Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 1.6 אוטומט, בעיה בגיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בפיג'ו 206, עם קצת יותר מ200K ק"מ על השעון, 1.6 אוטומט שנת 2007, גיר AL4

הבעיה התחילה אתמול, אחרי כמה דקות מההנעה מנורת המנוע מתחילה להבהב, הגיר דופק, יש מכה מורגשת מאוד, ואז הרכב מתחיל להאט, כאילו משהו משתחרר בגיר ולא מצליח להעביר את הכח לגלגלים כמו צריך,אחרי שעוצרים בצד, ומשחקים עם הגיר, מעבירים לN, למספרים וכו.., ואחרי זה שוב לD, משם הרכב חוזר לנסוע בצורה תקינה לחלוטין, עד לכיבוי והנעה הבאה מחדש.

מה זה יכול להיות? הלך הגיר?

• ספונסר פורום
פורסם

יתכן שהחלפת שסתומים בלבד תפתור את התקלה, אתה מוזמן אלינו לבדיקה ללא חיוב או התחייבות

אורן

פורסם

תודה רבה,

אורן, אתם בחולון? אם כן זה נורא רחוק, מה הכוונה שסתומים? זה משהו שקשור במנוע ולא בגיר?

פורסם

בס"ד

אולי הוא התכוון לסולונואידים בגיר.

קיימים 2:

אחד אחראי להעברת ההילוכים.

השני, לנעילת הממיר(כמדומני).

דבר ידוע, שאחד מהם(או שניהם) הולך.

עלות החלפה, באזור האלפיה לאחד.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

מחיר הסלונואיד בארץ עלה. היום רק הוא עולה 510 שקלים. שמן איכותי עולה לפחות 200 שקלים ל-4 ליטר (מחירים כמובן לצרכן). 1000 שקלים זה על הצד הזול של הסקאלה. לא מן הנמנע שבחלק מהמוסכים המחירים יהיו קצת גבוהים יותר.

נ.ב

אפשר לחסוך ולרכוש חלקים תחליפיים מחו"ל. אבל דבר ראשון זה לאבחן במוסך רציני עם ציוד דיאגנוסטיקה מתאים.

אני ממליץ מהניסיון שלי על מוסך גבע בתל אביב. תושיה 24.

שם לא גובים על הצעת מחיר מאומה ויתנו הסבר מעמיק לגבי אפשרויות התיקון של הרכב.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...