Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי גולף 2.0 מודל 2002 אוטומט.

הרכב אצלי כבר 11 שנה נוסע מעולה. הקפדתי על טיפולים רק בחברה. כמובן, עלה בהתאם.

עד עכשיו הרכב עשה קרוב ל 440 אלף קילומטר !!! על אותו מנוע וגיר בלי שיפוצים!!

לפני שנה וחצי החלטתי שאני מטפל בנזילת שמן שהייתה בין הגיר למנוע.

במוסך החליפו מחזיר שמן גיר, מחזיר שמן מנוע, מחזירי שמן ציריות, אבל הנזילה לא נפטרה אפילה החמירה :( אחרי שלושה ניסיונות שבמהלכם החליפו גם טורק וגם אטם משאבת שמן גיר, החזירו לי את הכסף.

וככה אני נוסע לי שנה וחצי תוך כדי שאני ממלא שמן גיר בעצמי אחת לחודשיים שלוש.

לפני חצי שנה צצה בעייה חדשה... ועל כך אני מבקש לדעת מניסיונכם :)

כשהמנוע קר, שילוב להילוך גורם למנוע להיכבות באופן מיידי כאילו משהו מאוד חזק תופס אותו.

עם קצת רגל על הגז אפשר לשכנע אותו להישאר מונע, אבל במצב עצירה הטורים יורדים לאזור ה 500 ואפילו נכבה מחדש.

אחרי נסיעה של 10 דקות עד רבע שעה הכל מתנהג כרגיל.

באופן כללי הגיר מעביר הילוכים בדיוק כמו ביום הראשון שקניתי את האוטו. לא מחליק, לא בועט, אין השהייהות, עובד חלק.

היום הוצאתי את האוטו מהמוסך והדיאגנוזה היא שיפוץ גיר. לדעתם יש בעייה מכנית.

לי זה נשמע מוזר בגלל שהגיר עובד פרפקט כשהוא חם.

לדעתי זה חיישן כלשהו או מגע רופף באחת הצמות. אחרי שלושת הפירוקים שעברו על האוטו המסכן היו כל מיני "בעיות" שנפטרו פשוט ע"י ניקוי מגעים עם אוויר.

האם מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת? מה היה התיקון?

תודה מראש לכל המגיבים

אדריאן.

• תוכן חדש...