Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cerwin Vega - VEGA 124

kazaa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יש לכם להגיד בכלליות על הסאבים של סרווין וגה ועל הVEGA-124 ספציפית?

פשוט יש אפשרות(לא גדולה) שאני יוכל להשיג כזה סאב בזול וחשבתי לקנות 2 כאלה...

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

ואיך העוצמה שלו??

ועוד שאלה(חבל לי לפתוח ת'רד חדש), אני מחפש מגבר מונובלוק על מה אפשר להמליץ במחינת כוח ומחיר וגם אם אפשר שהמגבר יהיה יציב ב1אוהם...

מה אתם אומרים על הלנזר vibe1200d?? האם הוא יהיה יציב ב1אוהם כי כתוב את ההספק ב1.3אוהם...

Kenwood HU

פורסם

KAZZA נדמה לי שאייל מוכר את הUDIMENSION מונו שלו, בכל אופן אם לא יש לDLS מגברים מעולים אבל אני לא חושב שהם במחיר של הלנזר, כעיקרון הלנזר 1200D הוא מגבר סיני פשוט אבל לסאב הוא יכול לעשות עבודה לא רעה, אני מציע לך שתברר על המגברים של DLS והU , (2OHM)KICKER המגברים בסדר גודל של 3K.

בכל אופן לא בהכרח חייבים מגבר מונו השאלה היא מה אתה הולך להריץ עליו? (דגם ספציפי של סאב\ים)

לגבי הוגה הם די חזקים אבל שוב הדיוק שלהם לא מלהיב כך שלא בטוח אפילו שתשמע את הבאס מקדימה כמו שצריך אם בכלל, בעיה נוספת שלהם היא שהם נותנים המון נפח (גם בSEALED) שגורם לכאבי ראש ולחלקים ברכב להתפרק.

פורסם

טוב אני לא יודע לגבי הDLS אבל הקיקר הוא מאזור ה-4.

אכן אני חושב על למכור את המגבר שלי (ממש חיסול מלאי אני עושה) אבל הוא יקר מהלנזר.

הלנזר הוא מגבר חביב ומוציא את ההספק שרשום עליו, הבעיה העיקרית שלו היא האמינות וישנם דיווחים ל הרבה אנשים שהמגבר שווק להם חיים וכמו חן נכנס למצב הגנה בקלות ואמלנו כשמדובר על אקלים חם זה יכול להיות אפילו יותר בעייתי.

פורסם

אני רוצה שמגבר מונו כי אני מתכוון להריץ עליו 2 סאבים אני יודע שאפשר להסתדר גם עם מגבר 2 ערוצים טוב אבל אני רוצה מונו כדי שאני לא יהיה מוגבל בעתיד להחליף סאבים...

Kenwood HU

פורסם
אני רוצה שמגבר מונו כי אני מתכוון להריץ עליו 2 סאבים אני יודע שאפשר להסתדר גם עם מגבר 2 ערוצים טוב אבל אני רוצה מונו כדי שאני לא יהיה מוגבל בעתיד להחליף סאבים...

תקנו אותי אם אני טועה, אבל מגבר מונובלוק הוא ערוץ אחד..

לא יהיה עדיף לך לקחת 2 ערוצים טוב?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לראלימן - אין הרבה 2 ערוצים שייתנו מה ש Class D אחד טוב ייתן.

לגבי מגברים :

המבחר בארץ די מצומצם , בלאנזר לא הייתי נוגע כי דיווחי האמינות עליו לא משהו. ל DLS אין כלום בארץ באזור המחירים הזה (למעשה אין כלום למיטב ידעתי גם ה 1000D וגם ה A6 לא מיובאים)

לגבי ה U-D של אייל - מאוד מומלץ , Class D איכותי.

לגבי הקיקר - גם לא רע בכלל אבל גם לא זול במיוחד.

לרוקפורד יש גם בארץ את ה 1500BD או גרסה של 500X , שניהם לפי דעתי די יקרים.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...