Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אלנטרה 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי על כל רכבי יונדאי כולל i 35 ומאד נהנתי... האלנטרה זה דגם משופר של ה i 35

מכוניות מרווחות וכיף לנהוג בהם... אמינות מאד.

בכל אופן. מישהו מכיר או שמע על מחלות שיש לאלנטרה?

פורסם

שלום,

האלנטרה היא משפחתית מרווחת מאוד, ונטולת תקלות.

רכב מומלץ מאוד.

אתה יכול לחפש רכב יד שניה באתר של כלמוביל טרייד אין, נמצאות אצלנו כמה מכוניות עם נתונים מעולים.

אם תרצה שנקשר אותך עם אנשי הטרייד אין - נשמח לסייע,

בהצלחה,

צוות הדיגיטל של כלמוביל

פורסם

"נטולת תקלות" ? כמה יומרני

האם המוסכים של קבוצת כלמוביל ריקים מרכבי יונדאי אלנטרה שמבקשים לתקן תקלות? נו באמת.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

גם מוסכים של טויוטה מלאים בקורולות ולנדקרוזר, מה לומדים מזה?

מתי נפתח כאן שרשור על תקלה סדרתית באלנטרה או בקורולה, או בספורטאז' 2015?

יש מכוניות שהן פשוטות עד כדי טמטום - הן פחות חסכוניות, פחות מתקדמות, אבל הרבה יותר אמינות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היונדאי אלנטרה של אבא שלי, הוחלף ראש מנוע פעמיים.

יש גם להבנתי בעיות היגוי שקיימות אצל יונדאי.

הנקודה שלי היא אחרת. להגיד על רכב שהוא "נטול תקלות" זה פשוט לא נכון וגובל בהטעיה.

אין מה להתווכח בכלל.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

מעניין שבפורום הטכני יש לא מעט שרשורים על תקלות במערכת ההיגוי.

ואם כבר קבוצת כלמוביל פה, אולי תספרו לנו למה אין ריקול על מערכות ההיגוי ביונדאי?:

https://www.autonews.com/article/20180305/RETAIL05/180309645/hyundai-recalls-43-941-u-s-vehicles-on-steering-wheel-detachment-risk

"שכחתם" לציין את עלות ההחלפה של מערכת היגוי במוסכים מורשים, יש פה שרשורים על אנשים שביקשו מהם מעל 6500 שקלים ואמרו להם שאי אפשר לתקן את המערכת אלא להחליף את כולה.

פורסם

באתר יש רק רכב 1 בגירסה היקרה משנתון 16ובצע אדום (מחפש רק לבן). יש עוד מכוניות משנתון 16 שלא מופיעות באתר?

פורסם

מחלת ההגה החשמלי המשיכה בדגמי ה I35 גם בשנתונים 2012-15, יש שרשור של אסף,שמתעד בדיוק טיפול בתקלה כזו.

הבעיה היא,שבסדרות הישנות (עד 2012-13) זה היה "רק" הקופלונג הגה אבל יותר מאוחר לפחות ב I30 אמנם יותר מאשר ב I35 התגלו בעיות של חופשים במסרק ההגה וזה כבר יקר יותר לתיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...