Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר התלונן בפני שמישהו נשען לו על מנשא האופניים בעבודה וגרם לכיפוף מכסה תא המטען, ועכשיו הוא נדרש לשלם על הנזק.

התשובה המיידית שלי הייתה, אתה אשם! התעצלת לפרק את המנשא , למרות שעברו יומיים מאז שרכבת. המנשא בולט מאחור, לא מסומן, מפריע לעוברים מאחורי הרכב , מסוכן לרוכבי קטנועים שמתקשים להבחין בו וכולי ....

כלאמר ברשלנותך תרמת לנזק.

התפתח דיון סביב הנושא ואחד הנוכחים סיפר על נזק שנגרם לרכב בעת שנסע לאחור בחניון תת קרקעי ולא הבחין בקיר הקרוב :oops:

בשני המיקרים היה מדובר ברכבי ליסינג, בשני המקרים חברת הליסינג דרשה תשלום בגין הנזק (במקרה השני, החלפת דלת אחורית ).

בדקתי עם חבר שמשמש כקצין רכב והוא טוען שהמנשאים האלה לא ממש "חוקיים" כלאמר שלא כמו גגון קבוע או מנשא אחורי המותקן על וו גרירה, חייב מי שהתקין מנשא לדאוג לפרק אם אין הוא נושא את האופניים. בנוסף יש להקפיד על מספר רישוי גלוי (אחרת זו עברה, וברירת קנס) וחייב בסימון "מטען חורג" ובמידה ולא עשה כך = עבירה על החוק כולל איזה סעיף של סיכון.

מכיוון שהחברים רוכבים ואני לא, אז נותרתי בדעת מיעוט. האם צדקתי או אותם "עצלנים"?

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מרבה להשתמש במנשא אופניים. גם ברכב הפרטי וגם ברכב הליסינג אני מקפיד לפרק את המנשא ישר לאחר הרכיבה. הסיבה היחידה להשאיר את המנשא היא רק אם אני מתכנן רכיבה נוספת ביום למחרת.

מיותר לחלוטין להשאיר את המנשא למשך זמן ארוך. כפי שנכתב זה מסכן את הרכב והסביבה.

לגבי החוק, אני תמיד מקפיד לתלות מספר רישוי נוסף על המתקן ומוודא שהאופניים אינם בולטים מעבר לגבולות הרוחב של הרכב.

S60 Rdesign

פורסם

קצין הרכב הפליג בגוזמאות, אבל זה כנראה חלק מהתפקיד...

כל מה שנדרש זה מה שכתבו מעליי - לוחית זיהוי גלויה או לוחית זיהוי נוספת, והקפדה שלא לחרוג מהגודל המותר. לפי החוק יש כך וכך סנטימטרים שמהם מותר לחרוג לפני שאתה נדרש להוסיף משולש / סימון מטען חורג וכיו"ב.

בנוגע לחברים העצלנים שלא מפרקים ולא טורחים להפגין מינימום של תשומת לב במהלך חנייה - זבש"ם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה לי שהתפקיד העיקרי של הרבה מנשאי אופניים כשהם לא בשימוש הוא להסתיר / לטשטש את לוחית הרישוי. הזרועות מסתירות קצת את המספרים הקיצוניים של לוחית הרישוי וגם איזו רצועה או שתיים מתנדנדות על לוחית הרישוי.

גילוי נאות: אני רוכב על אופניים אך מכניס אותם בתוך הרכב

פורסם

תמיד פרקתי את המנשא כשחזרתי מרכיבה, מהסיבה הפשוטה שזה ממש בולט מהרכב ומוסיף עוד איזה חצי מטר לרכב ואז לא נוח לנהוג עם זה, בנוסף לזה שזה יכול לשפד רוכבי קטנועים ואופנים חשמליים.

לא כל כך מבין את ההתעצלות של החברים, סיימת קפל לבגאז בחצי דקה וזהו.

לדעתי זבש"ם לגמרי.

now: Honda Jazz 2011 1339 i-vtec 99 HP CVT

past: Honda Jazz 2009 1339 i-vtec 100 HP manual

opel corsa C 2001 EcoTec 75HP manual

• תוכן חדש...