Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האופציה הכי הגיונית מבחינה כספית יהיה לגור אצל ביחידת דיור אצל ההורים.

מבחינת זמן אתה לא תחסוך דבר במעבר לראש העין. אתה אומנם תגור בדירה חדשה בשכונה חדשה וזה כבר שדרוג משמעותי, אבל תתכונן נפשית לשעה ורבע עד שעה וחצי מדלת לדלת.

אם אתה לא מוכן לגור אצל ההורים ומוכן לנסוע אני הייתי ממליץ לך לחפש דירה ביבנה הירוקה במרחק הליכה מתחנת רכבת יבנה מזרח. מדובר בשכונה חדשה, יפה, צמודה לתחנת רכבת והמחירים מאוד שפויים לדוגמא דירה 3 חדרים חדשה תעלה לך בסביבות ה-3,500 - 3,700 לפני ארנונה.

אתה מדבר על נאות רבין ? כי לא ראיתי מודעות ביד 2.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האופציה הכי הגיונית מבחינה כספית יהיה לגור אצל ביחידת דיור אצל ההורים.

מבחינת זמן אתה לא תחסוך דבר במעבר לראש העין. אתה אומנם תגור בדירה חדשה בשכונה חדשה וזה כבר שדרוג משמעותי, אבל תתכונן נפשית לשעה ורבע עד שעה וחצי מדלת לדלת.

אם אתה לא מוכן לגור אצל ההורים ומוכן לנסוע אני הייתי ממליץ לך לחפש דירה ביבנה הירוקה במרחק הליכה מתחנת רכבת יבנה מזרח. מדובר בשכונה חדשה, יפה, צמודה לתחנת רכבת והמחירים מאוד שפויים לדוגמא דירה 3 חדרים חדשה תעלה לך בסביבות ה-3,500 - 3,700 לפני ארנונה.

הזמן שיקח לי להגיע לעבודה מיבנה, הוא ארוך יותר , למרות הרכבת. דירות של 120 מטר בפארק אפק בראש העין עולות 4100. והמרחק מראש העין קצר יותר. שורה תחתונה , במחיר של 5 כולל ארנונה וועד לדירה מהניילון בשכונה חדשה , אולי שווה להתפשר.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

נאות רבין - גן ראובן ליתר דיוק.

זה החלק של יבנה הירוקה שקרוב לרכבת. אשתי למשל, צועדת עשר דקות מהבית לרכבת.

כרגע יש שם מודעה אחת של דירת 3 חדרים להשכרה.

היתרון של קרבה לרכבת ושימוש בה כמובן, הוא שאפשר לוותר על רכב אחד. זה כבר חיסכון של איזה אלפיים שקלים בחודש.

פורסם

ראיתי שעניין הרכב חוזר על עצמו. יש לנו רק רכב אחד . אני הולך לעבודה כרגע ברגל. לעבור להורים של אישתי יכול להיות פתרון לזמן קצר. חוץ מזה שזה לעשות הובלה לתכולת בית וזול זה לא יהיה. בנוסף צריך לרשום את הילד לגן אחרי נניח 6 חודשים ואישתי צריכה לחזור לעבודה שלה בתא. מה יהיה אז? אני אצטרך שוב לחפש דירה במרכז ושוב לבזבז כסף על הובלה.

פורסם
הזמן שיקח לי להגיע לעבודה מיבנה, הוא ארוך יותר , למרות הרכבת. דירות של 120 מטר בפארק אפק בראש העין עולות 4100. והמרחק מראש העין קצר יותר. שורה תחתונה , במחיר של 5 כולל ארנונה וועד לדירה מהניילון בשכונה חדשה , אולי שווה להתפשר.

בדירות האלה לרוב מיזוג מרכזי פשוט וללא דוד שמש.

צפה לארנונה + ועד בערך 1,000 ש״ח, והוצאות חשמל גבוהות משמעותית ממה שאתה רגיל.

מציע לך גם לקחת יום ולבדוק בפועל את זמן הנסיעה ברכב הלוך וחזור מהאיזור הזה, גם ברכבת.

פורסם
למה באמת ארנונה כל כך יקרה?
https://m.ynet.co.il/Articles/4475111

נמסיס, דווקא יש לא מעט שטחי תעשיה (אזור תעשיה ישן, פארק אפק ולב הארץ) יחסית לגודלה הפיזי של העיר.

פותח השרשור, אני לא הייתי מתפתה לדירות הגדולות בגלל תשלומי ארנונה וועד גבוהים. אתם כולה 3 נפשות בפוטנציה, תחפשו דירה כמה שיותר קטנה (3 חדרים דיי נדירות אבל 4 לא חסר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עליית מחירי השכירות נובעת בין היתר מיציאת המשקיעים מהשוק, עוד תופעת לוואי של מיסוי לא מידתי

הדבר היחיד שממשלה צריכה לעשות היא להגביר היצע ע''י זירוז הליכי תכנון ובניה

הגדלה מלאכותית ע''י דחיקת המשקיעים החוצה יצרה חסר בדירות להשכרה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

אני חוזר ואומר לגבי ראש העין אל תתפתה בגלל המחיר!!

במקרה אני עזרתי לקרוב משפחה להשכיר את הדירה שקנה חדשה מהקבלן בפסגות אפק.

דירה 120 מטר כולל חניה ומחסן משכיר אותה ב 4100 לחודש, העלות ארנונה לחודשיים היא כ 1600 שח וועד לחודש עלותו כ 410(חושב שזה המחיר).

המחירים האלה לפני חשמל ומים אז ההוצאות הרבה יותר גבוהות יצאו לך מהמתוכנן זה בטוח.

בנוסף בגלל שהבניין חדש יש הרבה תקלות של בניין חדש אבל שלא נגמרות ורק חוזרות.

כמו בבניין של 18 קומות רק מעלית אחת עובדת ותבין לבד את השיגעון היומי בוואטסאפ הקבוצתי של הבניין מה הולך בו.

לפי דעתי המחיר מוגזם ולא משתלם.

עדיף לנסוע עוד כ 5-7 דקות מראש העין לאורנית ולהשכיר יחידת דיור או משהו בסגנון הזה

בעלות שכירות יותר נמוכה כולל ארנונה.

לדוגמא מיד 2:

http://www.yad2.co.il/Nadlan/hotPicrent.php?CatID=2&SubCatID=2&RecordID=96151caa8b6cb1ece342ab491044ec27504&Code=111cff4230d81ae832bc2e77f0a4d829&isGalleryView=1

בדוק את הנושא

טל.

עריכה אחרונה על ידי BRAVO_SX
פורסם
תודה לכולם. האופציה הכי הגיונית כספית כרגע היא ראש העין בשכונות החדשות . תודה .

בהצלחה.

אני גר בהרצליה ועובד בראש העין. אני נוסע נגד הפקקים- כביש 5 מערבה בבוקר הוא פקק אחד גדול מקסם ועד גלילות ובערב הפוך.

לידיעתך (כמו שנאמר , אתה חייב להתפשר על משהו, לפחות שתדע לקראת מה אתם הולכים)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

אתה טועה ואני אסביר לך גם למה

יבנה הירוקה צמודה לתחנת רכבת. אתה תגיע לרציף ב-5-10 דקות הליכה או רכיבה על קורקינט.

תחנת רכבת של ראש העין מרוחקת ממרכז העיר ותחייב אותך להשתמש ברכב.

כלומר לזמן נסיעה ברכבת אתה חייב להוסיף זמן נהיגה לתחנה + חיפוש אחר חנייה + הליכה מהחנייה עד הרציף

בנוסף אתה משאיר את אשתך ללא רכב ומהר מאוד תגיע למצב שאו שאתה תצטרך לנסוע לתחנה באוטובוס מה שיוסף בקלות 30 דקות ל-commute היומי שלך או שתצטרכו לקנות רכב שני מה שיעיף את הוצאות התא המשפחתי שלכם לשמיים.

לכן אני הייתי נמנע משכונות וישובים מרוחקים מתחנת רכבת.

המצב בכבישים מתקרב לכאוס תחבורתי ומי שאין לו מפלט לרכבת יסבול ובענק.

אני במקומך לא הייתי פוסל את השכונות החדשות ברמלה.

beggars can't be choosers ואתה כרגע סוג של beggar.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

יחידת הורים אצל ההורים הפתרון הטוב ביותר by far.

אם פותח האשכול לא מבין את המחיר הנפשי שנחסך פה, שאין לו ערך כספי בכלל, אז חבל.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

עם כל השרשור הזה. אשתף את התחושה האישית שעלתה לי.

אתה לא מוכן לרדת בסטנדרטים שלך. אני מכניס הרבה מעליך וגר בדירה שהיא הרבה מתחת לסטנדרטים שלך כנראה.

לא בקטע רע, אבל אתה מרוויח פחות מהשכר החציוני, זה הגיוני שלא תוכל לשכור דירות ברמה גבוהה ולחיות ברמת חיים של מי שמרוויח פי כמה ממך. במיוחד בתקופה שבה ההוצאות שלך הולכות לזנק בגלל התינוק וחופשת הלידה.

אישית ? הייתי ממליץ לך למצוא דירה קרובה יותר בסטנדרט נמוך יותר ובשכונה ישנה יותר ככה שהארנונה והועד יהיו הרבה יותר נמוכים וכך גם סעיף הנסיעות.

שכונות ישנות הן גם בד״כ יותר נגישות בתחבורה ציבורית, פשוט כי הן ותיקות.

בכל אופן מאחל לך מזל טוב ובהצלחה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
גרתי שם בתור רווק. אין סיכוי שאגדל שם ילדים.

תודה על התגובה .

לדעתי פסלת את לוד מהר מדי.

אתה בסה"כ שוכר דירה, לא בונה את בית חלומותיך.

בשנתיים שלוש הקרובות, לא משנה לילד איפה ממוקמת הדירה. הוא ינוע בין הבית למשפחתון. ואני בטוח שגם בלוד אפשר למצוא משפחתון טוב. (מה שהופך משפחתון לטוב, זה היחס של בעלת המשפחתון לילדים, ולא שטויות כמו חוגים מופלצים ואוכל אורגני).

לענ"ד זה פתרון יותר מסביר לשנתיים הקרובות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אתה צריך לגור במרחק הליכה מעבודה ואשתך צריכה לעבוד באותה העיר או בעיר צמודה במרחק נסיעה קצר.

עדיף שזו תהיה העיר בה ההורים שלך גרים.

אין פתרון אחר - כל פתרון אחר במדינת ישראל של היום הוא סבל נפשי בפקקים

רכבת? הצחקתם אותי. מאז הקו לירושלים המצב התדרדר נוראית.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...