Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מחפש מכונית משפחתית ומועמדות מרכזיות הן 2 מכוניות היברידיות, יונדאי איוניק וטויוטה קורולה. קראתי על טענות שיש בדבר סיכון לקרינה במכוניות היברידיות ושנבדקה קרינה בעוצמה גבוהה מהמותר ביונדאי איוניק. האם ידוע לכם על סיכון כלשהו בשל קרינה במכוניות היברידיות ובמיוחד ביונדאי איוניק? אודה על כל מידע בנושא

פורסם

לא בדקתי מחקרים או בדיקות כי אני מאמין שהיצרנים יעשו הכל בשביל להשפיע על התצואות של המחקרים.

כבר שנים שהם משחדים ומאיימים על חוקרים שחוקרים את הנזקים שגורמים מנועי דלק ודיזל.

אבל מה שכן ידוע זה שאין מספיק מחקרים שחוקרים את הנזקים של קרינת אלקטרומגנטית על גוף האדם לטווח ארוך

ולא יודעים כיצד הקרינה תשפיע על ההתפתחות של תינוקות וילדים בעוד 20 או 40 שנה.

לכן אם יש ילדים אז הייתי נמנע מלקנות את הרכב רק בשביל לשמור על ראש שקט כי הסוללות נמצאות

מתחת למושבים האחוריים ושם נמצאת עיקר הקרינה, שאינה מסכנת את נהג הרכב כלל.

לשאלתך, לפי בדיקה פרטית נמצא שיודנאי איוניק או קיה נירו פולטות קרינה מייננת מעבר למותר במושבים האחוריים.

מכון התקנים לעומת זאת מצא שכמות הקרינה היא תקינה ואינה מסכנת (לדעתי בולשיט) ולכן הרכבים משווקים.

טויוטה קורולה (עגלה עם 122כס) לא מכיר, אבל יודע שפריוס אמורה להיות יותר בטיחותית כי הטכנולוגיה יותר ותיקה ומתקדמת.

טלח.

• אחראי פורום
פורסם

אחד מהפוסטים הכי לא מדוייקים בהיסטוריית הפורום.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תבצע חיפוש, הנושא הזה עולה פה כל כמה ימים.

הבקיצור הוא שמדובר בהפחדות חסרות שחר שמנצלות חוסר הבנה של אנשים.

פורסם

תודה על התייחסותכם

אשמח לתגובות עינייניות ולא עוקצניות, אם לא מדויק תגידו מה זה חשוב לי לדעת...

פורסם
לא יודע מה הוא מעשן אבל אני מוכרח לנסות מזה.

אל תנסה.

נראה לי שהאטיופים של צביפר עברו דירה והעבירו את ה-DEW לבית של Crow6578.

הבחור לא יודע מהי קרינה מייננת ומהי קרינה שאינה מייננת, מהו שדה חשמלי ומהו שדה מגנטי, וכנראה גם לא מהי פליטת חלקיקים ממנוע דיזל.

Crow6578 - ממליץ לך לעבור לגור במערה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...