Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא נגעתי במכשיר (מוצמד לידית אחיזה), לא הבטתי לעברו ואף הקפדתי שרמת הבהירות תהיה נמוכה.

גם זה לא היה בדיוק סרטון , אלא אלבום שמע בלבד והעברתי שירים דרך המתג בלותות' על ההגה...

האמת?..

לאחר ש"ישבתי בפינה וחשבתי על מעשיי", אני מודה שהמשטרה יצאו פיירים הפעם.

יוטיוב בנהיגה מסוכן בכל מקרה! אי אפשר לצפות מהשוטר להפעיל שיקול דעת לפי בהירות המסך וכמות ההבזקים.

השוטרת הסבירה לי באדיבות שהשיקול הוא פשוט: "האם יש תנועה במסך".

העונש לשיפוטכם: 21-ג, עבירת "סל" כללית של נהיגה בחוסר זהירות , 500 שקלים ו 6 נקודות.

לא נעים, יכול היה להיות גרוע יותר.

מה שבכל זאת נראה לי קצת מוזר:

השוטרת טענה שאם זה היה יוטיוב במדיה של הרכב, ולא במכשיר, אז זה היה זימון למשפט. למה שזה ישנה? בגלל שזו פריצה לאנדרואיד אוטו?

שאלה: מה לגבי ווטסאפ בהפעלה קולית (הכוונה לזיהוי קולי במקום הקלדה, ובלי לקרוא)?

ראיתי שהוא כן נכלל באנדרואיד אוטו (בלי פריצה) וניתן לשימוש בהפעלה קולית. האם שוטר שמבחין בו ייתן עליו קנס?

אגב, למען הסר ספק - השוטרת אמרה לי שרדיו אינטרנטי (כגון spotify) חוקי, בתנאי שלא משחקים במכשיר.

Fair enough

אז תיזהרו לכם עם כל המדיות, ולא רק מקנס!! ;-)

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...