Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים תודה מראש לעוזרים (רכב פיאט גרנדה פונטו 2009)

WhatsApp Image 2018-11-06 at 17.12.45.jpeg

לפני כמה ימים שמתי לב לנזילה של מי קירור לשטיח בצד הנהג, אם מישהו יודע איך אפשר לתקן לבד או כמה זה יעלה במוסך אני אשמח לדעת. הבנתי שזה כנראה נזילה מהמזגן אבל אחכה לדעה שלכם.

ערב טוב

פורסם

כדאי לוודא שמדובר בנוזל קירור (יש לו ריח אופייני) ולא במי גשם. אם מדובר בנוזל קירור, אז הנזילה מרדיאטור חימום. פירוק מורכב למדי (או לנתק צינורות בתא המנוע ולהשאר ללא חימום והפשרה).

:turn-l:
פורסם

הראדיאטור הפנימי של החימום נוזל..

האופציות הם.

אופציה א. אם תסתכל מהצד האחורי של המנוע לכיוון תא הנוסעים תראה שתי צינורות הנכנסים/יוצאים מהמנוע לכיוון תא הנוסעים..

פשוט לסתום אותם.

אופציה ב. ללכת לפרוק הדשבורד כנראה ולהחליף את הרדיאטור הפנימי (עבודה יקרה)

כאשר באופציה א הזולה, תרכוש מכשיר חימום במתחבר למצת ויפסזר אוויר חם, אך לא לשמשה הקידמית...

אם תהיה יצירתי תחבר צינור שמתחבר לתעלת האוויר (לפני המפוח) שיזרקו אוויר חם, וכך תפשיר אדים.

דרך אגב.. שקלתי קניה של רכב זהה..

עבר לי

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

לפי מה שראיתי בפירוק הפאנל זה לא נראה כל כך מסובך להוציא את הרדיאטור, וגם לא חושב שיש צורך בפירוק הדשבורד.

מחר אברר מחירים, למישהו יצא לעשות טיפול כזה ברכב מסוג זה?

פורסם
הראדיאטור הפנימי של החימום נוזל..

האופציות הם.

אופציה א. אם תסתכל מהצד האחורי של המנוע לכיוון תא הנוסעים תראה שתי צינורות הנכנסים/יוצאים מהמנוע לכיוון תא הנוסעים..

פשוט לסתום אותם.

אופציה ב. ללכת לפרוק הדשבורד כנראה ולהחליף את הרדיאטור הפנימי (עבודה יקרה)

כאשר באופציה א הזולה, תרכוש מכשיר חימום במתחבר למצת ויפסזר אוויר חם, אך לא לשמשה הקידמית...

אם תהיה יצירתי תחבר צינור שמתחבר לתעלת האוויר (לפני המפוח) שיזרקו אוויר חם, וכך תפשיר אדים.

דרך אגב.. שקלתי קניה של רכב זהה..

עבר לי

באמת חושב שאלך על האופציה הזולה כרגע

פורסם

זה נראה כאילו הרדיאטור די נגיש ולא מצריך את פירוק הדשבורד ולכן המחיר לא צריך להיות גבוה

כמובן שלעבור חורף בלי חימום זה סיוט

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

שלום חברים, פותח השירשור הוא אחיין שלי ואני רוצה לעזור לו- גם הצצתי וזה אכן ניראה קל לשליפה ככל הניראה, השאלה היכן אפשר ליקנות את הרדיאטור לבד- לפי חיפוש קצר ניראה שהרדיאטור משותף להרבה יצרנים, אשמח אם תוכלו להמליץ על מקום במרכז לרכישת הרדיאטור- כי בינתיים הציעו לו החלפה כולל עבודה בכ1200 שקל(ולא נאמר אם ישתמשו שוב בפראפלו).

תודה מראש!

https://www.onlinecarparts.co.uk/car-brands/spare-parts-fiat/grande-punto-199/4853/10204/heat-exchanger-interior-heating.html#10341

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...