Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 328i

eyaltal59
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

רציתי להתייעץ בנוגע לקניית רכב יד 2.

מדובר על BMW 328i דיזל שנת 2012 גימור ביזנס, שנסע 180K והמחיר המבוקש עומד על 105,000 ש"ח.

הנקודה שמטרידה אותי היא בנוגע לכך שהמנוע הוא דיזל, אני חושש הן מתקנות חדשות בנוגע לזיהום והן מבחינת הרישוי/אחזקה שוטפת.

לאור העובדה שאי לי ידע מוקדם בנוגע למנועי דיזל פרט לכל מיני שמועות , רציתי לדעת מה דעתכם בנדון, קרי - האם לרכוש את הרכב או להמתין לרכב עם מנוע בנזין?

אם יש לכם תובנות בנוגע לרכב - גם אשמח לשמוע.

תודה

טל

עריכה אחרונה על ידי eyaltal59
פורסם

אין דבר כזה 328i דיזל, אלא 328d. אם הרכב בנזין מספר הדגם מסתיים ב”i” ואם הוא דיזל ב”d”.

אבל לשם ההבהרה, וכדי שנדע על איזה דגם מדובר בדיוק, אתה בטוח שמדובר ב328d משנת 2012? ככל הידוע לי אין חיה כזו, כי ב2012 הדגם נקרא 330d.

מנועי הדיזל של ב.מ.וו פשוט נהדרים (מהרבה ניסיון).

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...