Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מנוי לעיתון ולא נראה לי שאהיה בקרוב, לא בגלל הסיבות הנ"ל.

רק שתדע, שמחלקת המכירות מאפיינת את כל החברה, כמו כל מחלקה אחרת, אם המחלקה חאפרית, עושה טעויות, קשה לי להאמין שמחלקות אחרות לא עובדות בצורה דומה, זה שאנו לא תמיד רואים את זה זה משהו אחר!

בפירוש לא נכון. ברוב המקרים מחלקת המכירות היא מחלקה נפרדת משאר המחלקות. כך זה גם במגזין "אוטו" למיטב ידיעתי. לנציגי המכירות אין שום קשר למגזין עצמו, הם יושבים להם בחדר ומתקשרים לאנשים, ויש הפרדה מוחלטת בינם לבין הכתבים והעורכים.

אתה טועה בדבר אחד, זה לא 30 ש"ח וזהו, הלוואי וזה היה ככה.

זה 30 ש"ח ממנוי למגזין רכב, זה 10 ש"ח לעיתון יומי (שלא תמיד מגיע), זה 40 ש"ח באינטרנט וכ"ו.

וכמובן שהכל בתשלום חודשי... זה כן כסף !

היה לנו כבר את הוויכוח הזה לגבי תידלוק עצמי, כד"א.

זה כסף, אבל זה לא מה שיהרוס אותך, ולא שווה לבכות על זה. אני לא מתכוון להתחיל לרדוף אחרי חברות האינטרנט על זה שהם "גנבו" לי עשרות שקלים מדי חודש, כי זה פשוט לא שווה את זה. לא את הזמן ולא את העצבים. ובנוגע לתידלוק עצמי - על מה אתה מדבר? אני זוכר שאפילו הוכחתי פעם אחת כמה תדלוק עצמי למען החסכון בכסף הוא מיותר ומגוחך במושגים כספיים.

אתה מסתכל על דברים בקטן, אתה רואה רק את ה-30 ש"ח הנ"ל, אבל אתה שוכח שאצלנו בארץ המדיניות היא לקחת פה קצת ושם קצת ולהרוויח על הלקוחות.

אותו מנוי כן התעצבן, ועובדה, הוא התקשר כל שבוע ע"מ לדעת מה קורה עם הכסף שלו שנלקח מימנו במרמה ולא הוחזר לו מייד כאשר נתגלתה התקלה\מרמה.

אם אתה מתחיל להאשים את הכל בארץ ישראל, אז סע לגור בחו"ל, תגלה ששם החיים לא יותר ורודים. ולא צריך להפוך טעות ל"מרמה". מותר לכעוס על זה, בוודאי, וזה שגוי, אבל שוב - צריך לקחת דברים בפרופורציה! היום הייתי במוסך, למשל, והגיעה בחורה לקחת את האוטו שלה. היא ראתה את החשבון, על 1000 ש"ח, ונכנסה להיסטריה. ישר התחילה לצעוק על בעל המוסך שהוא רמאי, שכל הישראלים רמאים, וש"אתה יודע במה אני עובדת? אתה יודע מי זה אבא שלי?". מה הסתבר? אמרו לה שתיקון המראה יעלה כ-200 ש"ח והטיימינג עוד כ-500. בסוף המראה עלתה 215 + 50 ש"ח עבודה והטיימינג 550. כל המחירים ללא מע"מ כמובן. ביחד עם מע"מ זה עבר את ה-1000. אחרי מריבות וצעקות היא שילמה, לא אחרי שהיא התעקשה שיוותרו לה על ה-50 ש"ח של העבודה על המראה. ראיתי את זה ולא האמנתי. היא ישר הייתה בטוחה שמנסים לדפוק אותה.

אף אחד פה לא בכה על מר גורלו, בסך הכל הוא קיבל את כל הכסף, הוא פירסם את ההודעה ע"מ להזהיר אותנו הגולשים, זה שזה הגיע לטיפול זה כבר משהו אחר !

גם אני בטוח כד"א שאני משלם יותר על האינטרנט המהיר ואני צריך לבדוק את זה.

זה לא בסדר שספקיות שרות, מכל סוג שהוא, לא מעדכנות אותך שיש מבצע כדאי יותר לך, זה שבארץ אנחנו כבר התרגלנו לזה לא אומר שזה נכון !

הוא פירסם את זה כדי לקבל עשרות תגובות בסגנון "כן! אוטו זה חרא! פעם המגזין הגיע לי בדואר רק ב-3 לחודש!", ותראה איזה שירות הוא קיבל! ברגע שהוא פנה לאנשים הנכונים בעייתו נפתרה (ולכתוב כאן בפורום, כמו שציינתי בהודעתי הראשונה בשרשור זה, זה בהחלט לפנות לאנשים הנכונים - למרות שהוא גם יכול היה לשלוח אימייל לאחד הכתבים).

דבר אחד אתה צודק, חבל על העצבים, כי כמו שאמרתי, אין להם מחיר, אבל עדיין, זה מרגיז ולא משנה כמה תנסה להרגיע את עצמך, זה לא עוזר !

אז קח כדור ותרגע. תעשה לי טובה, אם אתה מתעצבן מדבר כזה ברמה כזאת, אז מצבך רע. לך לטיפול או משהו. שאלה יהיו הצרות שלך בחיים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מנוי לעיתון ולא נראה לי שאהיה בקרוב, לא בגלל הסיבות הנ"ל.

רק שתדע, שמחלקת המכירות מאפיינת את כל החברה, כמו כל מחלקה אחרת, אם המחלקה חאפרית, עושה טעויות, קשה לי להאמין שמחלקות אחרות לא עובדות בצורה דומה, זה שאנו לא תמיד רואים את זה זה משהו אחר!

אתה טועה בדבר אחד, זה לא 30 ש"ח וזהו, הלוואי וזה היה ככה.

זה 30 ש"ח ממנוי למגזין רכב, זה 10 ש"ח לעיתון יומי (שלא תמיד מגיע), זה 40 ש"ח באינטרנט וכ"ו.

וכמובן שהכל בתשלום חודשי... זה כן כסף !

היה לנו כבר את הוויכוח הזה לגבי תידלוק עצמי, כד"א.

אתה מסתכל על דברים בקטן, אתה רואה רק את ה-30 ש"ח הנ"ל, אבל אתה שוכח שאצלנו בארץ המדיניות היא לקחת פה קצת ושם קצת ולהרוויח על הלקוחות.

אותו מנוי כן התעצבן, ועובדה, הוא התקשר כל שבוע ע"מ לדעת מה קורה עם הכסף שלו שנלקח מימנו במרמה ולא הוחזר לו מייד כאשר נתגלתה התקלה\מרמה.

אף אחד פה לא בכה על מר גורלו, בסך הכל הוא קיבל את כל הכסף, הוא פירסם את ההודעה ע"מ להזהיר אותנו הגולשים, זה שזה הגיע לטיפול זה כבר משהו אחר !

גם אני בטוח כד"א שאני משלם יותר על האינטרנט המהיר ואני צריך לבדוק את זה.

זה לא בסדר שספקיות שרות, מכל סוג שהוא, לא מעדכנות אותך שיש מבצע כדאי יותר לך, זה שבארץ אנחנו כבר התרגלנו לזה לא אומר שזה נכון !

דבר אחד אתה צודק, חבל על העצבים, כי כמו שאמרתי, אין להם מחיר, אבל עדיין, זה מרגיז ולא משנה כמה תנסה להרגיע את עצמך, זה לא עוזר !

שלום,

איני מכיר אותך אישית , אבל קבל "שפו" על תגובתך המורחבת ובחלקה הגדול צודקת.

איני יכול כמו רוני לדבר בשם הירחון אבל וכפי שציינתי בתחילת התיחסותי - לא אמור להיות כל קשר בין העיתונאים \כתבים(מחלקת תוכן) לבין מחלקת השיווק וציין זאת גם טל שביט, כך אמור להתנהל מקצועית עיתון\ירחון .

עם זאת תמוהה בעיני ההסבר שלמחלקת שיווק אין כל קשר לבעליו של העיתון , אין ישיבות ואו דיווח על הכנסות - מישהו מזלזל בשכל הישר!:shock:

זכותו של רוני לוותר על כל סכום מסיבותיו הוא ...חבל שחזר לימי סגנון התגובות בפורום אחר של חלוקת המלצות "רפואיות" שלא במקומם.

מריוס

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

פורסם
עכשיו אתה כבר מדבר שטויות, והרבה. ושופך סתם רפש.

קודם כל, אותם 30 ש"ח אינם תשלום חודשי. זה היה תשלום חד-פעמי.

לא אמרתי שהמקרה הנ"ל הוא תשלום חודשי, הכוונה הייתה להסביר לרוני את החשיבות גם בסכומים קטנים.

דבר שני, מרמה? אתה לא חושב שאתה נסחף? מי בדיוק רימה אותו, סוכנת טלמרקטינג בת 20 שלא יודעת מהחיים שלה, ושלא הרוויחה אגורה כתוצאה מהפעולה הזו? מנהל השיווק, שגם הוא לא הרוויח דבר? בעלי העיתון, שבשבילם זהו סכום זניח, גם במכפלה של 100

ושבכלל לא מתעסקים עם דברים כאלו?

כן, רימו אותו, ולא מי שמכר לו את המנוי, אלא מי שלא החזיר לו את הכסף באותה השניה שהתגלתה הטעות.

הדבר זהה לגניבה או רמאות מבחינתי, אחזקת כסף שאינו שלך מסיבות אלו או אחרות ואי החזרתו הינה גניבה !

מדוע היה אותו אדון צריך להתקשר כ"כ הרבה פעמים על-מנת לקבל את מה שמגיע לו ? כספו שלו שנלקח מימנו ללא אישור מפורש מימנו?!

העובדה היא שכמעט בכל מקום בו אתה מזמין משהו דרך האינטרנט, מסבירים לך שיש דמי ביטול. אם אתה מזמין למשל ציוד כלשהו בארה"ב ומחליט להחזיר אותו, לא כי הוא פגום אלא כי לא מצא חן בעיניך, הרבה מקומות מחייבים במה שנקרא re-stocking charge. דהיינו, גובים סכום מסויים בגין החזרת הפריט למחסן, אריזתו מחדש, שינוי הרישום במחשב וכן הלאה. אז ברור שבמקרה הזה הביטול לא נעשה בגלל הלקוח אלא באשמת החברה, אבל עדיין, אפשר להבין את הטעות של אותה סוכנת צעירה שראתה שרשום בטופס "ביטול" ופעלה לפי נוהל ביטול. לא בסדר, בודאי, אבל רחוק מאד ממרמה. גם מצער מאד שהטיפול בתלונה המוצדקת נמשך עוד ועוד. קורה במשפחות הכי טובות, וחבל שקורה - אבל קורה.

אף אחד לא ניסה לעשוק כאן מישהו. שגו בחיוב בשיעור של 30 ש"ח, חד פעמי. זה הכל. ובסופו של דבר הכירו בטעות. לא מרמה ולא נעליים.

טל

אתה ענית לעצמך.

מדוע הוא צריך לשלם על כסף שנלקח מימנו לא באישורו בכדי להחזירו ?!

אתה כנראה לא מבין את חומרת המעשה, החוצפה אשר נגבה מימנו הכסף מספיקה, אז עוד לשלם דמי ביטול על טעות של מישהו אחר ולאחר שהובנה והוברה, מספר רב של פעמים!

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
בפירוש לא נכון. ברוב המקרים מחלקת המכירות היא מחלקה נפרדת משאר המחלקות. כך זה גם במגזין "אוטו" למיטב ידיעתי. לנציגי המכירות אין שום קשר למגזין עצמו, הם יושבים להם בחדר ומתקשרים לאנשים, ויש הפרדה מוחלטת בינם לבין הכתבים והעורכים.

אני חושב שמריוס נתן תשובה מספיק טובה, אין צורך להרחיב.

זה כסף, אבל זה לא מה שיהרוס אותך, ולא שווה לבכות על זה. אני לא מתכוון להתחיל לרדוף אחרי חברות האינטרנט על זה שהם "גנבו" לי עשרות שקלים מדי חודש, כי זה פשוט לא שווה את זה. לא את הזמן ולא את העצבים. ובנוגע לתידלוק עצמי - על מה אתה מדבר? אני זוכר שאפילו הוכחתי פעם אחת כמה תדלוק עצמי למען החסכון בכסף הוא מיותר ומגוחך במושגים כספיים.

תשמע, לא רציתי לומר את זה אז בוויכוח, אבל אני חייב.

אני לא יודע איפה גדלת ומה ראית ומה מצבך הכלכלי, אבל אם תפתח טיפה עיניים תראה שלאנשים אין אפילו את ה-5 ש"ח כדי לקנות לחם וגבינה כדי לאכול.

אני לא רץ אחרי כסף, תאמין לי שלא, אבל אני כן מעריך אותו ואני כן שומר עליו כדי לחיות כמו בן-אדם ולא זורק אותו סתם כי יש לי אקסטרה, ותאמין לי, גם כשיהיה לי, אני לא אזרוק סתם !

מצבך הכלכלי יהיה אשר יהיה, פתח עיניים, לא אמרתי לרוץ אחרי כל שקל, אבל כן להיות מחושב וכן לראות היכן נגבה מימך מעבר למה שאתה יכול להשיג, אותה איכות בפחות מחיר.

אם אתה מתחיל להאשים את הכל בארץ ישראל, אז סע לגור בחו"ל, תגלה ששם החיים לא יותר ורודים. ולא צריך להפוך טעות ל"מרמה". מותר לכעוס על זה, בוודאי, וזה שגוי, אבל שוב - צריך לקחת דברים בפרופורציה!

כמו שאמרתי למר טל שביט.

הייתה פה טעות, אני מבין, אבל המרמה פה היא שהכסף לא הוחזר לו באופן מיידי, כספו שלו !

אולי מרמה אינה המילה הנכונה, אבל גניבה או הלנה, לא יודע מה המושג המדוייק הוא אכן מתאים.

היום הייתי במוסך, למשל, והגיעה בחורה לקחת את האוטו שלה. היא ראתה את החשבון, על 1000 ש"ח, ונכנסה להיסטריה. ישר התחילה לצעוק על בעל המוסך שהוא רמאי, שכל הישראלים רמאים, וש"אתה יודע במה אני עובדת? אתה יודע מי זה אבא שלי?". מה הסתבר? אמרו לה שתיקון המראה יעלה כ-200 ש"ח והטיימינג עוד כ-500. בסוף המראה עלתה 215 + 50 ש"ח עבודה והטיימינג 550. כל המחירים ללא מע"מ כמובן. ביחד עם מע"מ זה עבר את ה-1000. אחרי מריבות וצעקות היא שילמה, לא אחרי שהיא התעקשה שיוותרו לה על ה-50 ש"ח של העבודה על המראה. ראיתי את זה ולא האמנתי. היא ישר הייתה בטוחה שמנסים לדפוק אותה.

איך אתה בכלל משווה את שני המקרים הנ"ל ?

מה הקשר ביניהם ? שמישהי איננה יודעת מחירים, או שהיא סתם מחפשת את "דפקתי אותם" ? למישהו שכספו שלו לא הוחזר לו באופן מיידי ועוד נדרש מימנו לשלם סכום ביטול על טעות של החברה ?!

הוא פירסם את זה כדי לקבל עשרות תגובות בסגנון "כן! אוטו זה חרא! פעם המגזין הגיע לי בדואר רק ב-3 לחודש!", ותראה איזה שירות הוא קיבל! ברגע שהוא פנה לאנשים הנכונים בעייתו נפתרה (ולכתוב כאן בפורום, כמו שציינתי בהודעתי הראשונה בשרשור זה, זה בהחלט לפנות לאנשים הנכונים - למרות שהוא גם יכול היה לשלוח אימייל לאחד הכתבים).

לא מסכים איתך בכלל !

הוא היה מנוי וותיק מאוד שלהם, הוא לא התלונן על טיב העיתון או על ההגעה שלו, הוא סיפר לנו על מצבו עם העיתון, ובהחלט ביקש עזרה, אני אפילו מברך ושמח שהפורום מגיע גם לאנשים הללו.

ואתה יודע מה, העיתון לא יצאו בסדר מכל הבחינות !

למה הודעה אחת בפורום שינתה הכל ועשרות טלפונים כל שבוע לא ?

אז קח כדור ותרגע. תעשה לי טובה, אם אתה מתעצבן מדבר כזה ברמה כזאת, אז מצבך רע. לך לטיפול או משהו. שאלה יהיו הצרות שלך בחיים...

רוני, אתה מכיר אותי רק פה על גבי הפורום, אינך יודע מה הצרות בחיי וסביר להניח שגם לא תדע.

שמור על רמת שיחה נאותה ותימנע מהערות כאלו בבקשה.

השיחה הינה ויכוח ידידותי ולא ריב.

רוני

לסיכום:

לא התלוננתי על טיב העיתון כי מעולם לא קראתי אותו ולפי ביקורות של אנשים פה העיתון ברמה גבוהה מאוד, שימשיך כך.

הבעיה שלא רק מחלקת הכתיבה, עריכה, צריכות להיות טובות, אלא כל המערכת הכללית שנקראת "אוטו" וזה כולל בתוכה את מחלקת המכירות, גיל העובדים שם וזמן עבודתם לא צריכים לעניין את הלקוחות כלל וכלל.

גוף לא יכול להיות בריא עם איבר חולה.

איתי.

פורסם
מקרה דומה עם עיתון "אוטו".

אני חושב שאנשי המכירות שם קצת פחות רציניים/אחראיים משאר המערכת.

בחברה שמכבדת את עצמה , דבר כזה פשוט לא הגיוני

נ.ב אל תתקרבו לבזק בינלאומי

------ CLUBBER IN SEARCH OF THE PERFECT SOUND -------

פורסם

גם אני נטשתי את המגזין אחרי כמה שנות חברות, ואין לי כוונה לחזור אליו. הסיבה דומה לזו שצוינה כאן במקור - הם פירסמו מבצע של גליונות חינם, ואחר-כך עשו לי טריקים בחיוב. אין לי כוח לפרט מה בדיוק היה, אבל הם הצליחו בטפשות רבה לגרום לי לוותר על המנוי.

פורסם
עם זאת תמוהה בעיני ההסבר שלמחלקת שיווק אין כל קשר לבעליו של העיתון , אין ישיבות ואו דיווח על הכנסות - מישהו מזלזל בשכל הישר!:shock:

זכותו של רוני לוותר על כל סכום מסיבותיו הוא ...חבל שחזר לימי סגנון התגובות בפורום אחר של חלוקת המלצות "רפואיות" שלא במקומם.

אני לא מדבר "בשם" הירחון. אין לי שום קשר עסקי איתם. אבל אני לא מאמין שלמחלקת השיווק אין כל קשר לבעליו של העיתון. ולא "ויתרתי" על שום סכום. פשוט בחרתי על מה להלחם ועל מה לא. בנוגע לחלוקת המלצות רפואיות - סליחה, אבל לא צריך לקחת כל משפט כפגיעה אישית.

לא אמרתי שהמקרה הנ"ל הוא תשלום חודשי, הכוונה הייתה להסביר לרוני את החשיבות גם בסכומים קטנים.

לא טענתי שאין כלל חשיבות לסכומים קטנים. אני מסוג האנשים שכל עוד אין להם הכנסה קבועה (וזה מצבי כרגע), הם בוררים כל שקל.

כן, רימו אותו, ולא מי שמכר לו את המנוי, אלא מי שלא החזיר לו את הכסף באותה השניה שהתגלתה הטעות.

הדבר זהה לגניבה או רמאות מבחינתי, אחזקת כסף שאינו שלך מסיבות אלו או אחרות ואי החזרתו הינה גניבה !

מדוע היה אותו אדון צריך להתקשר כ"כ הרבה פעמים על-מנת לקבל את מה שמגיע לו ? כספו שלו שנלקח מימנו ללא אישור מפורש מימנו?!

לא רימו אותו. טעו. ניהלו שיווק אגרסיבי מדי ועשו פשלה. אם זה היה גניבה, אז חצי מדינה הייתה בכלא. למה הוא היה צריך להתקשר כ"כ הרבה פעמים? כי הוא לא התקשר לבנאדם הנכון! עובדה היא שאימייל או ת'רד אחד והבעיה נפתרת. ואני חושב שטל שביט הסביר את הסיבה לכך מצוין.

אתה ענית לעצמך.

מדוע הוא צריך לשלם על כסף שנלקח מימנו לא באישורו בכדי להחזירו ?!

אתה כנראה לא מבין את חומרת המעשה, החוצפה אשר נגבה מימנו הכסף מספיקה, אז עוד לשלם דמי ביטול על טעות של מישהו אחר ולאחר שהובנה והוברה, מספר רב של פעמים!

העובדה שאתה מתייחס למעשה הזה בכזאת חומרה, היא לדעתי הבעיה כאן. נעשתה טעות, זה לא בסדר ודורש תיקון, אבל זה לא סוף העולם. שים לב שאני לא ממשיך לכתוב כאן בשביל מגזין אוטו, ממש לא עקרוני לי אם הוא נשאר עם המגזין או לא. אני יוצא רק נגד המלחמות המיותרות הללו, אשר לא מועילות לשום דבר מלבד לרמת העצבנות שלך ושל כל מי שמעורב.

תשמע, לא רציתי לומר את זה אז בוויכוח, אבל אני חייב.

אני לא יודע איפה גדלת ומה ראית ומה מצבך הכלכלי, אבל אם תפתח טיפה עיניים תראה שלאנשים אין אפילו את ה-5 ש"ח כדי לקנות לחם וגבינה כדי לאכול.

אני לא רץ אחרי כסף, תאמין לי שלא, אבל אני כן מעריך אותו ואני כן שומר עליו כדי לחיות כמו בן-אדם ולא זורק אותו סתם כי יש לי אקסטרה, ותאמין לי, גם כשיהיה לי, אני לא אזרוק סתם !

מצבך הכלכלי יהיה אשר יהיה, פתח עיניים, לא אמרתי לרוץ אחרי כל שקל, אבל כן להיות מחושב וכן לראות היכן נגבה מימך מעבר למה שאתה יכול להשיג, אותה איכות בפחות מחיר.

אין לי שום בעיה שתגיד את זה, אני לא נעלב. ואני לא טוען שמצבי הכלכלי קשה. אני כן טוען שמי שאין לו 5 ש"ח כדי לקנות לחם וגבינה בוודאי ובוודאי לא הולך לעשות מנוי למגזין רכב!! אז אם עשית מנוי שנתי ב-600 ש"ח, 5% מתוכם לא יהרגו אותך כלכלית. ולא טענתי שצריך לוותר עליהם - רק טענתי שלא צריך להפוך סדרי עולם או להתעצבן עד כדי כך בגללם. נתתי דוגמה על עוולות יותר גדולות מבחינה כלכלית אשר רובנו לא מאיימים להפוך שולחנות בגללן, ואני בטוח שיש עוד דוגמאות רבות.

כמו שאמרתי למר טל שביט.

הייתה פה טעות, אני מבין, אבל המרמה פה היא שהכסף לא הוחזר לו באופן מיידי, כספו שלו !

אולי מרמה אינה המילה הנכונה, אבל גניבה או הלנה, לא יודע מה המושג המדוייק הוא אכן מתאים.

אין הבדל בין מרמה, גניבה או הלנה מהבחינה הזאת - כולן מילים ששולחות אנשים לכלא, לצורך העניין. טעות היא המילה היחידה המתאימה, אלא רק אם הוא רוצה לתבוע את המגזין... :-P

לא מסכים איתך בכלל !

הוא היה מנוי וותיק מאוד שלהם, הוא לא התלונן על טיב העיתון או על ההגעה שלו, הוא סיפר לנו על מצבו עם העיתון, ובהחלט ביקש עזרה, אני אפילו מברך ושמח שהפורום מגיע גם לאנשים הללו.

ואתה יודע מה, העיתון לא יצאו בסדר מכל הבחינות !

למה הודעה אחת בפורום שינתה הכל ועשרות טלפונים כל שבוע לא ?

כי הוא לא התקשר לאנשים הנכונים. מה גם שאני משוכנע שהוא לא ביצע עשרות טלפונים מדי שבוע בגלל 30 ש"ח. אף אחד לא כ-ז-ה נואש. רגע הפנייה שלו לפורום היה בדיוק הזרז לטיפול בבעייתו - מכיוון שכאן הוא יכל לפנות לאנשים הנכונים! (או לאימייל של אחד מבעלי/עורכי העיתון, המפורסם בכל עותק). ברגע שהוא הביא את הבעיה שלו לכאן, היא נפתרה. זה כמו שתתלונן עשרות פעמים לזבנית בסופר על המחיר של החלב, במקום לפנות למנהל.

לסיכום:

לא התלוננתי על טיב העיתון כי מעולם לא קראתי אותו ולפי ביקורות של אנשים פה העיתון ברמה גבוהה מאוד, שימשיך כך.

הבעיה שלא רק מחלקת הכתיבה, עריכה, צריכות להיות טובות, אלא כל המערכת הכללית שנקראת "אוטו" וזה כולל בתוכה את מחלקת המכירות, גיל העובדים שם וזמן עבודתם לא צריכים לעניין את הלקוחות כלל וכלל.

גוף לא יכול להיות בריא עם איבר חולה.

איתי.

בניגוד אליך, אני לא מצפה מכל חברה שאיתה אני מקושר בחוזה כלשהו (טלוויזיה, אינטרנט, סלולרי וכולי) להיות מושלמת. אני יודע שזה לא אפשרי. לכן, בהנחה ותתבצע טעות מסוימת של אותה החברה, אני אחשוב טוב עד כמה רחוק שווה לי ללכת בשביל זה. ואם אני מרוצה מחברה מסוימת אבל הם עשו פשלה, לא שווה לי נפשית להתעצבן על זה ברמה כזאת, גם לי יש מספיק צרות בחיים בשביל לעשות את זה. ואני לא מדבר כאן על הבעיה עם "אוטו" ספציפית, אלא באופן כללי לחיים. (זה ממילא כבר מזמן הפך לדיון עקרוני :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
גם אני נטשתי את המגזין אחרי כמה שנות חברות, ואין לי כוונה לחזור אליו. הסיבה דומה לזו שצוינה כאן במקור - הם פירסמו מבצע של גליונות חינם, ואחר-כך עשו לי טריקים בחיוב. אין לי כוח לפרט מה בדיוק היה, אבל הם הצליחו בטפשות רבה לגרום לי לוותר על המנוי.

ד"א, בתור חברה שבוודאי מעוניינת לשרת טוב יותר את לקוחותיה, אני מצפה מאנשי "אוטו" להפנים את מה שנאמר כאן ע"י יותר מבנאדם אחד, ולדאוג לכך שאנשי המכירות יפסיקו לבצע את אותם הטריקים כמו שביצעו גם לי יותר מפעם אחת. אני לא ויתרתי על המגזין מכיוון שאני יודע לבצע את ההפרדה בין טיב המגזין לבין מחלקת המכירות, אבל כמו שאני רואה כאן, יש אנשים שלא מוכנים לבצע את ההפרדה הזאת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ד"א, בתור חברה שבוודאי מעוניינת לשרת טוב יותר את לקוחותיה, אני מצפה מאנשי "אוטו" להפנים את מה שנאמר כאן ע"י יותר מבנאדם אחד, ולדאוג לכך שאנשי המכירות יפסיקו לבצע את אותם הטריקים כמו שביצעו גם לי יותר מפעם אחת. אני לא ויתרתי על המגזין מכיוון שאני יודע לבצע את ההפרדה בין טיב המגזין לבין מחלקת המכירות, אבל כמו שאני רואה כאן, יש אנשים שלא מוכנים לבצע את ההפרדה הזאת.

רוני

ידידי רוני,

אתה "נשמה" :-) , מתוך תמימות אמיתית (כנראה) אתה חושב שאנשי המכירות מבצעים "טריקים" ואף אחד לא יודע עליהם?....

מה זה מדינת "בננות":confused: , אין בקרה ???

תאמין לי היום אפילו מנהל הקיוסק בשכונה שלי, יש לו בקרה על ה"טריקים" שהוא עושה!

פורסם
ידידי רוני,

אתה "נשמה" :-) , מתוך תמימות אמיתית (כנראה) אתה חושב שאנשי המכירות מבצעים "טריקים" ואף אחד לא יודע עליהם?....

מה זה מדינת "בננות":confused: , אין בקרה ???

תאמין לי היום אפילו מנהל הקיוסק בשכונה שלי, יש לו בקרה על ה"טריקים" שהוא עושה!

אני חושב שלבעלי המגזין יש אינטרס דווקא שאנשי המכירות לא יבצעו כאלו "טריקים", מכיוון שתראה עד לאן זה הגיע - דיון שלם בפורום שנצפה בידי אלפי אנשים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תרשו לי להוסיף כמה מילים, בתור אחד שעובד במחלקת שירות לקוחות-מנויים של אחד העיתונים הגדולים במדינה (רמז: יש רק 2 :-P), בעבר בתור נציג שירות רגיל וכיום בתור סמכות יותר בכירה שמקורבת יותר למערכת המנויים ומטפלת במקרים יותר קשים/מסובכים.

ראשית, עם סוכנים תמיד היו בעיות ותמיד יהיו בעיות. הדבר נובע, כפי שכבר נכתב לפניי, בגלל סוכנים צעירים שאין להם מודעות לשירות שהם נותנים ובעיקר רוצים למכור. מאידך, מצד המנוי/לקוח קיימת ציפיה מסויימת ולעיתים גם שמיעה סלקטיבית או חוסר הבנה בסיסית.

הנזק התדמיתי שזה גורם הוא מן הסתם עצום, אבל קטונתי מלשער או לומר עד כמה משאבים כלכליים הם צריכים בשביל להכשיר סוכנים ועד כמה תועלת כלכלית ממנויים חדשים שלא יבטלו תהיה לזה...

שנית, מי שחושב שזיכוי/כסף הוא יקבל "באותה השניה" שהתגלתה הטעות, לצערו, יכול רק לחלום. המחאות עוברות סבב חתימות שלא מבייש את מגילת העצמאות וגם זיכויים עתידיים בכרטיסי אשראי או הוראות קבע עוברים סבב חתימות מטורף למרות שהכל ממוחשב. שום שקל לא יוצא מהחברה ללא אישור של הגורמים הרלוונטיים, שוב, גם אם נעשתה טעות אנוש מצד החברה.

במקרים בהם מדובר בהבטחת סוכן שרשומה על חוזה, אותו סוכן יחוייב במשכורתו כי הוא מחוייב מבחינה משפטית לעמוד בהסכם הרשום ובהתחייבות הרשומה. החברה לא סופגת את זה. איני יודע מה נהוג לעשות במגאזין "אוטו" במקרים כאלו ולכן אינני בא לדבר בכלל על "אוטו" אלא על המקרה עצמו.

בכל הקשור למקרים בהם ישנן טעויות בהן הלקוח נפגע, דואגים לפצות אותו (לא כספית) בצורה הראויה וכמובן להפיק לקחים למקרים הבאים.

חשוב לציין שלמרות כל ההבטחות של הסוכנים קיימת גם אחריות לקוח בסיסית שאותה חלק מהאנשים שוכחים (כגון: אי קבלת עיתון לתקופה ארוכה וכיוצ"ב) ולעיתים אף מתעלמים במובהק מהחוזה שנשלח אליהם בדואר (לא קוראים אותו בכלל ומסתמכים על מה שאומר הסוכן). אני חושב שבמיוחד בימים אלו בהם המצב כל כך רגיש והפרוטה לא מצויה בצורה נדיבה בכיס, כדאי לשים דגש ולקרוא את החוזה לפני שבאים בהאשמות כלפי המערכת או נציג המכירות.

בכל מקרה, המלצה אישית שלי; תמיד תהיו בבקרה מתמדת על חיובי הכרטיס אשראי שלכם, אל תהיו שאננים ותפנו אחרי חצי שנה על חיובים שלא נראים לכם או חיובים כפולים ותמיד, אבל ת-מ-י-ד, תעשו תאום ציפיות עם הסוכן מולכם (מה שנקרא "סיכום שיחה") ותבקשו עותק של הסכם הרכישה למנוי שישלח אליכם בדואר (אצלנו שולחים כברירת מחדל, אולי יש מקומות שלא שולחים...). כמו כן, במקרה של מנויים לעיתון כלשהו, חשוב לבצע תאום ציפיות ולבדוק האם המנוי תחום ל X חודשים (ז"א שיש לו תאריך סיום עתידי) או האם מדובר במנוי שהוא בעצם מבצע ל X זמן ולאחר מכן זה ממשיך עד אין קץ במחיר גבוה יותר (בכל החברות זה בד"כ מה שקורה וגם אין הודעות על תום מבצע).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בנוגע לחלוקת המלצות רפואיות - סליחה, אבל לא צריך לקחת כל משפט כפגיעה אישית.

רוני, אני רק מצטט את החתימה שלך:

אנא כבדו אחד את השני, כולנו כאן כדי לקבל ולתרום ידע.

לא נפגעתי, אך אם מישהו מעיר לך על זה משמע זה צורם לו לעין, כמו שזה צרם לי.

לא טענתי שאין כלל חשיבות לסכומים קטנים. אני מסוג האנשים שכל עוד אין להם הכנסה קבועה (וזה מצבי כרגע), הם בוררים כל שקל.

לפי צרות התשובות שלך זה בכלל לא נראה ככה, נהפוכו, נראה כאילו אתה סובל מעודף כסף.

אין בזה בושה כלל וכלל, תאמין לי, אני מאחל לך כמה שיותר.

לא רימו אותו. טעו. ניהלו שיווק אגרסיבי מדי ועשו פשלה. אם זה היה גניבה, אז חצי מדינה הייתה בכלא. למה הוא היה צריך להתקשר כ"כ הרבה פעמים? כי הוא לא התקשר לבנאדם הנכון! עובדה היא שאימייל או ת'רד אחד והבעיה נפתרת. ואני חושב שטל שביט הסביר את הסיבה לכך מצוין.

שוב, זה עיניין של עיקרון, למה אותו גוף שלקח את הכסף לא יכל להחזיר, אז או קיי, איציק העלה פה טענה דיי משכנעת אני חייב לציין, אבל השתלשלות האירועים כאן לא בסדר כלל וכלל.

חברה צריכה להחזיק את הלקוחות שלה כמה שיותר חזק ולא לתת להם לברוח ע"י מעשים כאלו, המעשה הנכון היה לעדכן את אותו לקוח מה קורה עם הכסף ולא לחכות שהוא יתקשר, ולא משנה איזה מחלקה זאת.

העובדה שאתה מתייחס למעשה הזה בכזאת חומרה, היא לדעתי הבעיה כאן. נעשתה טעות, זה לא בסדר ודורש תיקון, אבל זה לא סוף העולם.

שוב, אנחנו חיים במדינה שאפילו לחיי אדם אין ערך, אתה חושב שלכסף של מישהו אחר יש ערך ?

אני לא רוצה לומר שהמגזין לא אץ רץ להחזיר למנוי את הכסף, אך זאת רק השערה לפי מה שנאמר פה.

שים לב שאני לא ממשיך לכתוב כאן בשביל מגזין אוטו, ממש לא עקרוני לי אם הוא נשאר עם המגזין או לא. אני יוצא רק נגד המלחמות המיותרות הללו, אשר לא מועילות לשום דבר מלבד לרמת העצבנות שלך ושל כל מי שמעורב.

אני אפרש את זה אחרת: כשיש טעות של חברה הלקוח נדפק, וכאשר הלקוח נדפק הוא מתעצבן.

העיניין מבחינתי הוא כמו הפרת חוזה ועוד תביעת דמי טיפול בו ע"י הצד המבוטל.

אין לי שום בעיה שתגיד את זה, אני לא נעלב. ואני לא טוען שמצבי הכלכלי קשה. אני כן טוען שמי שאין לו 5 ש"ח כדי לקנות לחם וגבינה בוודאי ובוודאי לא הולך לעשות מנוי למגזין רכב!! אז אם עשית מנוי שנתי ב-600 ש"ח, 5% מתוכם לא יהרגו אותך כלכלית. ולא טענתי שצריך לוותר עליהם - רק טענתי שלא צריך להפוך סדרי עולם או להתעצבן עד כדי כך בגללם. נתתי דוגמה על עוולות יותר גדולות מבחינה כלכלית אשר רובנו לא מאיימים להפוך שולחנות בגללן, ואני בטוח שיש עוד דוגמאות רבות.

נכון, הכל בפרופורציות, ה-5 ש"ח האלו לא יהרגו אותי, אבל הם כן יכולים להחזיק מישהו חי עוד שבוע, לכן אני מעריך אותם.

מסכים איתך לחלוטין, גם אני לא הייתי רב בשביל 5 ש"ח, אבל זה לא 5 ש"ח זה העיקרון כאן.

הוצע לו משהו, הוא הסכים, ניהיה מין חוזה בע"פ והוא הופר בגסות ע"י אחד הצדדים ללא שום הודעה ללקוח.

לא משנה אם זה היה בכוונה או לא, הייתה דרך אחרת לטפל בנושא הזה ולצאת בצורה הכי יפה והכי נכונה שהמנוי היה נשאר לקוחם לעוד 6 שנים.

אין הבדל בין מרמה, גניבה או הלנה מהבחינה הזאת - כולן מילים ששולחות אנשים לכלא, לצורך העניין. טעות היא המילה היחידה המתאימה, אלא רק אם הוא רוצה לתבוע את המגזין... :-P

אני מבין שאתה חדש פה, אז ברוך הבא לישראל.

פה מותר לגנוב, לרמות ולהלין כספים.

כך עושים היושבים בראש ממשלתינו, מנהלי הרשויות, החברות וגם כל אדם פשוט שמתאים לו עכשיו לקחת את האימפרזה הזאת כי היא "טיל בליסטי אחושרמוטה ובטח שווה ים ג'ובות."

כד"א, ברגע שחברה מתחילה לעשות עימי בעיות, אני ישר מתחיל לדבר על בית דין לתביעות קטנות, אין טעם לציין שמיד אני מועבר לטיפול של אחמ"ש או מנהל והעיניין מטופל בצורה נעימה וזריזה הרבה יותר.

כי הוא לא התקשר לאנשים הנכונים. מה גם שאני משוכנע שהוא לא ביצע עשרות טלפונים מדי שבוע בגלל 30 ש"ח. אף אחד לא כ-ז-ה נואש. רגע הפנייה שלו לפורום היה בדיוק הזרז לטיפול בבעייתו - מכיוון שכאן הוא יכל לפנות לאנשים הנכונים! (או לאימייל של אחד מבעלי/עורכי העיתון, המפורסם בכל עותק). ברגע שהוא הביא את הבעיה שלו לכאן, היא נפתרה. זה כמו שתתלונן עשרות פעמים לזבנית בסופר על המחיר של החלב, במקום לפנות למנהל.

היא לא ביצע את העשרות טלפונים בגלל 30 ש"ח, הוא ביצע אותם בגלל 660 ש"ח.

נתת דוגמא ממש לא טובה, הזבנית ואותו מנהל נמצאים לידך, אי אפשר להתעלם מימך באותה שיטטיות אשר התעלמו מימנו בטלפון.

משום מה לאנשים קל יותר לשקר בטלפון מאשר פנים לפנים, אין זה אומר שהם לא משקרים אבל עדיין, זה יותר קל.

בניגוד אליך, אני לא מצפה מכל חברה שאיתה אני מקושר בחוזה כלשהו (טלוויזיה, אינטרנט, סלולרי וכולי) להיות מושלמת. אני יודע שזה לא אפשרי. לכן, בהנחה ותתבצע טעות מסוימת של אותה החברה, אני אחשוב טוב עד כמה רחוק שווה לי ללכת בשביל זה. ואם אני מרוצה מחברה מסוימת אבל הם עשו פשלה, לא שווה לי נפשית להתעצבן על זה ברמה כזאת, גם לי יש מספיק צרות בחיים בשביל לעשות את זה. ואני לא מדבר כאן על הבעיה עם "אוטו" ספציפית, אלא באופן כללי לחיים. (זה ממילא כבר מזמן הפך לדיון עקרוני :wink: )

אם חברה "דופקת" אותך ולא מפצה אותך לאחר מכן, אסור להישאר בה מכוון שהיא תעשה זאת שוב ושוב.

ד"א אני חושב שאתה טועה, אכן אפשר לעקוב אחרי תשלום לחברות, כמו שאיציק כתב, לבדוק אשראי כל חודש ולראות מה הולך עם התשלומים לאותן ספקיות שירות.

אומנם לא תמיד לשלם את התשלום האידיאלי מבחינתך, אבל עדיין להגיע לכמעט אידאלי ביותר, בהחלט אפשר.

רוני

איתי.

פורסם
רוני, אני רק מצטט את החתימה שלך:

אנא כבדו אחד את השני, כולנו כאן כדי לקבל ולתרום ידע.

לא נפגעתי, אך אם מישהו מעיר לך על זה משמע זה צורם לו לעין, כמו שזה צרם לי.

אתה יודע, כבר עשרות פעמים (בלי הגזמה), אנשים העירו לי שאני לא פועל לפי החתימה שלי. האם זה אומר שאני לא בסדר? ממש לא. כי במאות מקרים אחרים, אני בהחלט עובד לפיה. ובחלק גדול מאותם עשרות מקרים, מי שהתלונן בעצם היה לא בסדר. אבל תסלח לי אם פעם בכמה זמן, אני מרשה לעצמי לדבר בפורום בצורה "קצת" יותר אגרסיבית. לצורך הויכוח, לא בשביל להעליב. אז אם נפגעת, אני מצטער, אבל ציטוט החתימה שלי כאילו היא דבר מחייב... בוא נגיד (עם כל הכבוד) שאנשי הפורום צריכים להגיד תודה שהיא קיימת... אחרת היינו נראים כמו פורומים אחרים שלא אזכיר את שמם.

לפי צרות התשובות שלך זה בכלל לא נראה ככה, נהפוכו, נראה כאילו אתה סובל מעודף כסף.

אין בזה בושה כלל וכלל, תאמין לי, אני מאחל לך כמה שיותר.

אני לא סובל מעודף כסף (חיילים משוחררים בלי עבודה סובלים מעודף כסף? אולי אם הצבא היה משלם לי קצת יותר...), חוצמזה בעלים של מכונית מבית סיטרואן לעולם לא יסבלו מעודף כסף :wink:

שוב, זה עיניין של עיקרון, למה אותו גוף שלקח את הכסף לא יכל להחזיר, אז או קיי, איציק העלה פה טענה דיי משכנעת אני חייב לציין, אבל השתלשלות האירועים כאן לא בסדר כלל וכלל.

חברה צריכה להחזיק את הלקוחות שלה כמה שיותר חזק ולא לתת להם לברוח ע"י מעשים כאלו, המעשה הנכון היה לעדכן את אותו לקוח מה קורה עם הכסף ולא לחכות שהוא יתקשר, ולא משנה איזה מחלקה זאת.

צודק.

שוב, אנחנו חיים במדינה שאפילו לחיי אדם אין ערך, אתה חושב שלכסף של מישהו אחר יש ערך ?

אני לא רוצה לומר שהמגזין לא אץ רץ להחזיר למנוי את הכסף, אך זאת רק השערה לפי מה שנאמר פה.

אתה הולך רחוק מדי עם האמירות. לחיי אדם אין ערך? אני מקווה שמעט מאוד אנשים חושבים ככה. אחרת מצבנו רע. למגזין בתור נותן שירות צריך בהחלט להיות אכפת מהכסף של המנויים שלו, ויותר מזה - ממידת שביעות הרצון שלהם.

אני אפרש את זה אחרת: כשיש טעות של חברה הלקוח נדפק, וכאשר הלקוח נדפק הוא מתעצבן.

העיניין מבחינתי הוא כמו הפרת חוזה ועוד תביעת דמי טיפול בו ע"י הצד המבוטל.

נכון, הכל בפרופורציות, ה-5 ש"ח האלו לא יהרגו אותי, אבל הם כן יכולים להחזיק מישהו חי עוד שבוע, לכן אני מעריך אותם.

מסכים איתך לחלוטין, גם אני לא הייתי רב בשביל 5 ש"ח, אבל זה לא 5 ש"ח זה העיקרון כאן.

הוצע לו משהו, הוא הסכים, ניהיה מין חוזה בע"פ והוא הופר בגסות ע"י אחד הצדדים ללא שום הודעה ללקוח.

לא משנה אם זה היה בכוונה או לא, הייתה דרך אחרת לטפל בנושא הזה ולצאת בצורה הכי יפה והכי נכונה שהמנוי היה נשאר לקוחם לעוד 6 שנים.

גם לזה אני מסכים, אולי הבעיה היא שלאנשי המכירות אין ראייה ארוכת טווח, ואולי הבעלים צריך להחדיר להם אותה.

אני מבין שאתה חדש פה, אז ברוך הבא לישראל.

פה מותר לגנוב, לרמות ולהלין כספים.

כך עושים היושבים בראש ממשלתינו, מנהלי הרשויות, החברות וגם כל אדם פשוט שמתאים לו עכשיו לקחת את האימפרזה הזאת כי היא "טיל בליסטי אחושרמוטה ובטח שווה ים ג'ובות."

שוב אתה יוצא בהצהרות מוגזמות...

כד"א, ברגע שחברה מתחילה לעשות עימי בעיות, אני ישר מתחיל לדבר על בית דין לתביעות קטנות, אין טעם לציין שמיד אני מועבר לטיפול של אחמ"ש או מנהל והעיניין מטופל בצורה נעימה וזריזה הרבה יותר.

זו דרכך. זו לא הדרך שלי, אבל לא הייתי מהסס להגיע למצב כזה באם היה מדובר בנושא מהותי ומשמעותי מבחינתי. בכל מקרה, נראה לי שהדיון כאן קצת מתפזר יותר מדי...

.

.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

איציק, כרגיל, תשובה מצויינת אבל במקרה שלי זה ממש מרתיח. החברה התעלמה לחלוטין מהפניה שלי ורק אחרי איומים בבית משפט (הם גם התעלמו ממכתב חתום ע"י עורך דין) הם פתאום רוצים להפגש ולפצות אותי. לא מעניין אותי כרגע הפיצויים שלהם (לא מדובר גם בסכום שיכניס אותי לעשירון העליון), ברגע שאני אזכה במשפט אני אפרסם הכל רק בשביל לגרום להם כמה שיותר נזק (כן, אני בנאדם רע).

סתם דוגמא, אתה מתקשר למספר טלפון של מחלקת תלונות הציבור בחברה הנ"ל ועונה לך תמיד מזכירה שאומרת לך להשאיר פרטים ויחזרו אלייך (נעזוב שניה את העובדה שפשוט לא חוזרים אלייך). כל פעם שאני צריך להגיע למנהלת קשרי לקוחות אני פשוט מתקשר למחלקת מכירות ומבקש שיעבירו אותי, זו המחלקה היחידה שבה עונים תוך 2 שניות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלום

נראה לי שאתם מפספסים פה משהו

כאשר מנוי עושה מנוי הוא עושה זאת כמכלול למגזין ולא קיימת הפרדה מצידו שהוא משלם רק לכתבים על הכתבות שלהם

הוא בטוח מצפה לקבל שרות ועוד שרות טוב תמורת כספו

לשם השוואה במגזין בחו"ל לא רק שהם מתנצלים הפיצוי הוא בדרך כלל שווה ערך ליותר משלושים ש"ח וכן גם שלושים ש"ח זה כסף ולא משנה כלל העקרון או הישראליות שבזה

דווקא בגלל גישה כמו שטל שביט הציג שבעל המגזין או העורך שלו כלל לא יודע מה עושים עם הכסף או לא מעורה במחלקת השיווק והמנויים זאת סיבה הכי שבעולם להתעורר

אני לא מנוי על אוטו מסיבותיי שלי אבל לטעמי ירחון רכב שמתיימר להיות מוביל לא ראוי שיתייחס ככה למנוייו ועוד לתקופה כזו

לירחון יותר קל לספוג שלושים ש"ח מאשר לאדם פרטי

ולגבי אנשי המכירות שלא יודעים הרבה

דווקא בירחון מקצועי הייתי קושל לשים לפחות מנהל מחלקה שקצת רגיש בנושא הרכב ולא אחד שבא והולך או ילדה בת עשרים

אין ספק שלאור הדיון המתגלגל כאן נראה כאילו מה שהכי חשוב לאוטו זה הכסף ולא הקורא

והלוואי ואני טועה ויחזרו הימים היפים של אתם יודעים מי

יום טוב

דובי מילר

http://www.formula-1.co.il

[email protected]

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...