Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילה בניאגרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי ניאגרה מונובלוק עם מנגנון פלסאון.

החלפתי את החלק העליון של המנגנון ללא הבסיס עם אסלה אחרת שיש לי בבית בשביל לשלול מצב שהפעמון שלא טוב או הגומיה שלו וזה עדיין לא פתר את הבעיה.

יכול להיות שזה התושבת שלו? או אולי האטם בין התושבת לניאגרה?

פורסם

לא תיארת מאיפה הנזילה.

בכל אופן מניסיון שלי. יש לקנות סט שלם להחלפה של הפעמון, המצוף, גומיות, בסיס וכו'. עולה כ 100 ש"ח והבעיה נפתרת.

לא שווה להתחיל להחליף רכיב רכיב ובעוד כמה זמן רכיב אחר הולך.

פורסם

אם הנזילה בתוך האסלה, זרזיף מעצבן כזה, לפעמים זה סתם גרגיר של לכלוך שנכנס מתחת לגומיה האוטמת וגורם לנזילה.

נסה לנקות מתחת לגומיה קודם ובדוק אם זה עוזר, אם לא, החלפת גומיה היא המהלך הבא, לרוב זה פותר את העניין.

פורסם

לרוב יש 2 סוגי נזילות

עליונה ( אובר פלואו). המים עולים גבוהה. יוצאים מהמרכז. התקלות הנפוצות.

המצוף לא מכוון.

המצוף שבור / עקום / לא צף יותר.

חור בגומיה שהמצוף לוחץ עליה.

אופציה 2

נזילה מהגומיה למטה.

התקלות הנפוצות שם.

גומייה מלוכלכת. אצבע אולי תעזור. מקסימום פירוק לניקוי.

או גומיה פריכה/יבשה /מתפרקת. ואז החלפה שלה (5-20 שקלים.)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הנזילה היא מהמקום שיוצאים ממנו המים לתוך האסלה.

נראה לי שהמצוף תקין כי זרימת המים מפסיקה בזמן ולא זורמים משם מים לאחר מכן.

פורסם

תחליף את הגומיה בתחתית (גומיה עגולה גדולה).בשביל להחליף אותה צריך לפרק את המנגנון, נמצאת בתחתית מיכל הניאגרה.

פורסם
אם הנזילה בתוך האסלה, זרזיף מעצבן כזה, לפעמים זה סתם גרגיר של לכלוך שנכנס מתחת לגומיה האוטמת וגורם לנזילה.

נסה לנקות מתחת לגומיה קודם ובדוק אם זה עוזר, אם לא, החלפת גומיה היא המהלך הבא, לרוב זה פותר את העניין.

זה נשמע כמו מה שרשמתי מלכתחילה.

נסה את מה שהצעתי.

פורסם

סביר מאוד שזו הגומייה המדוברת ואותה יש להחליף .

היא יושבת בין המנגנון למיכל עצמו .

עלותה 5-8 שח

אצלי אגב הישנה השאירה חתיכות קטנטנות של גומי שרק אחרי ניקוי עדין עם סקוצ' והסרתן הנזילה פסקה

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם
אתה מתכוון לגומיה שבין הניאגרה למנגנון עצמו?

יש גומיה שאוטמת ומונעת כניסת מים לתוך האסלה, כאשר אתה לוחץ על הכפתור הורדת מים, ישנו מנוף שמעלה את הגומיה מעלה וגורם למים לזרום לתוך האסלה.

לפעמים ישנו איזה גרגר קטן של לכלוך שמונע אטימה טובה ולכן המים מזרזפים לתוך האסלה, ניקוי האזור שמתחת לגומיה לעיתים עוזר, החלפת הגומיה עוזרת ב99%.

• תוכן חדש...