Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לאחרונה פיתחתי "מחשבון חכם" לאתרי אינטרנט שמכפיל את יעילות האתר, אפשר לראות דוגמה בסרטון.

הבעיה היא עניין השיווק של זה קהל היעד הוא דיי קטן שהוא עסקים שנותנים הצעות מחיר או מתאימים את השירות שלהם ללקוח והם מבזבזים 800 ש"ח+ בחודש על קידום ממומן או מקודמים בעמוד הראשון בSEO.

עד עכשיו ביצעתי פניות ישירות לעסקים והסברתי להם על מה מדובר אבל הם מתנגדים כאילו חייהם תלויים בזה בעיקר מי שמקדם להם את האתרים ועוסק במדיה מתנגד למרות שאני לא מתהמר להחליף אותו אלא לעבוד בשיתוף פעולה. (ציטוט "זה בולשיט ולעולם לא יעבוד")

עד עכשיו הכלי הזה פועל באתר אחד והגדיל את כמות הלידים שהוא מקבל קרוב ב~400% ובהתאם לכך בגלל שאני בטוח בזה אני מציע לעסקים חודש אחד בחינם ללא שום כתב חוזה או התחייבות ובהמשך מחיר המבוסס על כמות לידים (כלומר הביא לקוחות שילמתה לא הביא לקוחות לא שילמתה) אבל עדיין אני מקבל התנגדות כאילו החיים שלהם תלויים בזה.

אשמח לרעיונות איך אפשר לשווק את הכלי הנ"ל בינתיים היחידים שיש להם דבר דגומה באתר הם IKEA.

https://www.youtube.com/watch?v=CSPCgdF7C1w

פורסם

ב-2011 עבדתי בחברה שפנתה לשוק הישראלי עם מוצר חינמי שגובה רק עבור Lead. בוא נסכם ונאמר שמכירות אינטרנט לעסקים ישראלים זה כאב ראש שלא ברא השטן... לאחר מכן עברתי לחברה אחרת שפנתה לשוק הבינ"ל - הבדל שמים וארץ. עסקאות יותר גדולות והרבה הרבה הרבה פחות כאב ראש.

לפי הסרטון יו-טיוב, הרעיון והביצוע שלך נראים טוב מאוד.

- הבעיה המרכזית היא שאתה נתקל במנהלים עצלנים שפוחדים להטמיע משהו שהם לא מכירים. מה שאני מציע זה להציע את השירות באתר שאתה מתחזק (Hosted Solution) - לדוגמא https://kitchen.getquote.com - ולשים את האתר המקורי שלהם בתור Iframe ברקע או תמונה שלו בתור Background img. כך כל מה שהם צריכים לעשות זה להוסיף קישור לאתר שלך וזהו.

- לגבי אנשי SEO ובוני אתרים - Money talks, bullshit walks - אני הייתי מתחיל תוכנית אפילאציה ונותן להם אחוז מסויים מההכנסות עבור האתרים שהם הטמיעו אותך בהם.

- שקול להיכנס כבר עכשיו לשוק הבינ"ל. פחות כאב ראש וכסף יותר טוב.

No worries 8)

פורסם

אה... מה אני אגיד לך - אני בתחום קצת אחר (מובייל) - אבל פייר? בנית קומפוננטה נחמדה , לא יותר מזה. שכנראה גם קיימת ברוב הפלטפורמות לבניית אתרים היותר מתקדמות. או מקסימום You invented a better mouse trap. (הכותרת והתיאור גורמים לזה להשמע כמו משהו אחר לגמרי).

וכן - אני מבין הרבה התנגדות להטמעה של זה - במיוחד במערכות קיימות.

לגבי Hosted , לשים את האתר שלהם בתור iFrame ... פייר? רעיונות נוראיים.

דעתי האישית - זה צריך להיות פלאגין למערכות הגדולות של ניהול אתרים (Wordpress לדוגמא אבל גם חברות בניית אתרים Hosted כמו Wix שיש להם Marketplace של קומפוננטות).

לדעתי האישית - זה פיצ׳ר ... ולא נראה כאחד גדול במיוחד.

במיוחד אם הוא לא בא עם מחקר ואנליטיקות מאוד מתקדמות.

(שוב אולי בורות שלי כי אני בתחום מקביל ... אבל בתחומי - אף אחד לא היה משלם על זה ומפתח היה לוקח שבוע גג לבנות את זה מ0)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זה קיים בתור פלאגין לוורדפרס ולWIX העניין הוא שהביצוע נוראי ללא רספונסיביות ללא תמיכה בפונטים או RTL וללא אופציות מתקדמות שאפשר להטמיע בקוד נקי (תמונות, מסך מלא, גמישות ושינוי של כול מיני פרמטרים תלוי בבחירות של המשתמש וכול מה שהמזמין יבקש...).

באמת נראה בעלי העסקים חוו טראומה מסויימת ממספקי שירות שהם לא פשוט לא מוכנים לכלום הינה שיחה שהייתה לי:

אני: "יש לי פיטצר חדש של מחשון אינטרקטיבי שמעלה את היעילות של האתר שלכם ויביא לכם יותר לקוחות אני גם מציע חודש חינם בגלל שאני בטוח שזה עובד..."

בעלת העסק: "זה לא כול כך רלוונטי אנחנו גם ככה בתקופה קשה ני לא רוצה להחליף את בונה האתרים שלי תנסה עוד חצי שנה"

אני: "אני לא מתיימר להחליף את בונה האתרים שלך אלא לשלב את המחשבון באתר הקיים זה כלי שיביא פשוט יותר לקוחות ללא השקעה כספית נוספת גם ככה אני נותן לכם לנסות את זה למשך חודש ללא שום התחייבות או חוזה אתם לא תצתרכו להשקיע יותר כסף ופשוט תקבלו יותר לקוחות"

בעלת העסק "אמממ לא יודעת אני אדבר עם בונה האתרים שלנו"

כעבור יום

אני: "שלום דיברת עם בונה האתרים שלכם"

בעלת העסק: "כן דיברתי הוא אמר שהוא עשה כאלו עוד ב2011 ושזה סתם בולשיט ויהרוס את האתר ולא יביא לקוחות"

אני: "אני לא יודע על פי איזה ניסיון המפתח שלך מדבר מכיוון שלא ראיתי אתרים בארץ עם אופציה כזאת מלבד האתר של איקאה ואם הם משתמשים במשהו כזה סימן שזה עובד, בפועל על פי הניסיון שלי זה הגדיל ללקוח שעשיתי לו את זה את כמות הלקוחות פי 4 יש לי את כול הדוחות האנליטיים לכך ואני יכול לשלוח לך אותם כדי להוכיח זאת את יכולה אפילו לנסות את זה בצורה חיצונית ולא בתור האתר שלך כדי לראות איך זה עובד"

בעלת העסק: "לא תודה"

בפועל כן זה משהו שמפתח FULLSTACK עושה בשבוע השאלה כמה זה יעלה על פי הניסיון שלי בארץ בחברה זה יעלה לפחות 15K+ אצל פרילנסרים זה יעלה כ10K ויכול להיות כאב ראש מאוד לא קטן דיי מפחיד לשים סכומים כאלו על קרן הצבי וכבעל עסק יותר משתלם לקחת אצלי 30 יום ניסיון ואז לשלם חודשי או לשלם במכה על משהו שהוא יודע שעובד ועם מי הוא מתעסק.

ב-2011 עבדתי בחברה שפנתה לשוק הישראלי עם מוצר חינמי שגובה רק עבור Lead. בוא נסכם ונאמר שמכירות אינטרנט לעסקים ישראלים זה כאב ראש שלא ברא השטן... לאחר מכן עברתי לחברה אחרת שפנתה לשוק הבינ"ל - הבדל שמים וארץ. עסקאות יותר גדולות והרבה הרבה הרבה פחות כאב ראש.

השאלה היא איך עובדים עם לקוחות בחו"ל לא עבדתי עם שווקים מחוץ לארץ ואין לי מושג איך נכנסים או פועלים עם זה אשמח ללינקים רעיונות ולכול עצה.

פורסם

פותח השרשור - אתה הולך להיתקל גם בתגובות כאלו, בד"כ ממתכנתים. אל תדאג. היופי בסטארט-אפים הוא שאתה רזה, יכול לצאת לשוק מהר ואז להתאים את החבילה שאתה מספק בהתאם לצרכי הלקוחות. הכל מתחיל ונגמר בשיווק - יש מוצרים מצויינים שאף אחד לא שמע עליהם, ויש מוצרים בינוניים מינוס שהצליחו לכבוש את כל השוק - כך שגם אם המוצר שלך פשוט לפיתוח ויש מוצר שנכון להיום יותר טוב משלך - עם שיווק טוב אתה תצליח להשיג איזו שהוא נתח שוק התחלתי שממנו תוכל להתקדם - עד שתגיע לאחד המקומות הראשונים בשוק.

(שוב אולי בורות שלי כי אני בתחום מקביל ... אבל בתחומי - אף אחד לא היה משלם על זה ומפתח היה לוקח שבוע גג לבנות את זה מ0)

האם יש לך נסיון ניהולי או במכירות \ שיווק עבור סטארט-אפים?

לגבי Hosted , לשים את האתר שלהם בתור iFrame ... פייר? רעיונות נוראיים.

מה הבעיה ב Iframe Sandbox? איירון-סורס עושים מאות מליוני דולרים כל שנה על הסיפור הזה.

דעתי האישית - זה צריך להיות פלאגין למערכות הגדולות של ניהול אתרים (Wordpress לדוגמא אבל גם חברות בניית אתרים Hosted כמו Wix שיש להם Marketplace של קומפוננטות).

רעיון טוב

לדעתי האישית - זה פיצ׳ר ... ולא נראה כאחד גדול במיוחד.

במיוחד אם הוא לא בא עם מחקר ואנליטיקות מאוד מתקדמות.

פיצ'ר שהעלה את כמות הלידים באתר ב-400% ועוד כמה ג'ובות לבעל העסק -זה פיצ'ר טוב. בכל דרך שתסתכל על זה.

No worries 8)

פורסם

השאלה היא איך עובדים עם לקוחות בחו"ל לא עבדתי עם שווקים מחוץ לארץ ואין לי מושג איך נכנסים או פועלים עם זה אשמח ללינקים רעיונות ולכול עצה.

קורס זריז במכירות אינטרנט:

1. ראשית כל, אתה צריך אתר טוב באנגלית שמסביר מה הקומפננטה עושה, תמחור, Case Studies, וכו... באופן טבעי אף אחד לא הולך להגיע לאתר שלך מגוגל, מה שמביא אותנו לנקודה הבאה.

2. אתה פותח פייפליין ב Google Sheets עם אתרים פוטנציאלים שהקומפננטה שלך עשויה לעזור להם. שם האתר, כתובת, פרטי הבעלים, דרכי התקשרות (Whois), טלפון, LinkedIn או Facebook.

3. מכיוון שהמוצר כנראה עוד לא בשל במאת האחוזים, אתה לא רוצה לשרוף את עצמך מול החבר'ה הגדולים - אז אתה מתחיל עם החברה הקטנים והבינוניים - בודק מה הם מציעים ומי השחקנים הגדולים בשוק.

4. פה רוב האנשי מכירות טועים - הדבר הכי חשוב לפני פניה לעסק הוא מחקר על העסק לפני שבכלל פונים אליו. במילים אחרות, עדיף לך לשלוח 10 אימיילים ממוקדים ביום מאשר 1000 אימיילים Copy-Paste.

5. אחרי שמהידע הזה בידיים שלך, אתה פונה לאתר - ראשית דרך האינטרנט:

Dear Sir or Madam,

I have conducted a thorough research about your Sopranos Kitchen business in the past few days (the Junior kitchen is awesome!), and I am convinced that I can help you to significantly increase the number of qualified leads and sales that you are getting from your current website.

Can you please refer me to the relevant Business Manager so we can discuss my findings?

6. הטעות השניה של אנשי מכירות היא שהם לא עושים Follow-up. הסיכוי שמישהו יחזור אליך מההתקשרות הראשונית הוא די נמוך. אתה צריך כל יומיים לשלוח אימייל \ הודעה ולהזכיר שיש לך פיתרון שהם יכולים לנסות ללא כל התחייבות או סיכון. אתה ממשיך לעשות Follow-ups חמש פעמים.

7. במידה ועדיין אין תשובה - תרים טלפון.

ההתחלה תהיה טיפה קשה אבל ככל שהזמן עובר ואתה משיג יותר לקוחות, הדברים יהפכו להיות בהרבה יותר פשוטים.

תוסיף אותי לסקייפ keen.mediagroup ואני אשלח לך כל מיני Followups templates שעבדו לי מאוד בהצלחה.

No worries 8)

פורסם

אבל זו בדיוק הנקודה הבעיתית.

הוא לא מטמיע את זה - ככה שלקוח לא יכול לקחת החלטה כזו - כי ההתקשרות שלו מול המפתח של האתר שלו היא רזה (כי כאמור - לא תקציב גבוהה) ומצד שני למפתחים - במיוחד מאתרי SMB שלא מכניסים להם הרבה כסף - והם רוצים כמה שיותר לטמפלייט אותם - יש מעט רצון להתעסק בלהתמיע משהו שהוא לא Off the shelf.

לכן בדיוק הנקודה שלי - זה לא שאין תחליפים בוורד פרס / בWix marketplace - אלא שהבחור צריך לעשות את המוצר כפלאגין.

אתה צודק בהרבה נקודות אגב לגבי הפניות - מידע מוכן , Case studies , דוגמאות מוקאפים וכו.

מכיוון ששאלת - לא - הניסיון שלי הוא כמפתח וכמשהו שניהל מפתחים בשלבים שונים - אבל שעובד בסטארטאפ כבר 8+ שנים (וקרוב ל20 שנה בתחום ההיי טק) שנמצא הרבה פעמים משני צידי המתרס של בקשות דומות במסגרת העבודה שלי בחברה (גם של אינטגרציות מהסוגים האלו שמבקשים מאיתנו וגם אנחנו כאינטגרציות למוצרים אחרים של הלקוחות).

אבל לרוב עם גופים יותר גדולים בתור הלקוחות.

הייתי בשיחות כאלו - משני הכיוונים. והרבה.

אמנם אני לא עושה FE Web - אבל אני ״דיי״ בקיא במובייל , ריאקט ברמה סבירה ובכמה טכנולוגיות בקאנד בצורה דיי נרחבת.

ההשוואה לאיירון סורס גם פחות רלוונטית כי ... הוא לא Iron source - והמוצר שלו מהווה חצי פיצ׳ר של נחיתה / עמוד. ציינתי גם עוד כמה סיבות למה.

ולגבי הפיצ׳ר שמעלה לידים ב400%?

הרשה לי להיות סקפטי בלי כמה Case studies שבאים עם אנליטיקות של האתר?

כמה מכירות סה״כ, כמה מחירות עלו, כמה עברו דרך הפיצ׳ר , כמה נרשמו בסוף הפיצ׳ר , כמה חודשים , כמה טרפיק , כמה טוב הפיצ׳ר היה מוגדר (שזה לא פחות חשוב - כי משהו - מעצב יצטרך לשבת ולעשות קצת Branding וכו כדי שזה לא יראה תקוע) - ולכמה זמן היתה העליה הזו?

ה400% לידים האלו הם מבחינתי מספר באוויר ללא קונטקסט (כמובן שיכול להיות והבחור עשה את כל זה - אין ספק)

בכ״א - אני חוזר על מה שהסכמנו עליו

במיוחד אם לוקח לך שבוע להוציא פיצ׳ר כזה - תשקיע חודש כדי שיהיה זמין למכירה בפלטפורמות הגדולות , שתוכל לקנפג אותו על ידי משתמש קצה ולהכין את החומר המחירתי.

זו לפחות דעתי.

Then dying is forgetting

פורסם

לבנות את זה כתוסף מהווה כאב ראש לא קטן עבורי מכיוון שאני בכלל לא בקיא בחומר ויכול להיות שיגבה עלויות גבוהות מאוד בנוסף לזה שזה נוסה פעם אחת והותאם לצרכים של לקוח אחד ובמצב כרגע שאני לא יודע את צרכי שאר הלקוחות עוד מוקדם לדבר על זה.

לכן כרגע אני ממתמקד בעיקר בלמצוא לקוחות ולעשות את זה פר לקוח גם כדי להבין את הצרכים של הלקוחות יותר טוב וגם כדי לאסוף BACKGROUND טוב של קייסים כי כאמור עם ניסיון לא מתווכחים.

פורסם

קשה אולי אבל אז יש לזה סקייל וצורה.

אם אתה לא שולט בחומר והמוצר שלך הוא אינטגרציה לדף ווב וזה high touch - זו מכירה הרבה יותר קשה.

אלא אם יהיה לך הוכחות והרבה, לדעתי אתה בוחר בדרך שתהפוך לך מכירה לקשה מאוד.

בכל אופן - שיהיה בהצלחה.

Then dying is forgetting

פורסם
זה קיים בתור פלאגין לוורדפרס ולWIX העניין הוא שהביצוע נוראי

(...)

לבנות את זה כתוסף מהווה כאב ראש לא קטן עבורי

חיברתי ציטוטים משתי הודעות שונות. בקיצור, נראה לי שאתה יודע את התשובה, לפחות מהצד הטכני של העניין.

ליצור פלאגין טוב (לא משנה איפה אגב, לא רק בוורדפרס) זה קשה אחול-שקשוקה אבל הפוטנציאל בשוק גדול בהרבה

משיחות רנדומליות עם עסקים ישראליים. בכלל, עסקים ישראליים הם קשים, אני ממליץ שכן תצלול לעולם של וורדפרס

ותכיר את הקהילה שם (לא הישראלית).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

Liviur תרשה לי להתחיל מהסוף.

ולגבי הפיצ׳ר שמעלה לידים ב400%?

הרשה לי להיות סקפטי בלי כמה Case studies שבאים עם אנליטיקות של האתר?

כמה מכירות סה״כ, כמה מחירות עלו, כמה עברו דרך הפיצ׳ר , כמה נרשמו בסוף הפיצ׳ר , כמה חודשים , כמה טרפיק , כמה טוב הפיצ׳ר היה מוגדר (שזה לא פחות חשוב - כי משהו - מעצב יצטרך לשבת ולעשות קצת Branding וכו כדי שזה לא יראה תקוע) - ולכמה זמן היתה העליה הזו?

ה400% לידים האלו הם מבחינתי מספר באוויר ללא קונטקסט (כמובן שיכול להיות והבחור עשה את כל זה - אין ספק)

לצורך הדיון, אני יוצא מנקודת הנחה שהמספר הוא נכון. gkiler - האם אתה יכול לתאר יותר בהרחבה את תוצאות ה AB Testing?

אבל זו בדיוק הנקודה הבעיתית.

הוא לא מטמיע את זה - ככה שלקוח לא יכול לקחת החלטה כזו - כי ההתקשרות שלו מול המפתח של האתר שלו היא רזה (כי כאמור - לא תקציב גבוהה) ומצד שני למפתחים - במיוחד מאתרי SMB שלא מכניסים להם הרבה כסף - והם רוצים כמה שיותר לטמפלייט אותם - יש מעט רצון להתעסק בלהתמיע משהו שהוא לא Off the shelf.

לכן בדיוק הנקודה שלי - זה לא שאין תחליפים בוורד פרס / בWix marketplace - אלא שהבחור צריך לעשות את המוצר כפלאגין.

אתה צודק בהרבה נקודות אגב לגבי הפניות - מידע מוכן , Case studies , דוגמאות מוקאפים וכו.

אני מסכים שההטמעה צריכה להיות כמה שיותר פשוטה. פלאג-אין, כמה שורות של JavaScript, או קישור לאתר Hosted חיצוני.

מכיוון ששאלת - לא - הניסיון שלי הוא כמפתח וכמשהו שניהל מפתחים בשלבים שונים - אבל שעובד בסטארטאפ כבר 8+ שנים (וקרוב ל20 שנה בתחום ההיי טק) שנמצא הרבה פעמים משני צידי המתרס של בקשות דומות במסגרת העבודה שלי בחברה (גם של אינטגרציות מהסוגים האלו שמבקשים מאיתנו וגם אנחנו כאינטגרציות למוצרים אחרים של הלקוחות).

אבל לרוב עם גופים יותר גדולים בתור הלקוחות.

הייתי בשיחות כאלו - משני הכיוונים. והרבה.

אמנם אני לא עושה FE Web - אבל אני ״דיי״ בקיא במובייל , ריאקט ברמה סבירה ובכמה טכנולוגיות בקאנד בצורה דיי נרחבת.

סגרתי עסקאות במליוני דולרים עבור חברות שעברתי עבורן, הן עם SMBs והן עם חברות שנסחרות ב Nasdaq. היום אני משתדל לעשות לביתי.

ההבדל המהותי בינינו הוא שאני רואה דברים מבחינה ניהולית ואתה רואה את הדברים מבחינת המתכנת בשטח. בפועל - אם יש קומפננטה שעשויה לעלות את כמות הלידים מהאתר ב-400%, אני חייב לערוך טסט כמו שצריך ולבדוק במה דברים בדיוק אמורים. אני לא אתן להזדמנות כזו ליפול בגלל מתכנת - אלא אם כן הוא יכול להצביע בבירור על כשל אבטחתי, הפרת GPL או קוד שרשום בצורה מרושלת.

ההשוואה לאיירון סורס גם פחות רלוונטית כי ... הוא לא Iron source - והמוצר שלו מהווה חצי פיצ׳ר של נחיתה / עמוד. ציינתי גם עוד כמה סיבות למה.

טענת שלטעון אתר ברקע בתור IFrame זה רעיון גרוע - ואני אשמח להבין מדוע. כל דפדפן שתומך ב HTML5 תומך ב IFrame Sandbox - אז היכן בדיוק הבעיה?

בכ״א - אני חוזר על מה שהסכמנו עליו

במיוחד אם לוקח לך שבוע להוציא פיצ׳ר כזה - תשקיע חודש כדי שיהיה זמין למכירה בפלטפורמות הגדולות , שתוכל לקנפג אותו על ידי משתמש קצה ולהכין את החומר המחירתי.

זו לפחות דעתי.

בוא נשב בהזדמנות בחומוס עלית (חרא של חומוס) לדון בעניין :lol:

חיברתי ציטוטים משתי הודעות שונות. בקיצור, נראה לי שאתה יודע את התשובה, לפחות מהצד הטכני של העניין.

ליצור פלאגין טוב (לא משנה איפה אגב, לא רק בוורדפרס) זה קשה אחול-שקשוקה אבל הפוטנציאל בשוק גדול בהרבה

משיחות רנדומליות עם עסקים ישראליים. בכלל, עסקים ישראליים הם קשים, אני ממליץ שכן תצלול לעולם של וורדפרס

ותכיר את הקהילה שם (לא הישראלית).

אני מציע שתיכנס ל Upwork.com וחפש מתכנת עם נסיון רחב בתחום, שיוכל לבנות לך את התוסף שאתה רוצה בזמן שאתה מנהל אותו ובו זמנית משווק את המוצר הקיים שלך לאתרים שהוא מתאים להם.

No worries 8)

פורסם

זה שבאנגלווד? אשתי אמרה לי שהוא מעפן כשהיא עבדה באיזור.

מצד שני באמת חוץ מאצל בני דודינו בפטרסון (בברקה או אל באשה לדוגמא) לא נראה לי יש חומוס מעל בינוני באיזור (ונגיד קינג פלאפל עובר)

בכל אופן - תמיד להכנסה של אייפריים יש הפתעות

אם זה בדברים כמו תצוגה במובייל , באנליטיקות לא רציפות , בהתעסקות בתמיכה של cross site scripting.

כל עוד אתה עושה משהו פשוט הכל בסדר.

ברגע שאתה זז ימינה שמאלה - צצות הפתעות.

Then dying is forgetting

פורסם

בנתיים עליתי על דרך אחרת לממש את זה ובצורה שעל פניו צריכה להכניס יותר כסף מתוסף או מאשר למכור את זה לעסקים ומצד שני על פניו פשוט יותר מתוסף כרגע צריך לעשות טסטים כדי לאשר את המספרים (ROI חיובי)

לשאלה לגבי הA\B TESTING אז לא נעשה כזה. המחשבון הוטמע באתר שישב במשך יותר משנה על 0-1% המרות לאחר הטמעת המחשבון אחוז ההמרות גדל ל4.83% ממוצע של חודשיים.

פורסם

לדעתי, קח צעד אחד אחורה.

האם תהליך השיווק שלך יעיל? =כיצד אתה כרגע יוצר קשר עם לקוחות פוטנציאלים?

אם זה בעצמך, אולי שווה לך לחשוב (וצר לי שאני נשמע גזעני) על להשתמש בשירותים של חברת שיווק טלפונית, היכן שבחורה צעירה וחיננית שעברה הכשרה מיוחדת לשיווק וטיפול בהתנגדויות, תיצור את הקשר עם לקוחות פוטנציאלים במקומך.

הבאג הגדול עם רוב היזמים, הם תותחים בתחום שלהם ומאד מחוברים רגשית למוצר- אבל ממש לא מבינים בשיווק... וזה בדיוק המקום להכניס מישהו מיומן שיידע לעשות את זה יותר טוב, שאלות טכניות = סימן שהלקוח מעוניין והנציגה תיתן ללקוח את פרטי הקשר שלך, וזו כבר שיחה חמה שלרוב תוביל לסגירה.

בהצלחה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

ברווז להמלצתך עבדתי בעבר בשיווק טלפוני במוקד גדול מאוד שנתן שירות לחברות.

קודם כול לפחות אז הרמה בארץ הייתה נמוכה מאוד שום קורס או הכשרה שהקשר להורדת חסמים וכו... לא היה פשוט התקשרו וניסו למכור כול אחד בדרך שלו.

בין היתר מה שרלוונטי כרגע זה שהמקצוע החופף שלי הוא התעסקות בשיווק ולשם שיחות עם בעלי העסקים בניתי סקריפט (עץ) עם שלבים אחרים של התפתחויות השיחה ועבדתי לפיו. בסקריפט יש בעיה אחת והיא שהוא בנוי על היגיון ברגע שהצד השני אומר לך פשוט לא רוצה וזהו ושאלתה אותו כבר במשך השיחה מה יכולות להיות הסיבות והורדת את כול החסמים אבל הוא פשוט לא רוצה וזהו (כנראה בגלל עצלנות או ניסיון עבר עם משווקים) אין הרבה מה לעשות.

ובתור מישהו שמבין את המוצר שלי ומבין שיווק מה הוא ומבין אדוורדס ומבין פייסבוק אדס מתוך הידע וההבנה הזאת אני בטוח שהמספרים הקונקרטיים שאני נוקב בהקשר לעלות ליד וCTR וכו... הרהב יותר רלוונטיים מקול של ילדה חיננית.

בקצרה כרגע שיניתי כיוון ואני לוקח את זה לצד אחר לגמרי אעדכן במידה ויהיו הצלחות או שאחזור להנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי gkiler
  • תוכן חדש...