Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורט תקציב 150k - 380 k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב בכותרת דרוש אוטו ספורט המבצע 0-100 פחות מ 6.5 שניות ויד ראשונה כמובן.

יש לשלול את כל הוואגיות בגלל יחס מחפיר שקיבלתי בסוכנות.

לא משנה לא לי גודל יכול להיות הוט-אץ לבין קופה התנאי הבאמת חשוב זה 0-100, אמינות, אוטומטי, ויחס אנושי של סוכני המכירות .

פורסם

זה טווח מאוד רחב שמכיל כמעט את כל רכבי הספורט שנמכרים בארץ.

מכיל בעצם כל דבר החל מ-308 GTI דרך TYPE-R ועד 370Z.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אסף-ר צודק: אתה יכול לקנות כמעט כל דבר בתקציב כזה, במיוחד אם אתה מוכן לרכוש יד 2 עד שנתיים על הכביש.

סוכנים בעיתיים יש אצל כל יבואן. אתה בעצם מעניש את עצמך ולא את היבואן.

לדעתי הכי טוב ללכת לעשות נסיעות מבחן ורק אז להחליט.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא הבנתי למה אתה נותן משמעות לסוכן מכירות כזה או אחר בסוכנות. הסוכנים נמצאים שם רק עבור אלו ש"מתלבטים" ולא באמת יודעים איזה רכב הם צריכים/רוצים/ יכולים לקנות. אם אתה יודע איזה רכב אתה רוצה אתה אפילו לא חייב שתהיה יותר מידי אינטראקציה עם הסוכנים מלבד סגירת העסקה.

אם הבנתי נכון ואתה מחפש רכב איפשהו באמצע בין 150 ל- 380 אלף, הייתי הולך חד משמעית על GOLF GTI ב-215K, שתציג לך ביצועים מעולים ובמקביל, לדעתי, תשתלב מצוין בנוף הרכבים הישראלי. כמובן שבשאר הכסף תוכל לשפר את הרכב.

פורסם
לא הבנתי למה אתה נותן משמעות לסוכן מכירות כזה או אחר בסוכנות. הסוכנים נמצאים שם רק עבור אלו ש"מתלבטים" ולא באמת יודעים איזה רכב הם צריכים/רוצים/ יכולים לקנות. אם אתה יודע איזה רכב אתה רוצה אתה אפילו לא חייב שתהיה יותר מידי אינטראקציה עם הסוכנים מלבד סגירת העסקה.

אם הבנתי נכון ואתה מחפש רכב איפשהו באמצע בין 150 ל- 380 אלף, הייתי הולך חד משמעית על GOLF GTI ב-215K, שתציג לך ביצועים מעולים ובמקביל, לדעתי, תשתלב מצוין בנוף הרכבים הישראלי. כמובן שבשאר הכסף תוכל לשפר את הרכב.

גולף טוענים שה gti מגיע רק המרץ, אני לא יחכה את הזמן הזה

פורסם
זה טווח מאוד רחב שמכיל כמעט את כל רכבי הספורט שנמכרים בארץ.

מכיל בעצם כל דבר החל מ-308 GTI דרך TYPE-R ועד 370Z.

ההונדה והפיגו שניהם ידניות ואני צריך אוטמט.

כמה עושה ה Nissan 370z למאה?

פורסם
ב.מ.וו M240 מכונה מדהימה, ושדרוג מאוד יפה מהיונדאי i10 שלך...

Sent from my iPhone using Tapatalk

זה 2 כסאות קופה לא? מה המחיר שלה וכמה למאה

• תוכן חדש...