Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי סובארו אימפרזה 2005 במשך הרבה שנים שהייתי מאוד מבסוט ממנה אבל מכה קטנה במעקה ובחברת ביטוח הכריזו עליה טוטאל לוס. אהבתי מאוד את המראה שלה ואת הנוחות (אוהב משפחתיות). חוץ מטיפול פעם בשנה לפני טסט לא הייתי צריך לעשות כלום ואף פעם לא הייתה איתה בעיה. החיסרון שלה היה אבל צריכת דלק די גבוהה.

בגדול רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות מבאר שבע לחיפה פעמיים בשבוע (נוסע בראשון מב"ש לחיפה וחמישי מחיפה לב"ש) ועוד נסיעות בין עירוניות בקטנה.

דרישות מהרכב:

-שיהיה נוח לנסיעה בין עירונית ארוכה

-לא ידני, הרבה פקקים וכו'...

-שיהיה יפה

-חסכוני בדלק (כמה שאפשר) מה שבטוח לא פחות מהסובארו שאכלה לי הרבה דלק.

-אמינות. עם הסובארו חוץ מטיפול שנתי לפני טסט במכון מורשה לא עשיתי משהו מיוחד ואף פעם לא הייתה לי בעיה. סעיף האמינות מאוד חשוב לי, בגלל זה אולי מתלבט לקנות רכב חדש וזהו.

-שנתון יחסית מתקדם

-טיפולים ותיקונים לא יקרים מידי

מה לא חשוב לי:

-שמירת ערך. לא אחד שמחליף רכב כל שנתיים ולא מתכנן למכור את הרכב בזמן הקרוב (מעדיף שישאר איתי למשך שנים רבות).

-סחירות, על אותו משקל.

-ביצועים מטורפים- מחפש משהו שיביא אותי מנקודה לנקודה בנוחות, לא חייב להאיץ מהר וכו'

בדקתי את הפג'ו 308 והC4 שעונות לרוב הדרישות, כשהיה לי תקציב מעט נמוך יותר. אך יש את עניין רצועת הטיימינג, מעדיף אולי רכב שאין בו בעיות ידועות.

כמו כן בתוך הרכב המראות והחלונות מעוצבים בצורה כזאת שלא היה לי ממש נוח לראות מה קורה סביבי (דבר שיכול להוביל במקרה הרע לתאונה). לעומת הסובארו אימפרזה ששם היה לי מאוד נוח לראות מה קורה סביבי. יכול להיות שזה הרגל, אבל יכול להיות שזה משהו מעבר.

פורסם

בס"ד

50 אלף.... גם כן סטודנט עני[emoji6]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

פשוט מצמצם הוצאות למינימום הנדרש. גם החזקתי רכב בעבר ועכשיו אני בלי רכב אז הכסף מצטבר לאט לאט....

בכל מקרה, מה עם המלצה אדון רותם הנכבד?

פורסם
פשוט מצמצם הוצאות למינימום הנדרש. גם החזקתי רכב בעבר ועכשיו אני בלי רכב אז הכסף מצטבר לאט לאט....

בכל מקרה, מה עם המלצה אדון רותם הנכבד?

בס"ד

אם פגעתי, אני מצטער(נכתב בהומור...).

לגבי רכב, אם חשקה נפשך ברכב זול יחסית אמין בטירוף חסכוני בדלק ובא לך טיפה להתכלב, אני ממליץ בחום על סוזוקי אלטו.

מצד שני, מומלץ בחום לבצע נסיעת מבחן לפני, לא כולם מסמפתים את הרעידות (מנוע 3 צילינדרים) והספרטניות.

מהנסיון במשפחה, מדובר באחלה בחירה.

פורסם
בס"ד

אם פגעתי, אני מצטער(נכתב בהומור...).

לגבי רכב, אם חשקה נפשך ברכב זול יחסית אמין בטירוף חסכוני בדלק ובא לך טיפה להתכלב, אני ממליץ בחום על סוזוקי אלטו.

מצד שני, מומלץ בחום לבצע נסיעת מבחן לפני, לא כולם מסמפתים את הרעידות (מנוע 3 צילינדרים) והספרטניות.

מהנסיון במשפחה, מדובר באחלה בחירה.

ממש לא פגעת פשוט לא הייתה בהודעה המלצה :-D

אני רואה שאין אותה יותר... החליפו בסלריו? זה אותו הרכב?

אני רוצה שניתן למצוא ב60 חדשה https://carclick.co.il/campaign-product/%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A1%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%95/

פורסם

בס"ד

אכן... סלריו זו האלטו החדשה.

פורסם (נערך)

אתה יכול לחפש בעצמך במקום לשאול אותי, האינטרנט פתוח לרווחה. האוטומט הכי נמוך שמצאתי היא קיה פיקנטו ליטר מאפס ק"מ ב61 אלף.

אני רואה שאפשר למצוא ספארק LTZ משומשת בתקציב, להוציא ממרווח פנימי ותא מטען לטעמי עדיפה על הסלריו בכל תחום, בין השאר גם בבטיחות.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
בס"ד

זה לא כזה סכום מטורף לחסוך לבן אדם שלא מנהל משק בית.

רכבי מיני יהיו ירידה ברמה ביחס לאימפרזה,למעט אולי צריכת דלק.

מאזדה 3 עם מנוע 1.5,הרכב אמין מאוד ויהיה מאובזר וחסכוני יותר.

לדעתי,עליה טובה ביחס לאימפרזה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...