Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחפש רכב לזוג+תינוק

דגש על בטיחות ועל שלל הפינוקים האפשריים ללא התחשבנות על צריכת דלק או ירידת ערך.

לא נוסעים הרבה (כ12K בשנה) והרכב יעבור הלאה במשפחה כשנרצה להשתדרג.

תקציב לרכב הוא כ50 אלף עם עוד כ5 אלף ליישור קו אם צריך.

תודה מראש:-)

פורסם

אני חושב שזאת הפעם הראשונה שאני נתקל במישהו שממליץ על האדג׳ בישראל...

כמה שאני אוהב את הרכב הזה בגירסתו האמריקאית אחרי כמה מאות מיילים שנהנתי לנהוג עליו, לא יודע לענות על האמינות שלו שהיא בעלת מוניטין מפוקפק, לא חקרתי על הדגם הנמכר כאן.

על אותו משקל, הפורד קוגה עונה לדרישות בצורה מוצלחת יותר. בינתיים האמינות מניחה את הדעת, בעיקר של הדור החדש עם המנוע 1.5 (כנראה שבתקציב המנוע הקודם 1.6 ייכנס ובו צריך לבדוק שקריאות השירות בוצעו)

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

קוגה, אם הוא ימצא בכלל - תהיה ממודל לא שונה בהרבה מהאדג'. הבן אדם ביקש פינוקים ללא התחשבות בצריכת דלק וירידת ערך, לדעתי האדג' עונה על זה בדיוק טוב למדי.

על אמינות אני לא יודע לחוות דעה, אבל מנסיון - החזקת רכב אמריקאי מאוד נוחה באספקטים של זמינות חלפים אונליין במחירים נמוכים

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה על העזרה, אבל אני רואה שמחירון דגם אדג' לשנת 2010 הוא כ 76K

האם מחיר מכירה כלכך נמוך?

לגבי צריכת דלק מטורפת, ניתן להרכיב עליו מערכת גז?

כמו כן, אשמח לקבל דגם נוסף אולי משנתון קצת יותר חדש?

פורסם
להערכתי רכב כזה נסחר בלפחות 25% מתחת מחירון. למה מערכת גז? לא ביקשת ייעוץ ללא התחשבות בצריכת דלק?

בעוד שנה וחצי נעבור דירה ונצטרך לנסוע יותר עם הרכב. סה"כ שואל האם ניתן

פורסם

מסכים בעיקרון, הבעיה שצריך לרדת בשנתונים לאדג׳ בן 7-8.

עלתה בראשי מחשבה על אלטימה משנתון 2013.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...