Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BRZ / GT-86 עלויות אחזקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

שוקל לרכוש אחד מהרכבים המוזכרים בנושא בשנתונים 2012-2014, אשמח לקבל מידע בנושאים מטה:

1. עלויות ביטוח וטסט שנתי.

2. אמינות: קראתי על בעיות מנועים וריקול שהיה בשנתונים המדוברים (אולי קשורים אחד לשני). האם אכן ישנן בעיות מנוע ודרך להימנע מהן + השלכות הריקול (דרש פתיחת ראשים?).

3. האם ישנן עוד מחלות / בעיות כרוניות.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

משיטוט בזמנו ברשת זכורה לי תקלה מעצבנת של משאבת דלק שמרעישה מאוד והרבה מקרים כאלו בחו"ל על הרכב ששמו השני הוא SCION FRS ובעצם מדובר על אותו הרכב מלבד שינויים מינורים (לא תחת תא המנוע - אותו הרכב והחלקים בדיוק), אז בדוק את זה.

מדובר ברעש של ""צרצרים" בזמן שהמנוע על IDLE.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה על התגובות.

מכיר את רעש ה'צרצרים', לא מטריד אותי.

המידע שחסר לי כרגע הוא עלות טסט שנתי, ובעיקר נושא האמינות בשנתונים המדוברים, הריקול למנוע והשלכותיו.

פורסם

טסט שנתי?

אז זה לא יהיה 900, זה יהיה 1100.

לא 1100, אלא 1400... זה מה שיחליט עבורך אם אתה רוכש את הרכב או לא?

ביטוח זה אתה והנתונים שלך, לא יעזור לך פה שום מידע של מישהוא אחר.

כנס לוובי וקבל הצעה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כאשר בודקים עלויות אחזקה של רכב, משקללים את כל הנתונים.

המספרים שרשמת לדעתי נמוכים מדי לרכב שעולה מעל 200K כחדש, הלוואי ואני טועה במקרה הזה.

אבדוק בWOBI, שכחתי מהאפשרות הזו.

עדיין מקווה לדוג קצת מידע על אמינות ומחלות לשנתונים 2012-2014.

תודה.

פורסם
תודה על התגובות.

מכיר את רעש ה'צרצרים', לא מטריד אותי.

המידע שחסר לי כרגע הוא עלות טסט שנתי, ובעיקר נושא האמינות בשנתונים המדוברים, הריקול למנוע והשלכותיו.

מבטיח לך שזה יעניין אותך, כשזה יתחיל לחפור לך באוזן ברמזורים או לכיוון פנים הרכב כשאתה בעמידה, או בנסיעה באיזורים מעט צפופים מהרגיל, ממה שהבנתי יש פיתרון בחלק חדש שהוציאו בגלל התלונות.

אלא אם אתה נוסע ברכב עם מערכת פליטה שמרעישה ב IDLE או מוזיקה תמידית.

לגבי אמינות לא יצא לי לראות דברים מיוחדים בכלל.

בנוגע לטסט שנתי - ברכב במחיר של 200K כמו שאמרו פה הטסט השנתי הוא באיזור ה 2500 ש"ח כמדומני.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...