרה על כל פניה של מנוי וכמובן הכשרה מתאימה לכלל הנציגים הללו - ולהזכירכם, כח אדם עולה הרבה כסף וקיים יחס עלות מול תועלת בהם מוכנים בקלות להתפשר על שביעות רצון פחותה משמעותית מ 100% בתמורה ליותר רווח, גם אם ישנו נזק תדמיתי מועט.

לסיכומו של עניין, אני יכול להתחבר גם למה שרוני כתב. צריך לדעת לעשות את ההפרדה בין המוצר שאתה רוצה לבין איש הטלמרקטינג או הסוכן שאתה עובד מולו.

נכון שמבחינתך כמנוי הסוכן הוא זה שלמעשה מייצג את מערכת העיתון ועצם העובדה שהוא עובד בשביל ארגון מוכר קיימת בך התחושה שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות - אבל במכירות, כמו במכירות, צריך להיזהר מלשון חלקלקה של סוכני טלמרקטינג וסוכני שטח שבאים לגייס מנויים.

בדיעבד, אם אתה לא עושה מנוי והולך לקנות את המוצר במכולת - לא הענשת אף אחד חוץ מעצמך. הכסף בסופו של דבר יגיע ליעדו גם אם לא תהיה מנוי.

אם הטלת חרם על המוצר (שאין לו מתחרים ברמתו) והפסקת גם לקנות אותו במכולת, שוב הענשת את עצמך... אז מה יצא מזה ? לא הרבה... במקום שתהנה מהמוצר בו אתה מעוניין, עקב תקרית לא נעימה עם נציג טלמרקטינג אספת לעצמך רק דברים שלילים ומנעת מעצמך את ההנאה לה ציפית בקריאת המגאזין.

שלא תבין אותי לא נכון, אני יכול לספר לך על עשרות מקרים מזעזעים על חיובים במאות שקלים בהם אני נתקל לעיתים קרובות (וכבר יצא שנתקלתי פעם בחיוב ללא ידיעת המנוי בסכום של 2500 שח !!!) בהם אנשים כמעט יצאו מדעתם (ובצדק !!) שמחלקת המנויים סופגת, מפצה, וממשיכה הלאה... תחשוב על רק המכלול העצום שעומד מאחורי מערכת המנויים ותבין עד כמה הדרך לטעויות קלה יחסית.

אין לי מושג איך בדיוק עובדים במגאזין "אוטו" אבל אני מקווה מאוד בשבילם שהם מתייחסים ברצינות לתלונות שמתקבלות אצלם כי כמות המנויים שלהם רחוקה מכמות המנויים של עיתון יומי וההפצה שלהם היא אחת לחודש, מה שנותן להם מרווח נשימה עצום בין הפצה להפצה לטפל בכל מה שצריך. כמו כן עלות המנוי החודשית (כ 30 שח) יקרה מאוד ביחס לירחונים אחרים וכדאי גם שהשירות יהיה בהתאם.

(הנ"ל הינו דעתי האישית בלבד ונאמר כמשוב ברוח חיובית ולא כביקורת).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
1. ואם החייל ל-א פונה למג"ד? איך המג"ד ידע מזה? ובכל מקרה, כדי שזה יגיע לרמטכ"ל צריך להיותצ מקרה מאד, מאד קיצוני. סביר יותר להניח שזה יפתר עוד קודם אצל נציב קבילות החיילים. ובכל מקרה, לא זו היתה הפואנטה - אלא העובדה שבעלי העיתון לא יכולים לדעת על כל מקרה שקורה עם כל מנוי. כאשר זה כבר מגיע אליהם - הנושא מטופל...

כנראה לא הבנת אותי טל.

זה גם לא צריך להגיע אליהם, הם צריכים לעשות עסקים בסכומים גדולים יותר, מדובר פה על מנהלי העיתון, האנשים שמנהלים אותו לא בעליו.

2. אני כבר לא בעיתון. הייתי עורך אתר האינטרנט, בין היתר.

3. כמובן שלא ידעתי על הסיפור. לא אני ולא אף אחד במערכת. מאיפה שנדע? במקרה שלי, הדרך היחידה היא אם מנוי פונה ישירות אלי (וזה קרה, באימייל, יותר מפעם אחת. בכל אותם המקרים הבעיה טופלה, ומיד), או - כמו שקרה הפעם - אם הבעיה מועלית בפורום בו מישהו מאתנו נוהג לגלוש.

כוונתי היא שהתלונה צריכה להגיע מעט גבוה יותר מאותו אחראי של אותה המשמרת.

אם מספר התלונות גדול כדי להגיע באופן שוטף לדרג הנכון, אז הבעיה גדולה משחשבתי.

אני כל פעם מביע פליאה מחדש על השעמום החורג מגדר הסביר של מס' לא מבוטל של אנשים.

משעמם אותך ? אל תקרא!

אני במקומך הייתי מנצל את הזמן ללמוד לפסק משפטים במקום לקרוא את השטויות שלי.

טורח פה על גבי הפורום מר' טל שביט המכובד לאין ערוך לענות בסבלנות אין קץ(שלא ברור מאין הוא שואב אותה)על כל ביקורת ה"עליהום" הלא ברורה הזו בזמן שזה יכל להסתכם ב"טעינו" בלבד(כפי שהוא מנסה לעשות חמישה עמודים ללא הצלחה) והמסקנה בדמות "זבוב בלי כנפיים לא שומע" חוזרת שוב ושוב במקרה הטוב או במקרה הרע בתגובת ילד בגן חובה ש"מאיים" לבטל את המנוי,אז קדימה תבטלו את המנוי,אתם רק תענישו את עצמכם על טעותם של אחרים,שיבושם לכם

אף אחד כאן לא עשה עליהום על "אוטו" הדיון, במידה ולא שמת לב, אולי פיהקת משיעמום באמצע, הוא על שירות ומה הוא הגבול האדום שלקוח מוכן לסבול ומה הדרכים הנכונות לטפל באותו לקוח.

וגם לכל המתנשאים המבחילים שרק חושבים שמגזין הכתוב בשפה זרה הוא בהכרח טוב\מקצועי\מעניין יותר בבסיסו ממגזין "אוטו" שלא לדבר על ההתפייחות המטופשת והמופרחת בכל מה שנוגע ל "אוטו של פעם.." שבלי ספק פחות טוב מ"אוטו" של היום שהיה ועדיין המגזין מס' 1 בישראל וזו עובדה!!!

גם בדרך שאתה לומד פיסוק, הייתי במקומך לומד הבנת הנקרא.

אף אחד לא השמיץ ואפילו לרגע את הכתבות ואת התוכן של העיתון, אני לא מכיר אותו, לא קראתי בו (מלבד עילעול קל), ואין כאן טענות על טיבו, נהפוכו.

לא דובר פה גם על תוכן המגזינים הזרים או האחרים, דובר על שיטת שירות הלקוחות המחורבנת שיש בארץ לעומת חו"ל.

איציק, אין ספק שאתה צודק, רק מוזר שתמיד לקחת כסף מלקוח לוקח בידיוק שניה, ולהחזיר לו אותו לוקח מכמה שבועות לכמה חודשים.

איתי.

פורסם

אומנם לא נאמר במפורש דבר על תוכן המגזין אבל מי שביטל את המנוי בגלל טעות של אנשי שיווק פיספס את הנקודה,שיטת השיווק(שיתכן שטעונה שיפור) לא מצדיקה ביטול מנוי,חשבת פעם להתנתק מהכבלים בגלל הטעיה בוטה בעיסקה על החבילה??או להפסיק לראות טלוויזיה בכלל??זה על אותו משקל!

damn מסתבר שאתה צריך ללמוד בין השאר גם הבנת הנקרא ובהחלט משעמם לקרוא את דבריי הבומרנג שלך,אני אשקול להבא לדלג.

פורסם

רציתי להוסיף משהו שקרה לי עם מחלקת המנויים של "אוטו".

לפני כשנתיים ביקשתי לעשות מנוי לירחון ומאחר ואני גר בחו"ל - שישלחו לי את העיתון לכאן .

הם היו מאד אדיבים ואמרו לי שהמשלוח יעלה לי 32 ש"ח לגליון .

מאחר ועשיתי מנוי ל"שם המשחק" אני יודע שעלות המשלוח היא 16 ש"ח לגליון , ב"שם המשחק" אפילו הורידו מעלות המשלוח את העלות על משלוח בארץ (מאחר והם לא צריכים לחייב פעמיים על משלוח , הגיוני לא ?).

השאלה שלי - האם הדואר גובה תעריף שונה מירחון לירחון או שמא "אוטו" סתם ניסו להרוויח עליי ?

ההפרש במחיר המשלוח בין שני הירחונים עומד על 20 ש"ח בחודש - 240 ש"ח בשנה - האם זאת היא טעות או שמה זה כבר נסיון למרמה ?

אולי מישהו ממערכת "אוטו" שקוראים את הפורום יוכל להסביר ?

תודה מראש

גלעד

פורסם
רציתי להוסיף משהו שקרה לי עם מחלקת המנויים של "אוטו".

לפני כשנתיים ביקשתי לעשות מנוי לירחון ומאחר ואני גר בחו"ל - שישלחו לי את העיתון לכאן .

הם היו מאד אדיבים ואמרו לי שהמשלוח יעלה לי 32 ש"ח לגליון .

מאחר ועשיתי מנוי ל"שם המשחק" אני יודע שעלות המשלוח היא 16 ש"ח לגליון , ב"שם המשחק" אפילו הורידו מעלות המשלוח את העלות על משלוח בארץ (מאחר והם לא צריכים לחייב פעמיים על משלוח , הגיוני לא ?).

השאלה שלי - האם הדואר גובה תעריף שונה מירחון לירחון או שמא "אוטו" סתם ניסו להרוויח עליי ?

ההפרש במחיר המשלוח בין שני הירחונים עומד על 20 ש"ח בחודש - 240 ש"ח בשנה - האם זאת היא טעות או שמה זה כבר נסיון למרמה ?

אולי מישהו ממערכת "אוטו" שקוראים את הפורום יוכל להסביר ?

תודה מראש

גלעד

מגאזין אוטו הוא חברה כלכלית לכל דבר, זכותם המלאה להרוויח ! אף אחד לא אמר שהם צריכים למכור את מרכולתם במחיר ששווה לכל נפש...

למה כל ניסיון "להרוויח עליך" הופך אוטומטית למרמה אצל חלק מהאנשים ?

כשאתה הולך לקנות רכב חדש (לצורך העניין מאותה הקבוצה ובדיוק אותם הנתונים) ובמותג X קיבלת הצעה מחיר של 100K שח ואילו המתחרה הציע לך מכונית דומה ב 120K שח, אתה רוצה לומר לי שניסו "להרוויח" עליך עוד 20K שח ?

הכל עניין של איכות, שירות, תדמית ומיצוב ! זה שאתה בוחר לחשוב שרוצים "להרוויח עליך" זו הבעיה שלך ולא שלהם...

איציק, אין ספק שאתה צודק, רק מוזר שתמיד לקחת כסף מלקוח לוקח בידיוק שניה, ולהחזיר לו אותו לוקח מכמה שבועות לכמה חודשים.

איתי.

מסכים איתך ב 100% אך לצערנו זה ככה גם בכל מקום אחר... :roll::?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מגאזין אוטו הוא חברה כלכלית לכל דבר, זכותם המלאה להרוויח ! אף אחד לא אמר שהם צריכים למכור את מרכולתם במחיר ששווה לכל נפש...

למה כל ניסיון "להרוויח עליך" הופך אוטומטית למרמה אצל חלק מהאנשים ?

כשאתה הולך לקנות רכב חדש (לצורך העניין מאותה הקבוצה ובדיוק אותם הנתונים) ובמותג X קיבלת הצעה מחיר של 100K שח ואילו המתחרה הציע לך מכונית דומה ב 120K שח, אתה רוצה לומר לי שניסו "להרוויח" עליך עוד 20K שח ?

הכל עניין של איכות, שירות, תדמית ומיצוב ! זה שאתה בוחר לחשוב שרוצים "להרוויח עליך" זו הבעיה שלך ולא שלהם...

מסכים איתך ב 100% אך לצערנו זה ככה גם בכל מקום אחר... :roll::?

איציק

האם לטעון שהמשלוח עולה X כאשר הוא עולה Y זה מרמה ?

כנראה שכן .

אם הם היו אומרים "מחיר העיתון הוא 40 ש"ח " זה נסיון לעשות רווח, אבל לטעון שהמחיר של המשלוח גבוה ב 100% ממה שהוא עולה באמת זה רמאות .

הם לא טענו שהם רוצים לעשות רווח על המשלוח הם טענו שזה המחיר שהדואר גובה מהם . זהו שקר .

• תוכן חדש...