Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אז בגדול בגדול האשה החליטה שהיא רוצה ג'יפון ויהיי מה..זה אומר שה308 תישאר אצלי ונמכור את היונדאי שלה ונקנה ג'יפון,היא מאוד אוהבת את הקשקאי(ראיתי שבסכום שיש לנו נכנס לנו דגם 2012 אסנטה\טקנה) וגם את הרנו קפצ'ור(הייתי היום בקרסו והציעו לי 2014 אקספרסיון עם 64 אלף ק"מ מליסינג ב54 אלף שקלים)וגם את הקיה סול האשה נורא אהבה....

הרכב ישמש אותה לפחות 4-5 שנים,אני יודע ששלושת הרכבים מעט שונים בגודל ובטכנולוגיה שלהם(בקפצ'ור מנוע טורבו 1.2 עם תיבה רובוטית ובניסאן מנוע 2000 עם תיבה רציפה ובקיה יש מנוע 1.6 בנזין עם תיבת אוטומטית פלנטרית) והייתי רוצה לשמוע את דעתכם מבחינת אמינות הרכבים לתקופה שהם יהיו אצלינו(4-5 שנים).

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

לגיר הרציף של ניסאן וגם לרובוטי של רנו אין עבר נקי מתלונות.

לדעתי קיה סול יהיה ללכת על בטוח. הדור האחרון ששווק בארץ הושק ב-2015 והציג קפיצת מדרגה משמעותית באיכות תא הנוסעים ובנוחות הנסיעה ובידוד הרעשים.

פורסם

קיה סול תהיה אמינה (כנראה) משמעותית משניהם,

רק תוודא שאתה גם יכול לנהוג בה , לפעמים גם אתה נוהג על הרכב של האישה...

ברנו מגאן שציינת מקודם (לדוגמא) אתה לא תכנס בנוחות, אני 1.99 ובקושי נכנס לשם.

• תוכן חדש...