Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי מאזדה 2 שנת 2011, בשבוע הבא יש לי לבצע טיפול 10K (שנתי) ורציתי למלא תוסף 44K של חברת BG.

קניתי את התוסף אך שמתי לב שקניתי את הבקבוק בצבע הכסוף (PLATINUM) ולא את ההוא עם הרקע השחור..

בצד רשום GDI .. האם זה תואם לרכב שלי? או שזה מתאים לרכבים אחרים? מה ההבדל בין הכסוף לשחור?

באתר הרשמי זה מוצג כדגם משופר.. ועוד כמה דברים (כאילו שזה מתאים לרכבים עם מנועים חדישים).

צירפתי את התמונות של שניהם (שלי הכסוף)... אפשרי למלא? או שלהחליף לשחור? (לדעתי הכסוף זה היחיד שמכרו באוטודיפו)

תודה מראש :)

44K שחור.png44K כסוף.jpg

פורסם
אין בעיה להשתמש ב GDI, מדובר בדגם המשופר, כלומר אם ה 44K לא עושה כלום אז ה 44K GDI יעשה עוד יותר כלום.

חחחחח.. כן, כבר קראתי בפורומים מליון פעם למה לא.. ומליון פעם למה כן.. כבר קניתי, שיהיה.

משום מה מנהל במוסך המורשה אמר לי שזה אחלה ושאפשר לשים לפני טיפול.. זה לא מזיק זה בטוח..

אני שם פעם ראשונה ברכב הזה, נראה מה יהיה. אעדכן אם הרכב יתפוצץ :roll:

פורסם

זה לא שמן נחשים זה תוסף משובח שלישראלים חשדנים ( ובצדק) יש נטייה לייחס לו אפקט פלסיבו.

התוסף פועל ולי באופן אישי בסובארו לאונה dl 1983 הוא איפשר לעבור טסט.

התוסף עובד אין מה לעשות נגד זה. כן הוא מנקה את המכלולים משפר את צריכת הדלק ורק עושה טוב.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

בבדיקת מחשב אשר משדרת ישירות מהחיישנים הרי, נמצא שכאשר שמים על רבע מיכל (זה מה שעשיתי) את התוסף הנ"ל לאחר כרבע שעה נסיעה הערכים משתנים לטובה מבחינת תערובת ענייה/עשירה וזה טוב..

נסיון שני בסקודה יטי אשר המנוע צילצל לאחר אינפוזיה לסעפת היניקה/שסתומי יניקה כאשר הרכב בסרק על 2.000 סל"ד עד לגמר הפחית.. ולאחר מיכן עים תוסף במיכל דלק ונסיעה מאומצת (בעליות לירושלים) התופעה נעלמה.

לכן חשוב לדעת שהוא אכן עוזר.

יש לציין שהתופעה של צלצולים נובעת מהזרקה ישירה במנועי ה Tsi שהדליק לא עובר דרך השסתום ופיח מצטבר.

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם (נערך)

ברכבי GDI מדור ישן ללא מזרק נוסף בסעפת זה עוזר רק כאמצעי מניעה. באינפוזיה זה יותר יעיל כמניעה כל טיפול או שניים.

לשים בדלק זה שווה ערך לכלום ברכבי GDI, כמו כן לרכ רגיל ללא GDI זה תוסף שעושה כלום - עד מעט מאוד.

יש כאלה שזה כן כי הם מתנקים כנראה מהר זאת אומרת המצב לא גרוע.

בכל מקרה, עדיף למנוע ולטפל בשמן טוב במנועי GDI לקצר מרווחי החלפת שמן לכל 10 אלף או שנה. להשתמש בשמן כזה שיש לו עמידות הכי גבוהה מפני התאדות או להתקין תופסן שמן. מסנן שמן טוב ברמת המקורי ומסנן אוויר טוב ברמת המקורי חשובים מאוד במונעי GDI

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...