Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטבוחה לאשכנזים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניקו, קודם כל יש כאלה שלא יודעים לבשל.

נכון.

אבל זו מיומנות סופר קלה וסופר בסיסית, לפחות מטבוחה/חביתה/סלט/פסטה.

אם הייתי אומר לך שאדם מבוגר לא מצליח להרכיב לגו 20 חלקים עם הוראות, או לא מצליח ללמוד לפתור את לוח הכפל, אז היית אומר לי משהו פה לא בסדר. הייתי מסכים אתך.

או שהאדם לא רוצה ללמוד, שזה בסדר.

או שלאדם יש בעיה בריאותית, זה גם לגיטימי.

להגיד אני לא יודע ולא יכול ללמוד זה שקר או חוסר רצון, או לרוב שילוב של שניהם. אם מבשלים/מכבסים/מנקים/מגהצים לי בבית, איזו סיבה יש לי עכשיו לבזבז זמן וללמוד לעשות את זה?

ללמוד לבשל בסיסי זה מאוד פשוט. לא הכי חלק בהתחלה, אבל זה מאוד פשוט ונלמד מאוד מהר, במיוחד כיום כשיש הכל ביוטיוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה די פשוט אבל יש אנשים שלא לימדו את עצמם לבשל.

אישית אני מבשל בכיףואשתי אחראית על קיפול הכביסה (שזו מיומנות שבאמת תא הצלחתי ללמוד ברמה שתעמוד בסטנדרטים שלה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

^^

אשתי תמיד רבה איתי כשאני עומד לקפל כביסה,שהיא לא התייבשה לגמרי (מתלה בבית)

אני צוחק עליה שקשה לה להבדיל בין קר (כי קר בבית) לבין רטוב

מפה לשם - אני מקפל וממין בערך פי 3 יותר מהר ממנה (בגדים מגבות תחתונים והכל),ואת שלי מסדר בארון

לבישולים בינתיים אני מתרחק והענקתי לה את כל המטבח..

את שלה אני מניח יפה על המיטה...התאים שלה בארון נראים כמו פוגרום ובשביל להכניס בגד בודד,צריך או לדחוס - או לדחוס יותר חזק :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אישתי עובדת כל יום מצאת החמה עד צאת הנשמה, מה גם שהיא מהאנשים האלה שיש להם חורים בידיים וכל כמה ימים נשבר להם חפץ רנדומלי בטעות. בגלל זה אני מעדיף להתעסק בעצמי בכביסה כי אין דבר יותר מבאס מחולצה יפה ונקייה שנופלת מהחבל לאבדון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

את שלה אני מניח יפה על המיטה...התאים שלה בארון נראים כמו פוגרום ובשביל להכניס בגד בודד,צריך או לדחוס - או לדחוס יותר חזק :p

חכה חכה היא תתחיל להשתלט לך על שטחים אם ככה

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

שני דברים:

1. גר כמעט שנה בפולין. האוכל פה לא רע בכלל. גם המקומי. מטבח מזרח אירופאי מסורתי עם נגיעות מקומיות. אם כבר הבעיה היא שהם מכניסים הרבה מאוד מרכיבים לכל מנה, מה שהופך לפעמים את הדברים למוזרים.

2. בגדים בארון. פעם בחצי שנה מחייב את אשתי לזרוק כל מה שלא לבשה בשנה האחרונה, אלא אם כן יש תירוץ טוב למה להשאיר? בד״כ שקית זבל גדולה מלאה בבגדים יוצאת לתרומה בכל סיבוב כזה...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אם הנשים שלכם היו קוראות כאן, כמה מכם היו במצב צבירה 'עצמות שבורות' וכמה היו נרדמים בנינוחות על השטיחון בכניסה לבית, זה שרטוב עכשיו מהגשם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
חכה חכה היא תתחיל להשתלט לך על שטחים אם ככה

כבר השתלטה,80% מהארון שלה,ובכל זאת עקב עומס - שעות עד שמוצאת משהו ללבוש (בעצם 90% מהנשים ככה)

לי יש בערך מדף וחצי - והכל מסודר אצלי יופי טופי,ויכול לשלוף כל מכנס\חולצה בשניה ורבע :)

אם הנשים שלכם היו קוראות כאן, כמה מכם היו במצב צבירה 'עצמות שבורות' וכמה היו נרדמים בנינוחות על השטיחון בכניסה לבית, זה שרטוב עכשיו מהגשם.

חביבי,המחשב שלי עם סיסמה אומנם אך היא יודעת אותה + יודעת לגלוש מצוין כשצריך.

מניח שלא ייקח לה יותר מדי זמן\מאמץ (אם תרצה) להגיע לכאן ולהתחיל לקרוא.. - תפאדל ;) אין לי מה להסתיר :) (יותר מזה,מה שאני כותב זה דברים שממזמן אמרתי לה..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מחבת לפרצוף. קילשון לגב. טורייה למוח.

דיסקו, סוף סוף מישהו שנוגע בבעייה המישנית.

• תוכן חדש...