Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לשכור רכב גדול ברומניה ומציעים לי רק פולקסווגן קראוול, שמונה נוסעים פלוס נהג.

יש לי רשיון נהיגה רגיל של אחרי 2007, שמוגבל ל3.5 טון.

אני מנסה לברר אם אני אוכל לנהוג על הרכב הזה מבחינת מגבלות הרישיון, ולא מצליח להגיע לתשובה ברורה.

אשמח אם מישהו כאן שיודע בבירור אם זה בעייתי או לא.

תודה מראש!

פורסם

יש כמה גדלים ולכל אחד מאפיינים שונים, ובאופן כללי אין לי כל מושג איך לקבוע אם זה אמור להיות בסדר או שלא...

לגבי חברת ההשכרה ניסיתי איכשהו לפנות אליהם הם בלבלו אותי עוד יותר ועושה רושם שאין להם מושג על רשיונות ישראליים.

אני רוצה לסגור הזמנה בראש שקט ולא להיות בלחץ שיהיו לי בעיות בדלפק ההשכרה...

פורסם

כמעט בוודאות מלאה ניתן לומר שלא תהיה לך בעיה.

רשיון דרגה B בישראל היום זהה במשמעותו לאירופה, והם לא יחזיקו להשכרה רכב שלא מתאים לבעלי רשיון B כי זה מגביל משמעותית את קהל השוכרים.

סע לשלום ותהנה!

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אף אחת מהגרסאות של הטרנספורטר ( קארוול, קליפורניה, מולטי וואן, דאבל קבינה) לא מתקרבת ל-3.5 טון משקל כולל.

המקסימום הוא אזור ה-3.1 טון, כך שאתה יכול להסיר דאגה מלבך.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אין בעיה, קיבלתי כזו בסיציליה הרישיון של 3.5 הרגיל מספיק. השאלה אם אתה רגיל לנהוג ברכב גדול יחסית לרכב משפחתי או suv.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

כמו שכולם כתבו, אין לטרנספורטר/קרוול גירסאות מעל 3.5 טון.

למשקלים מעל 3.5 טון יש לפולקסווגן מסחרית גדולה יותר, קראפטר. ואפילו לקראפטר יש גירסאות עד 3.5 טון שמותרות לנהיגה עם רישיון B.

אגב 8 נוסעים + נהג זה אומר שיש מושב קידמי לשלושה. במושב הזה המקום האמצעי לא הכי מרווח ונוח.

פורסם

הקארוול הרגיל/קצר בגרסת נוסעים מתאים לרישיון b.

מדובר ברכב נוח ונעים לנהיגה, אגב, אתה תתרגל במהירות לגודל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הקארוול הרגיל/קצר בגרסת נוסעים מתאים לרישיון b.

גם המסחרי וגם הארוך. כאמור אין לטרנספורטר/קרוול שום דגם במשקל מעל 3.5 טון.

• תוכן חדש...