Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבו לפני 308 sw . מפנק ונח, בגלל ירידת הערך

ניתן למצוא בסכום הזה אקסמפל שמור מ2015/14

המון מקום בבגאז' .Screenshot_20181124-175602_Chrome.jpeg

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

פורסם

אין מה לנסות להכנס לפינה הזאת. הייתי כבר בויכוח הזה לגבי הקרוז\אסטרה בשרשור אחר פה, כנראה כל מה שמגיע מ GM באופן אוטומטי נחשב פה למוקצה\חשוד\בעייתי. למה? כובע.

אז כמו שכתבתי באותו שרשור, שימשיכו כולם לקנות יונדאי\קיה\טויוטה\הונדה ואני אמשיך לקנות שברולט בחצי מחיר. בינתיים 8 שנים עם 4 שברולטים שונות, ואין תלונות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תתפנק על איזה מנהלים מגניבה, מה מפנק בפיגו מנוע 1200 נשגב מבינתי. מאליבו טורבו, מונדאו טורבו, הביואיק קצת כבדה אבל מפנקת ואמריקאית אמיתית... עם 52 ביד זה הכיוון שהייתי לוקח.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

אפשר להוסיף את האימפלה לרשימה ולבחור את המפלצת האמריקאית הזמינה הכי מדוגמת שמוצאים בתקציב.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
אין מה לנסות להכנס לפינה הזאת. הייתי כבר בויכוח הזה לגבי הקרוז\אסטרה בשרשור אחר פה, כנראה כל מה שמגיע מ GM באופן אוטומטי נחשב פה למוקצה\חשוד\בעייתי. למה? כובע.

אז כמו שכתבתי באותו שרשור, שימשיכו כולם לקנות יונדאי\קיה\טויוטה\הונדה ואני אמשיך לקנות שברולט בחצי מחיר. בינתיים 8 שנים עם 4 שברולטים שונות, ואין תלונות.

לא כובע.

נסיון.

יש לי גם קאוואליר והיא יצאה די מוצלחת....נו אז מה?

כולן כאלה?

מה הנסיון שלך עם אופל?

פורסם

לי אישית אין שום נסיון עם אופל, ויותר מזה אף פעם לא ישבתי באחת.

אבל, לחבר\מוסכניק שלי שמטפל לי באימפלה 8 שנים ועכשיו גם בסוניק הייתה אסטרה כמעט 3 שנים ויש לו רק דברים טובים להגיד (כולל הכל - כוח, חיסכון בדלק, אחלה רכב בכללית). אבל! צריך לטפל כמו שצריך! ורק בחלקים מקוריים.

אז ברור שאני לוקח בחשבון שיכול להיות שברכב הפרטי שלי עם אותו מנוע כמו של האסטרה ימות לי הטורבו ואז אוכל את הכובע, אבל מצד שני אני כבר הרווחתי במחיר הקניה, אז אין לי תלונות. ואם לא ימות אז עוד יותר טוב.

ובאופן כללי זה בדיוק מה שאני אומר תמיד: מעדיף שנתון גבוה והרבה אוטו במעט כסף מאשר שנתון נמוך ושעמומון "אמין במיוחד" בהרבה כסף. האימפלה שלי במקרה יצאה גם וגם, גם הרבה אוטו גם קצת כסף וגם אמינה מאוד, ואפילו עם מערכת גז וחסכונית כמו רכב מיני בפועל. אז הכל מהכל. שילמתי בזמנו 45K על רכב בן 5 שכחדש עלה 180K, והוא אצלי 8 שנים והיום משמש כ"רכב ליסינג" שלי לעבודה, עד שימות, או שאני אמות מה שיבוא קודם. הסוניק גם כן הרבה אוטו (סופר מיני חזק ומאובזר) בקצת כסף, 38K לרכב בן 4 שכחדש עולה כמה? 110K נגיד? אז זה הכיוון. ועם ה"בעיות" כבר מאמין שאסתדר, וגם אם תהיה נפילה אשרוד אותה כי המחיר פתיחה נמוך גם ככה אז אין לי הרבה מה להפסיד.

ככה אני עובד וזה מה שאני מאמין שכולם צריכים לעשות, אבל שכל אחד יעשה בסוף מה שטוב לו. כנראה גם בעוד שנתיים-שלוש כשאחליף את האימפלה (מקווה שתחזיק עד אז) ואצטרך לבחור, רואה את עצמי כמעט בוודאות קונה עוד איזה רכב מנהלים בלי שוק שכבר אכל את רוב ירידת הערך ופחות מבוקש בשוק ולכן נמכר במחירי שטיח. זה בדיוק הרעיון - הרבה אוטו, קצת כסף ולתחזק כמו שצריך.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...