Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש --> TSB B3DW0105Q0

TSB = Technical Service Bulletin

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

נראה לי שכן. כשהיה לי הדגם, חבר שמע מידי פעם רעש מאחורה שלא הצלחנו לזהות, אני לא הצלחתי בכלל להבין איזה רעש ועל מה מדובר. באותו שבוע נכנס הרכב לטיפול ונאמר לי שהיצרן הורה להחליף סרן אחורי, אבל לא שאלתי אם זה רשום במחשב או שזה משהו שראו בטיפול וביקשו במסגרת אחריות. לטענת החבר שנסע איתי שוב כדי לבדוק הרעש הפסיק, אני עד היום לא הבנתי איזה רעש.

ט.ל.ח

פורסם

שוב אני חוזר, זה לא ריקול.

בזמן נסיעה על מהמורות או בזמן סיבובים נשמעים רעשים מתכתיים מהסרן האחורי. לא משהו שרואים פיזית.

היצרן הוציא פתרון לרעשים, בעבר היו מחליפים סרנים אבל כיום יש פתרון אחר.

פורסם

נעשה סדר , הרעש שנשמע מהסרן האחורי אינו קשור לבטיחות אלא לרעש עבודה שנשמע לא טבעי. בתחילת הדרך היצרן לא היה מודע לתקלה ולפתרון והחליפו סרנים אחוריים . הפתרון של היצרן הוא פשוט מאד ; מילוי החל בסרן והשתקת הרעש.שוב חוץ מרעש אין שום תקלה מכנית או בטיחותית .אם מטפלים במוסך מורשה התיקון הוא חינמי בד״כ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
נעשה סדר , הרעש שנשמע מהסרן האחורי אינו קשור לבטיחות אלא לרעש עבודה שנשמע לא טבעי. בתחילת הדרך היצרן לא היה מודע לתקלה ולפתרון והחליפו סרנים אחוריים . הפתרון של היצרן הוא פשוט מאד ; מילוי החל בסרן והשתקת הרעש.שוב חוץ מרעש אין שום תקלה מכנית או בטיחותית .אם מטפלים במוסך מורשה התיקון הוא חינמי בד״כ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

סתם שאלה כללית, זה לא משהו שאמורים לעלות עליו במפעל במבחנים שעושים לרכב? הרי כל היצרנים מעבידים טוב טוב את המכוניות במסלולי מכשולים למיניהם לפני שהם יוצאים לשוק אז איך זה שאף בוחן רכב שלהם לא שמע את הרעשים האלה?

פורסם

ברכב שזה עתה רכשתי,

לפי היסטוריית הטיפולים שלו, היה רעש מכיוון הסרן האחורי והמוסך תיקן על ידי הוספת חומר מילוי, איטום והדבקה

• תוכן חדש...