Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

100 שנים לסיטרואן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעלים של C4 פיאסו דיזל שנת 2015 (אחלה רכב), קיבלתי מהחברה הודעה על מבצעים מיוחדים לרגל ה"חגיגות". אבל אני שונא לכלות את זמני לריק (נדרש לקבוע םגישה) והשאלה היא האם מישהו יודע אם מדובר בהנחות משמעותיות מעבר למה שחברה נותנת ברגיל, או חארטה?

פורסם

ואני חשבתי לתומי שתכתוב כאן פרק קצר בהיסטוריה על המותג והמקים (שאני חושב שהיה בו משהו יהודי).

אקפוץ לויקיפדיה להחכים, תודה.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

לא משהו.

טרייד אין במחיר מחירון זה אחרי בדיקת רכב במכון כשאתה מגיע עם מכתב הפניה מחברת הטרייד.

זה כאילו אתה מגיע מראש עם שלט שעליו כתוב - "מכון יקר, ברכב הזה תמצאו בבקשה כמה שיותר ליקויים"...

פורסם

לפני כ-4 שנים עשיתי טרייד אין בלובינסקי, בירושלים, וזה ממש לא היה כמו שאתה מתאר. הבדיקה והדו"ח היו תואמים לגמרי למצב המכונית.

אגב המכונית שנרכשה אז היא הפיקאסו דיזל 2015, שהוא אכן רכב מצויין.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

לפני 4 שנים קנית רכב שנת 2015 בטרייד?

בוא נעשה חשבון:

עכשיו 2019, לחסר 4 שנים זה יוצא 2015 - מדובר ברכב חדש לחלוטין (או לפחות רק כמה חודשים על הכביש), אז מה הפלא שלא נמצא כלום?

נסה לקחת לבדיקה רכב בן 3-4 שנים.

פורסם
לא משהו.

טרייד אין במחיר מחירון זה אחרי בדיקת רכב במכון כשאתה מגיע עם מכתב הפניה מחברת הטרייד.

זה כאילו אתה מגיע מראש עם שלט שעליו כתוב - "מכון יקר, ברכב הזה תמצאו בבקשה כמה שיותר ליקויים"...

איפה ומי בדיוק? תהיה קונקרטי.

לפני שנה עשיתי בסיטרואן טרייד אין במחיר מחירון, הגעתי למכון בדיקה עם טופס של חברת טרייד מוביל ואיזה פלא, הבדיקה שקפה בדיוק את מצב הרכב.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

חברים, אתם שכחתם שאנחנו חיים בשוויץ???! כי אם התלונה הזו הייתה בישראל, הארץ בו כולם מקפידים להיות ישרים כמו סרגל ומעולם לא שמעו את המילה "קומבינה", לא היה עולה במחשבתי לטעון טענה כזו.

לגופו של עניין, אני לתומי חשבתי שכשאני מכניס רכב לבדיקה במכון בדיקה, מלבד פגיעות פח ובדיקות ידניות של מערכות חיצוניות (מיזוג וכול') שאר הבדיקות יהיו ממוחשבות הרכב יחובר למחשב וייבדק כמו חולה לפני ניתוח.

אז פעמיים בדקתי רכב במכון מסויים, בפעם הראשונה C4 פיקאסו שנת 2008 שנבדק ב - 2015, ובפעם השנייה לפני מספר חודשים - הרכב הנוכחי שנת 2015.

ב - 2015, תוצאות הבדיקה כללו "ממצא" של "שמעתי רעש מ......". בגין הממצא הזה הורידו כמה אלפי ש"ח מהמחיר.

אז אולי אני פרנואיד, ובפעם השנייה, לפני כחודשיים, כשלקחתי הרכב שנת 2015 לבדיקה, הוא עדיין היה תחת אחריות, מטופל במוסך מורשה אחד בלבד, מיעוט קילומטראג', לא עולה על מדרכות, שומר על הרכב ככל יכולתי.

כשקיבלתי את תוצאות הבדיקה, התוצאות הכילו הערות קלות בלבד על שני תיקוני פח, וכמה לא מפתיע - הערת "שמעתי רעש מ...."...

ואני שואל - מה זה "שמעתי"?

איזה מן תוצאת בדיקה זו "שמעתי"?

האם הבודק מחזיק תעודה שמראה שהשמיעה שלו ברמה הכי גבוהה שיש?

מכיוון שהרכב באחריות, לקחתי אותו למוסך והראיתי להם תוצאת הבדיקה וביקשתי תיקון של ליקוי מסוג "שמעתי". במוסך אמרו לי שלא מצאו בעיה, אבל התעקשתי אז החליפו לי תושבת כלשהי.

אז מציע שתפתחו את תוצאות הבדיקה שלכם, ותראו אם יש הערת "שמעתי". ואם כן, תדרשו מהבודק אישור מרופא א.א.ג לרמת השמיעה שלו. ואם אין לו אישור כזה, תבקשו למחוק את ההערה מהדוח.

אהה, וברוכים הבאים לארץ הקומבינה.

פורסם
לפני 4 שנים קנית רכב שנת 2015 בטרייד?

בוא נעשה חשבון:

עכשיו 2019, לחסר 4 שנים זה יוצא 2015 - מדובר ברכב חדש לחלוטין (או לפחות רק כמה חודשים על הכביש), אז מה הפלא שלא נמצא כלום?

נסה לקחת לבדיקה רכב בן 3-4 שנים.

כנראה לא הייתי ברור.

הרכב שנרכש בטרייד אין היה פיקאסו 2015. הרכב שהשארתי אצלם היה ישן יותר, 5008 משנת 2012. הבדיקה ל-5008 שיקפה את מצבו בצורה נאמנה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

ברור שיש אנשים לא ישרים, לא מקצועיים וקומבינות וצריך להיות מודע למתרחש ואם מזהים דברים שמתנהלים לא כשורה, אז לקחת את הרגליים למקום אחר.

יחד עם זאת, אי אפשר להכליל.

אם יש משהו ספציפי, אז צריך לדייק ולומר מה, מי ואיפה, אחרת משתמע שסיטרואן ושותפיהם חבורה של קומבינטורים.

מניסיוני עם שני הרכבים האחרונים, זה לא המצב.

תצריך לזכור שטרייד אין זה שירות שעולה לך כסף.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
לא משהו.

גם אני הגעתי לקומפיוטסט עם הפניה מטריידמוביל.

רכב בן 3, ק"מ נמוך, מטופל.

הבדיקה היתה נקיה חוץ מכנף קדמית צבועה (שפשוף חניה שתוקן).

זה באמת היה מצב הרכב וקיבלתי עליו מחירון!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
חברים, אתם שכחתם שאנחנו חיים בשוויץ???! כי אם התלונה הזו הייתה בישראל, הארץ בו כולם מקפידים להיות ישרים כמו סרגל ומעולם לא שמעו את המילה "קומבינה", לא היה עולה במחשבתי לטעון טענה כזו.

רמאים יש בכל מקום. אחד הרכבים הראשונים שקניתי גרם לי הפסדים גם בקניה וגם במכירה, כמובן קומבינות בין הסוחרים למכון הבדיקות. (זה היה לפני הרבה מאד שנים, לפני שהוכנסה אחידות כלשהי לטפסי הדיווח). רמאות יש בכל מקום. אפילו בקנדה, שהישראלים רואים כסמל היושר וטוהר המידות, ניסו לקמבן ממני כמה דולרים במכירה בקניון.

לגופו של עניין, אני לתומי חשבתי שכשאני מכניס רכב לבדיקה במכון בדיקה, מלבד פגיעות פח ובדיקות ידניות של מערכות חיצוניות (מיזוג וכול') שאר הבדיקות יהיו ממוחשבות הרכב יחובר למחשב וייבדק כמו חולה לפני ניתוח.

כנראה שאינך יודע איך בודקים חולה לפני ניתוח. בידיים, בעיניים ובאזניים. רק אחר כך נוספים עוד כל מיני כלי עזר. ובסופו של דבר הרופא מחליט לפי התרשמות שהיא לא תמיד אלגוריתם שאפשר להזין למחשב. גם ניסיונו של בוחן הרכב חשוב, שכן קריאת המחשב תתן מידע רק על המדדים המוזנים אליו, ולא כל בורג רופף שולח התראה ל-OBD.

גם הקונה וגם המוכר צריכים שכל ישר. ואם הקשר בין הצד השני למכון נראה מסריח אין ברירה אלא להחליט לחתוך או לספוג את הנזק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...