Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל בשביל חבר.

הוא רוצה להחליף את הסופרב שלו בתקציב של בערך 60 אלף.

אלנטרה למשל משעממת לדעתו, ובמשעממת הוא מדבר על כח. הוא מחפש רכב מרווח וחזק, אבל כמובן שלא יהיה בעייתי מדי מבחינת אמינות.

עלו בגורל אופטימה בנזין, איי40, או כל רכב שיענה לדרישות ויעשה גם צריכה של 1 ל11 12.

ראוי לציין שהבחור נשוי עם 2 ובדרך ל3 ילדים, ונוסע 22 אלף בשנה.

השאלה הנוכחית שלו מלבד מה שפירטתי היא לגבי היכרות עם המנוע 1600 של האינסיגניה ואם למישהו יש חוות דעת ונסיון אישי עם הדגם.

תודה רבה

פורסם

צריכת דלק 1-11 או 12 ושלא תהיה משעממת - לי זה נשמע כמו ניסיון לאכול עוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אולי הגודשות בלבד יוכלו לתת מענה - עד כמה זה יהיה משתלם מבחינת אמינות? לא הייתי בונה על זה.

פורד מונדיאו 2012 ומעלה - הייתי בודק כאופציה - התנהגות כביש טובה, גדולה, מרווחת, תא מטען ענק.

אבל הייתי נותן צ'אנס לB4 בדגמים בין 2012-2014 רק שחבל שרק בדגם ה2 ליטר צריכת הדלק תהיה 1:10 - נורא קרוב למה שהוא מחפש ואמנם הרכב חלש במובן של תאוצה מצד אחד - מצד שני התנהגות כביש טובה בגלל AWD ומנוע בוקסר שטוח ביחד עם מרווח נוסעים נהדר, תא מטען די גדול ואם כל זה תוסיף את נתון האמינות.

זה רכב שיש לו חספוס מסויים ומי שאומר שהוא נטול אופי - לא ממש נהג באחת מספיק זמן.

מנוע 2.5 עדיף אבל צריכת הדלק לא בספירה הזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין בעיה עם צריכה נמוכה יותר של 9 10 קמל שתביא אמינות טובה.

הוא אמר שלדעתו הסובארו מכוערת ואיכות פנים לא משהו.

פורסם

מונדאו - אמינות זה עניין של ההיסטוריה של הרכב, אם מצא אחת טובה זו אחלה עסקה ורכב חזק מאוד - יותר מהאופל\קיה\סובארו בפער גדול מאוד

הייתי מציע רנו לטטיטיוד דיזל - יש כאלה ביד 2 פה ושם, רכב מנהלים מפנק, גדול, מנוע דיזל חסכוני ויחסית חזק.

אולי אינסיגניה מונית לשעבר - דגם דיזל - יש גם כאלה.

אגב, יש פורד מונדאו דיזל - היחידה בארץ - שנת 2014, שווה לדבר עם הבחור - יש מודעה ביד, זה לדעתי ה 2 ליטר דיזל שלהם - חסכוני וחזק.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

דיברתי עם כמה מוסכים בזמנו שהתלבטתי ואמרו לי שיש בעיות מחשוב רבות, ריבוי הכפתורים בקונסולה יכול לעצבן ממש,

התנהגות גיר מסרסת למנוע למרות כוחו (220 סוסים בסטוק)

Xpeng P7 LR - For me

פורסם
מונדאו - אמינות זה עניין של ההיסטוריה של הרכב, אם מצא אחת טובה זו אחלה עסקה ורכב חזק מאוד - יותר מהאופל\קיה\סובארו בפער גדול מאוד

הייתי מציע רנו לטטיטיוד דיזל - יש כאלה ביד 2 פה ושם, רכב מנהלים מפנק, גדול, מנוע דיזל חסכוני ויחסית חזק.

אולי אינסיגניה מונית לשעבר - דגם דיזל - יש גם כאלה.

אגב, יש פורד מונדאו דיזל - היחידה בארץ - שנת 2014, שווה לדבר עם הבחור - יש מודעה ביד, זה לדעתי ה 2 ליטר דיזל שלהם - חסכוני וחזק.

רק תיקון קל, הלטיטוד אכן אחלה רכב אך המנוע דיזל המדובר רחוק מלהיות חסכוני, בטח אם נשווה אותו ל 2.0tdi של vag.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בזמנו התעניינתי באיי 40, ממכר שמנהל מחלקה במוסך יונדאי נמסר לי להתרחק, מחסור חלקים ובעיות יחודיות.

אם כבר הייתי מחפש אמין ומהנה אז מאזדה 6 מנוע 2.5.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אין בעיה עם צריכה נמוכה יותר של 9 10 קמל שתביא אמינות טובה.

הוא אמר שלדעתו הסובארו מכוערת ואיכות פנים לא משהו.

אכן עיצוב בדור הספציפי הזה נופל מרוב המתחרות ואיכות הפנים היא דווקא טובה מאוד במובן איכות הבניה ועמידות החומר - סובארו תמיד היו מחוספסים, נוקשים - אבל כן, זה ממש לא ברמה של הסופרב אם מנסים בכלל להשוות.

ההמלצה על ה6 טובה - אני לא ממש אהבתי את איכות הנסיעה שלה, נוקשית מידי ובמקום להרגיש רכב מנהלים היא יותר לכוון של קרש עם בולמים אבל ההתנהגות שלה מצויינת - זה לא מדבר לכל אחד באותה המידה.

הI40 אם מדובר על היברידית - באמת רכב נהדר שנותן המון המון תמורה בכל פרמטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש סונטה היברידית, I40 מגיעה עם מנוע 2 ליטר ~180 כ"ס גיר פלנטרי 6 הילוכים, נוסעת יותר חזק מיונדאי I35 לא בהרבה - נסעתי על כזו במקרה לפני יומיים, גרסת סטיישן - היא יחסית מפנקת בפנים, הנעה בכפתור, מושבי עור, גג פנורמי, כסאות עם זכרון למיקום ועוד כל מיני פיצ'רים.

כמובן שאני לא משווה מנוע דיזל של רנו למנועי דיזל של וואג.

Xpeng P7 LR - For me

• תוכן חדש...