Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי, ושאלתי גם באיזה רחוב, וקיבלתי המון תגובות עצבניות (על בזק) מכל רחבי הישוב. לכן אני חושש שיותר טוב מזה (בבזק) לא אקבל.

:turn-l:
פורסם
שאלתי, ושאלתי גם באיזה רחוב, וקיבלתי המון תגובות עצבניות (על בזק) מכל רחבי הישוב. לכן אני חושש שיותר טוב מזה (בבזק) לא אקבל.

אז למה אתה עוד מחכה?!

תעבור להוט וסגור העניין. אם יהיה יותר גרוע תחזור חזרה לבזק, בתקווה שלא תשלם יותר. פשוט תדאג שהוט לא יפרקו שום דבר של בזק ותוכל לחזור די בקלות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בזק מזניחים קשות כל מה שלא עיר (יש לי אח שגר בקיבוץ,ואחות שגרה במושב - גם אצל שתיהם אי אפשר לקבל יותר מ5מגהביט בבזק)

אני גר במקום שנחשב עיר (התל אביבים ישיגו על ההגדרה) - ועדיין, בזק מזניחה לגמרי.

נראה לי שמדובר בהמשך המאבק שלהם נגד הממשלה והשד יודע מי עוד, על גב הצרכנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב עפי הנתונים שבעמוד הראשון אתה ממש קרוב למרכזיה 5.6

LINE ATTENUATION .

כל 15Bd שקול ל 1קמ.

לדעתי יש בארון שברחוב כרטיס Xdsl שכנראה מזייף.

פורסם

הארון במרחק 50 מטר מהבית. המרכזיה במרחק 300 מטר מהבית. כמובן מדובר במרחקים אויריים, ואני לא יודע מהו אורך הכבל התת קרקעי בפועל.

הקרבה למרכזיה לא עודרת פה. לפי הטכנאי הבעייה במרכזיה עצמה.

כשהוא ראה לראשונה SNR של 10 הוא היה מלא התפעלות.

פורסם

SNR של 10 די טוב, הרף התחתון הוא 7-8 לא אופטימלי ,מתחת לזה קרי 5-6 יהיו בעיות סנכרון קשות מה שמביא לניתוקים.

המקרה שלך ממש מוזר מפני שהנתונים של הקו די טובים.

תתעקש על החלפת כרטיס ב MSAG שברחוב.

פורסם

כמו שכתבתי, ב"טיפול" האחרון הנתונים הורעו, והיציבות דוקא השתפרה.

הטכנאי טוען שהבעייה היא במרכזיה, וכמו שראיתי, הבעייה היא כללית בישוב, ולא יחודית לי.

• תוכן חדש...