Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי יבוא אישי - BMW סידרה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

* בעבר דיברתי על זה אבל הנושא עלה שוב לאפשרות ממשית לביצוע הפעם

קרוב משפחה מעוניין לעשות יבוא אישי לרכב BMW סידרה 2 דגם M240i.

לאחר פגישה עם הסכנות בת"א שלא כל כך צלחה(הזמנה מיוחדת צבע, פנים וכמובן זמן אספקה שקיים בארץ ל 6 חודשים) החליט לעשות יבוא אישי.

התוכנית שלו, הוא נוסע לארצות הברית לזמן הקרוב למשך חודשיים.

הוא מעוניין לקנות את הרכב מדילר בנוי ג'רזי היכן שהוא היה ולאחר מכן לטפל ברכב להביא אותו לארץ.

ידוע כבר על המס של 131% לשלם

ועל תקינה או כל דבר אחר שצריך לעשות בשביל שיעלה על כבישי ישראל

וגם שאולי המחיר יהיה יותר גבוהה, הוא לקח הכל בחשבון.

השאלה כזאת:

מאיפה מתחילים?

איך מבררים איזה חברות עושות רק את העזרה במשלוח לארץ מאיפה שהרכב יהיה?

האם יש חברה שעושה את כל התהליך עד השחרור של הרכב לארץ?

אשמח לקבל קצת מידע בשביל לעזור לקרוב משפחה

טל

פורסם

אין לי איך לתרום לנושא היבוא, רק חשוב שישים לב כי אחריות היצרן שמספקת BMW העולמית היא לשנתיים בלבד ממועד עליית הרכב לכביש (בארה"ב כמובן). בעוד שבארץ, דלק מוטורס מרחיבה ללקוחותיה את האחריות ל3 שנים מלאות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בדקת את האפשרות לייבא מאירופה?

בעקבות שינויים בתקינה, יש המון רכבי דיזל חדשים שמוצעים למכירה בהנחות גבוהות.

פורסם (נערך)
אין לי איך לתרום לנושא היבוא, רק חשוב שישים לב כי אחריות היצרן שמספקת BMW העולמית היא לשנתיים בלבד ממועד עליית הרכב לכביש (בארה"ב כמובן). בעוד שבארץ, דלק מוטורס מרחיבה ללקוחותיה את האחריות ל3 שנים מלאות.

ידוע לגבי האחריות ונלקח בחשבון שמקבלים רק שנתים וזה בסדר מבחינתו.

לא רלוונטי דיזל כי הוא מעוניין בדגם מסויים מסדרה 2 ולא רלוונטי מאירופה כי הוא רוצה לקנות באופן אישי את הרכב מדילר שיגיע לניו ג'רזי.

תתחיל מפה, דבר איתם מחר http://ushopsmotors.co.il/?utm_source=ushops_header&utm_medium=link&utm_campaign=ushops_site_header,

לדעתי זה לא שווה לייבא רכב חדש שנמכר בארץ, ייצא לך יקר יותר, אבל תברר בעצמך

תודה, מחר אצור קשר עם החברה לשמוע עלויות המשלוח והיבוא לארץ.

נלקח בחשבון שהיה יותר יקר ואני בטוח שיצא יותר וגם הסברתי לו את זה, הבעיה שהוא קצוב בזמן ורוצה את הרכב בהזמנה מיידית ולא המתנה של 6 חודשים.

עריכה אחרונה על ידי BRAVO_SX
פורסם

יש M240 דיזל שלא ידענו עליו...? ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
יש M240 דיזל שלא ידענו עליו...? ;)

לא.

שאלתי והצעתי כיוון כללי .

ייתכן שבגלל ההנחות הוא יוכל לבחור רכב אחר במחיר טוב שייתן לו יותר.

• אחראי פורום
פורסם

ובכל מקרה, אם זכרוני אינו מטעני, אין אפשרות לייבא רכב פרטי דיזל.

לפות"ש, האם רכישה של משומש צעיר מאוד בא בחשבון?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יכול להיות שהוא יצטרך לשנות פנסים כי הפנסים בארה"ב הם שונים מהתקן האירופאי/ישראלי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אמרו לכם שזה זמן המתנה של בדיוק 6 חודשים או "עד" 6 חודשים?

חודשיים טיסה לארה"ב (אני מניח שהוא ייסע ברכב כל עוד הוא שם נכון?), ואז שליחה באונייה שזה לוקח עוד כמה שבועות.

זה כבר מתקרב ל-3 חודשים.

לא יודע כמה זמן לוקח לשחרר רכב מהרגע שהגיע לארץ, אבל נגיד וזה בדיוק יום אחד.

מניסיון אישי שלי אני יכול להגיד לך שבסוכנות של ב.מ.וו תמיד אומרים את הזמן המקסימאלי שלוקח לרכב להגיע לארץ, כאשר בפועל זה לוקח פחות.

זה מהסיבה הפשוטה שמעדיפים להגיד ללקוח את המקרה הגרוע ביותר ולהפתיע עם זמן אספקה מהיר יותר, מאשר לומר שזה לוקח (סתם לדוגמה) 3 חודשים ואז זה ייקח 4 חודשים. לא נעים.

גם מניסיון אישי, אני מכיר הרבה יותר ממקרה אחד שבו רכב הגיע לארץ בהזמנה מיוחדת בתוך פחות מחודשיים.

זה הכל שאלה של מתי מבצעים את ההזמנה, מתי משלמים את המקדמה (בין 20 ל-30 אחוז משווי העסקה) ומתי יש הקצאת ייצור ליבואן.

בהתחשב בכל אלה, אני אצא מנקודת הנחה זהירה שאם יבצע הזמנה מיוחדת אצל היבואן, יקבל את הרכב בערך באותו זמן שיקבל אותו במידה ויעשה ייבוא אישי.

אחרי שסיימתי להגיד לך את מה שלא באת לשמוע, אנסה לעזור בנושא שכן ביקשת.

חברת שילוח הכי מוכרת היא יושופס שכבר המליצו לך עליה. בנוסף, יש פה בפורום את SMC (יש להם יוזר מסחרי בפורום) שגם מתעסקים בזה, נסה לפנות אליהם.

מלבד זאת, אפשר לנסות לפנות לבוואריאן מוטורס ולהינומה מוטורס.

חוץ מזה, ישנם סוכנויות קטנות שאפשר למצוא בקלות בחיפוש בגוגל.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

GhostBuster

לגבי הזמן אמרו ההתחייב עד 6 חודשים ואותו נציג טען "אפשר לבדוק לגבי 4 חודשים אבל לא בטוח שאפשר להתחייב כי זאת הזמנה מיוחדת שצריך לבדוק אם בכלל קיים אוטו כזה כמו שהוא רוצה להזמין".

בדרתי היום עם ushopsmotors הזמן והעלות למי שמתעניין:

לוקח חודש להוציא רשיון יבוא ועוד חודש להגיע ושבועים בערך לשחרר הרכב כולל רשיון ל 3 חודשים, אמר לקחת בגדול 3 חודשים.

והעלות היא כ 6000 דולר לתהליך ועוד 5000 שקל לשלם עבור תקינה בארץ לרכב.

סה"כ כ 27,000 שקל

לגבי למה לא בסוכונות כי הוא קונה באופן מיידי את הרכב בניו ג'רזי וינהג על האוטו עוד חודשיים ולאחר "שימאס" לו מהרכב יעלה אותו על האוניה וישלח לארץ.

מאשר בסוכנות בארץ שהוא יזמין את הרכב וימתין נגיד 4 חודשים לרכב, לפחות יהיה לו זמן של חודשיים להנות מהרכב.

אני שוב אומר, אני עדיין בדעה להזמין בסוכונת בארץ ולא להתעסק ביבוא אישי

גם מבחינת מחיר וגם מבחינת אחריות

וגם מבחינת כל התהליך מאשר להזמין בארץ לשלם כסף ומתקשרים האוטו מוכן תגיע לאסוף אותו.

אבל כל אחד יעשה עם כספו מה שחושב לנכון.

טל.

פורסם

הניסיון שלי בדלק עם המכונית הנוכחית שלי (הזמנה מיוחדת) ארבעה חודשים צפי, שהיו מדויקים למדי, ו10% מקדמה.

פורסם

אצלי הזמנה מיוחדת בסוכנות בת"א, 20% מקדמה שאי אפשר להחזיר, אמרו 4 חודשים אבל קיבלתי תוך חודשיים, בהפתעה רבה (לטוב ולרע, עדין לא הספקתי למכור את הרכב הקודם).

נראה לי לא סביר בכלל שישתלם לייבא m240.

פורסם
GhostBuster

לגבי הזמן אמרו ההתחייב עד 6 חודשים ואותו נציג טען "אפשר לבדוק לגבי 4 חודשים אבל לא בטוח שאפשר להתחייב כי זאת הזמנה מיוחדת שצריך לבדוק אם בכלל קיים אוטו כזה כמו שהוא רוצה להזמין".

בדרתי היום עם ushopsmotors הזמן והעלות למי שמתעניין:

לוקח חודש להוציא רשיון יבוא ועוד חודש להגיע ושבועים בערך לשחרר הרכב כולל רשיון ל 3 חודשים, אמר לקחת בגדול 3 חודשים.

והעלות היא כ 6000 דולר לתהליך ועוד 5000 שקל לשלם עבור תקינה בארץ לרכב.

סה"כ כ 27,000 שקל

לגבי למה לא בסוכונות כי הוא קונה באופן מיידי את הרכב בניו ג'רזי וינהג על האוטו עוד חודשיים ולאחר "שימאס" לו מהרכב יעלה אותו על האוניה וישלח לארץ.

מאשר בסוכנות בארץ שהוא יזמין את הרכב וימתין נגיד 4 חודשים לרכב, לפחות יהיה לו זמן של חודשיים להנות מהרכב.

אני שוב אומר, אני עדיין בדעה להזמין בסוכונת בארץ ולא להתעסק ביבוא אישי

גם מבחינת מחיר וגם מבחינת אחריות

וגם מבחינת כל התהליך מאשר להזמין בארץ לשלם כסף ומתקשרים האוטו מוכן תגיע לאסוף אותו.

אבל כל אחד יעשה עם כספו מה שחושב לנכון.

טל.

מהיכן הבטחון שלדילר בארה"ב יש במלאי בדיוק את הדגם עם האבזור והצבעים שחבר שלך רוצה?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שחכתי להוסיף פרט נוסף חשוב לחישוב הקודם

צריך להכפיל את מחיר הרכב ב 2.4.

לשאלתך

כן יש את הדגם שמעוניין בו אבל בגירסה 230 כי את הצבע שהוא מעוניין בו לא קיים באפשרות בחירה ב 240 ולכן יקנה בסופו של דבר את ה 230.

הקרוב משפחה כבר עשה מפרט להזמנה ל 230 באתר של BMW ארצות הברית רק נשאר לי לבדוק עבורו דבר נוסף חשוב.

את ה 230 לא מביאים לארץ, לפי בדיקה באתר של היבוא אישי צריך שהאוטו יהיה מאושר במשרד התחבורה ואת הדגם 230 בארץ לא מייבאים.

אז צריך לבדוק שאין בעיה לייבא דגם שלא מגיע לארץ ביבוא סדיר ואז יוצאים לדרך בתהליך היבוא לארץ של האוטו.

טל

• תוכן חדש...