Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסט פריקה - ילדים איכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאי שכמות אנשים קובעת כמה נעים להיות במקום מסוים. תעשה סיבוב בכפר פסטורלי באיטליה ואחר כך סיבוב ליד הכינרת בחגים.

עשיתי. וגם ביליתי כמה שבועות במנהטן וכמה שבועות בטוקיו, אוסקה ועוד.

אתה מבלבל בין כמות אנשים לבין תשתיות ונורמות תרבותיות.

לי ולא רק לי יותר נעים בטוקיו.

רמת החיים שם - ואני חושב שזה די נכון ללא הגבלת הכלליות לכל העולם כולו - יותר גבוהה ממה שהיא בכפרים.

אנשים סבבה לגמרי עם החיים כי ignorance is a bliss, אבל אם מסתכלים על זה מלמעלה מדובר באסון טבע.

מי שחי היום במערב חי יותר טוב ממה שחיו בתקופת המגפה השחורה.

אם האנושות תדע להתמודד עם כמות בני האדם בעולם? לא יודע. אני לא תומאס מלתוס, אז אני בוחר להיות אופטימי.

והויכוחים איתך הם כמובן לא רציונאליים, מהסיבה הפשוטה שאתה מניח שהדיכאון הקיומי שאתה חי בו הוא ה-אמת, ובמחינתך בכל ויכוח על ״החיים״, כל מי שמספר לך שהוא לא ממורמר, הוא בטוח סתם לא מודע לעצמו, או משקר לעצמו, אבל בפועל חולם על מוות קרוב בלילות ומקווה שהילדים שלו יחנקו מהשניצל שהם אוכלים. זה עולה פעם אחר פעם ואתה פשוט לא מצליח להכיל את זה שאין איזו תאורית קונספירציה שכולם שותפים לה. יש באמת אנשים בעולם שלא סובלים מדכאון בכל רגע נתון. באמת.

ב-1900 בעולם היו 1.5 מיליארד בני אדם. ב-2018 קרוב ל-8 מיליארד. רובם המוחלט אנשים מיותרים שאוכלים, מחרבנים ותופסים חניות.

מיותרים ביחס למה?

עזובתך מפילוסופיות על האבסורד של הקיום בשקל. זה שאין מטרה לא אומר שאי קיום או מוות הם טובים יותר.

תסתכל על אירופה לפני המגפה השחורה ואחרי. במגפה מתו 50% מתושבי היבשת, אירוע מאוד טראומתי לאנשים שחיו באותה תקופה, אבל לאחר מכן אירופה נכנסה לשגשוג שלא נראה כמותו מאז ימי הזוהר של האימפריה הרומית. אנשים אכלו הרבה יותר טוב, הרוויחו יותר כסף, פערים חברתיים הצטמצמו ועוד ועוד.

כן וגם אחרי מלחמת העולם השניה. ובשני המקרים זה גם היה כרוך בטראומות ברמה חברתית שקשה לכמת ולהבין.

מגפה שחורה זה לא רק עובדים שמחים באנגליה, ששותים בירה ונהנים. זה גם ״זכור את המוות״.

האמת שכל גבר שלא מזריע עושה טובה לאנושות בין אם הוא הייטקיסט מולטי מיליונר עם IQ 180 או שומר בסופר שמגרד 4,000 בחודש.

לא באמת.

ביפן פרסמו עכשיו עוד רשימה של מקצועות שמי שיבוא לעבוד בהם יוכל לקבלת ויזת עבודה בקלות.

כשיש לך אוכלוסיה של 125 מיליון, שהולכת ומזדקנת, והצעירים הדכאונים חושבים כמוך, לא עושים סקס, לא מתחתנים, לא כלום, לאלו שכן בחיים מובטח עתיד לא ורוד כל כך.

אבל לפחות שם הרובוטיקה פורחת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והפיתרון הוא להשריץ ולהשריץ ולהשריץ כדי שתמיד יהיו יותר צעירים בהשוואה לזקנים שיעבדו וישלמו את הפנסיות ועליות רפואיות של הקשישים? בסופו של דבר יש גבול לקיבולת של כדור הארץ בטח ובטח ברמת החיים "המערבית" שכולם שאופים אליה.

לפחות ביפן וסין הבינו שהפיתרון הוא רובוטיקה ואוטומציה ולא "פרו ורבו ומלאו את הארץ".

הארץ מלאה. הגיע הזמן לגמור בחוץ.

פורסם

והפיתרון הוא להשריץ ולהשריץ ולהשריץ כדי שתמיד יהיו יותר צעירים בהשוואה לזקנים שיעבדו וישלמו את הפנסיות ועליות רפואיות של הקשישים? בסופו של דבר יש גבול לקיבולת של כדור הארץ בטח ובטח ברמת החיים "המערבית" שכולם שאופים אליה.

את זה אתה לא יודע. אתה מנחש, אבל האמת היא שאנחנו לא יודעים.

לפחות ביפן וסין הבינו שהפיתרון הוא רובוטיקה ואוטומציה ולא "פרו ורבו ומלאו את הארץ".

אתה טועה.

לא יוע מה קורה בסין, ביפן בהחלט מנסים לעודד ילודה.

ועל סיבוכים סוציולוגים או פסיכולוגים או ואטאבר שמובילים לכך שהמוני יפנים נשארים בתולים גם בגיל 40 אפשר לכתוב הרבה, כנראה. אבל ויתור על חיי מין - ולא משנה מתוך איזה תסביכים, וויתור על ילדים, זה ממש אבל ממש לא אותו הדבר.

פורסם

יש הרצאה מעניינת ב-TED שמתייחסת לנושא הילודה ומתואר שם הסבר מדוע העולם יגיע לאיזון,

ומה גורם לאיזון ברגע שמדינה יוצאת משלב הנחשלות אל שלב הביניים - עם דוגמאות אמיתיות ממדינות אסיאתיות שנחלצו מהקומוניזם.

המספר שהוזכר שם הוא כ-15 מיליארד אאל״ט.

בנוגע להמלצה של עמידה בראש תור המתאבדים לטובת עתיד כדור הארץ,

ידידנו זכה לקבל אותה מספר פעמים בשלל שרשורים שונים, ומשום מה אין תגובה.

לכל פורום יש את ה״חצרוני״ שלו, אני מניח.

חצרון החצר?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

או שמדובר בשלב הבא של התפתחות המין האנושי. השלב בו המין האנושי מגיע למודעות להשלכות של ילודה לא מבוקרת.

תושבים במדינות עשירות ומשכילות לא מביאים ילדים לעולם, אבל תושבים במדינות העניות משריצים ללא הבחנה. אחרי שהחיים שם הופכים לבלתי נסבלים לחלוטין הם דופקים על הגבולות של המדינות העשירות ומצפים שיאכילו אותם.

אז כנראה שילדים זה לא תמיד "שמח". ואם הילדים שהם מביאים לעולם כל כך מועילים למין האנושי למה החיים שם בזבל?

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

נשמע שזה לא פשוט בכלל להיות הורה.

לי זה נשמע כמו משהו מפחיד עד כדי שיתוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
או שמדובר בשלב הבא של התפתחות המין האנושי. השלב בו המין האנושי מגיע למודעות להשלכות של ילודה לא מבוקרת.

תושבים במדינות עשירות ומשכילות לא מביאים ילדים לעולם, אבל תושבים במדינות העניות משריצים ללא הבחנה.

הרי הברירה היחידה שיש לאנושות זה או לעבור עיקור מרצון, או להביא 20 ילדים כשאתה מתקיים מ3$ בחודש. ברור שאין פה אמצע, זה לא הגיוני. מתי שמעת לאחרונה על אנשים שמקימים משפחות מרצון ולפי יכולת כלכלית?! אין כזה דבר. מדע בדיוני.

מיד להתאבד, perfect balance ביקום לא סובל דיחוי. אפשר גם לקנות ניסן מיקרה בלי כוכבי בטיחות במבצע האחרון או לעבור לדו"ג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אמרתי אין אמצע? אתה טוען שאין אמצע.

א. לעשות ילדים בהתאם לרצון ולא לפי לחץ חברתי/נורמה

ב. לבדוק מה הערך הגנטי שווה. מי אמר שיש לנו זכות להתרבות? כיצד הוכחנו את עצמנו? בעבר בני אדם שרדו בתנאים קשים וזה נתן להם זכות להביא צאצאים לעולם. היום כל מפגר יכול להזריע מפגרת שתביא לעולם עוד פה חסר תועלת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

א. רצון מושפע גם מנורמות חברתיות ולחץ. רוב הלידות זה לא מאונס.

ב. מי יקבע שאתה ראוי לצאצאים או לא? זה קיצוני עוד יותר מלהתאבד. איפה בדיוק האמצע פה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תושבים במדינות עשירות ומשכילות לא מביאים ילדים לעולם, אבל תושבים במדינות העניות משריצים ללא הבחנה. אחרי שהחיים שם הופכים לבלתי נסבלים לחלוטין הם דופקים על הגבולות של המדינות העשירות ומצפים שיאכילו אותם.

אז כנראה שילדים זה לא תמיד "שמח". ואם הילדים שהם מביאים לעולם כל כך מועילים למין האנושי למה החיים שם בזבל?

יש קשר ישיר בין אריכות חיים, מוות מוקדם של ילדים ורמת חיים, לבין כמות ילדים שבאה לעולם.

הסיבה שתושבי מדינות עניות דופקים על דלתותיהם של תושבי מדינות עשירות היא כי החיים במדינות העשירות טובים יותר, זה לא קשור באופן ישיר לכמות הילודה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היום כל מפגר יכול להזריע מפגרת שתביא לעולם עוד פה חסר תועלת.

זה הרבה יותר גרוע, יש להם wifi והם יכולים לשגר את הגיגיהם למרשתת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
היום כל מפגר יכול להזריע מפגרת שתביא לעולם עוד פה חסר תועלת.

תגובה מגעילה וחסרת כול אלמנט אנושי כלפי אוכלוסיה בעלת מוגבלויות מולדות.

אתה מזכיר לי את הצורר אנצי בכתיבה שלך.

איכסה פיכסה !

איזה כייף לי :)

פורסם

אף אחד לא אמר ש״אם ילדים אזי תמיד שמח״.

אבל כן. גם אוכלי שניצלים מאושרים לפעמים.

אף אחד לא אמר שילדים בכל מקום, כל מספר וכל מחיר ״מועילים למין האנושי״.

דיברו על מערב או מדינות מתקדמות, אני ספציפית דיברתי על יפן.

הגישה הדכאונית \ יעני אקזיסטנציאליסטית לחיים שאתה נוקט בה היא לא נחלת הכלל, בניגוד למה שאתה חושב. מאחל לך מכל הלב פשוט למצוא את דרכך להיות מאושר, ואז אולי תבין שלא כולם משקרים לך כל הזמן.

לבדוק מה הערך הגנטי שווה. מי אמר שיש לנו זכות להתרבות?

נורמות חברתיות וחוקים.

ושיהיה ברור: גם יש לי הרבה טענות לעידוד ילודה בארץ, ועוד כל מיני מקרים שעל כאן בעבר והתווכחנו עליהם.

פורסם
בוודאי שכמות אנשים קובעת כמה נעים להיות במקום מסוים. תעשה סיבוב בכפר פסטורלי באיטליה ואחר כך סיבוב ליד הכינרת בחגים.

אנשים סבבה לגמרי עם החיים כי ignorance is a bliss, אבל אם מסתכלים על זה מלמעלה מדובר באסון טבע.

ב-1900 בעולם היו 1.5 מיליארד בני אדם. ב-2018 קרוב ל-8 מיליארד. רובם המוחלט אנשים מיותרים שאוכלים, מחרבנים ותופסים חניות.

אם מחר ימותו 5 מיליארד בני אדם ואתה תהיה בין השורדים חיים של כולם ישתפרו ברמה שאי אפשר לתאר. כמעט כל בעיות המין האנושי יעלמו - זיהום, צפיפות, רעש, יוקר מחייה.

תסתכל על אירופה לפני המגפה השחורה ואחרי. במגפה מתו 50% מתושבי היבשת, אירוע מאוד טראומתי לאנשים שחיו באותה תקופה, אבל לאחר מכן אירופה נכנסה לשגשוג שלא נראה כמותו מאז ימי הזוהר של האימפריה הרומית. אנשים אכלו הרבה יותר טוב, הרוויחו יותר כסף, פערים חברתיים הצטמצמו ועוד ועוד.

האמת שכל גבר שלא מזריע עושה טובה לאנושות בין אם הוא הייטקיסט מולטי מיליונר עם IQ 180 או שומר בסופר שמגרד 4,000 בחודש.

לא בשביל לפגוע חלילה....

אני מעדיף שהבן שלי יהיה "בינוני" ולא יגדל להיות ממורמר על החיים ועל העולם .

לשפוט בן אדם לפי כמה הוא מרוויח/ תפקיד בעבודה/ או כמה מקומות ישיבה/ חניה הוא יתפוס זה פשוט עוול לדבר המדהים הזה שנקרא חיים .

ואני אחד הפחות אופטימיים - חותם לך.

אבל עם שליליות כזאת לא מגיעים רחוק... ותמיד תזכור שיש אנשים שאפילו אתה ביניהם בינוני במקרה הטוב .

צא, תפוס זיון טוב ישחרר אותך קצת ;)

• תוכן חדש...