Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום!

ראשית תודה על הנעוץ, עשה לי הרבה סדר באופן הקנייה.

אני מחפש לקנות רכב בתקציב 15 עד 20 אלף.

עד היום נהגתי עם הרכב המשפחתי מזדהה 3 1600, והייתה מעולה בשבילי.

והגיע הזמן לרכב משלי.

אופן השימוש שלי ברכב הוא לרוב לנסיעות בין עירוניות ללימודים ולעבודה אשר מחוץ לעיר.

כמו כן, אני רוכב אופניים מספר פעמים בשבוע ומעמיס את הזוג ברכב, לכן חשבתי על רכב משפחתי זריז.

אני חושב שכדאי אוטומט, כי אליו התרגלתי, וגם לבת זוג.

בהתחלה חיפשתי מזדהה 3 וסיאט איביזה 1600 סמק, מהשנתונים של 2010 בערך,

אך מה שבתקציב לרוב היה עם קילומטרז גבוהה.

מה מציעים?

המליצו לי על סוזוקי ליאנה, בטענה שהוא אמין וחסכוני, אבל רק שנתון 08, והנהיגה איתם די מסורסת והוא די מכוער.

כמו כן, במהלך חיפושי ביד 2, ראיתי סוברו B4 שנכנסת לתקציב משנתון 09, אך עם קילומטרז קצת מחשיד..

105K... אין לי ספק שהרכב קצת יותר גדול ממה שאני צריך, ויצרוך לא מעט דלק בנסיעה עירונית.

אך אם אכן הקילומטרז אמיתי והרכב תקין, אני די יהנה מהנסיעה בו, ואולי הוא לא כזה בזבזן

תודה, יאיר:-D

עריכה אחרונה על ידי Yairus
פורסם

אין משהו מחשיד ברכב בן עשר עם 105 אלף ק"מ אם יש היסטוריית טיפולים מסודרת והוכחה שזה אכן הק"מ של הרכב. זה מתחת לממוצע בסך הכול.

מה שכן, קח בחשבון שהתחזוקה של B4 תהיה יקרה יותר ממשפחתית מקבילה מאותה שנים, למשל צמיגים שצריך להחליף ברביעיות ולא בזוגות כמו ברכב בעל הנעה קדמית למשל. התחזוקה גם לא זולה כמדומני. בנוסף צריכת דלק גבוהה.

אם אתה רוצה רכב שיתאים גם לאופניים, גם אוטומטי וגם זריז - יהיה קשה למצוא במסגרת התקציב שלך. תצטרך להתפשר על משהו לדעתי. הייתי בודק אולי רכבי סטיישן כמו יונדאי i30CW. תתאים לך בתור רוכב אופניים בזכות הפרקטיות של רכב סטיישן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

מקווה שזה לא מנוגד לחוקי הפורום (אם כן אשמח לקבל פידבק ולערוך בהתאם)

אני בדיוק מוכר פורד פוקוס משנתון 2010 שנמצאת בטווח התקציב הזה ויכול להיות שתענה על הצרכים שציינת. האם יכול לעניין אותך?

עריכה אחרונה על ידי Sonica
פורסם

סיביק בתקציב שלך תהיה די ישנה, אין הצדקה.

אפשר לחפש פורד פוקוס סטיישן 2.0 מהדור השני, היא לא מאוד חסכונית, אבל היא תהיה מרווחת ותציג גם ביצועים סבירים. יש את ה-1.6 הנפוצה יותר, אבל היא חלשה למדי. (אם כי, אם אתה מסופק ממאזדה 3, ייתכן שגם פוקוס תספק אותך)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האמת ששקלתי את הפוקוס סטיישן היא יחסית זולה, אך כולם אמרו לי שהיא כבדה ועגלה.

ואכן, אם אלך על סיוויק האצבק, אז כנראה על 2008.. עבר כבר יותר מעשור.

אז האפשרויות שיש לי עד כה: מזדהה 3 (08-09), איביזה (09-10) או סיוויק שנת' 08.

ראיתי סיוויק נחמדה אדבר איתו מחר.

פורסם

אני מחזיק בדיעה שאין רק בלרדת שנה או שנתיים כשקונים רכב שמור במיוחד במפרט זהה (מזדה 3 למשל).

הסיוויק היא מכונית עם ביקוש גבוה ולכן תמיד יקרה באופן משמעותי (טובה, זה בוודאי, אבל לא חושב ששווה את ההפרש).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לצערי טרם מצאתי מזדהה 3 המצדיקה את המחיר.

אני הולך עכשיו לבדוק סיוויק באזור אשקלון, הרכב נראה שמור, עם הסטורית טיפולים.

ק"מ יחסית נמוך ל2008, ואיש שנשמע אמין.

איזה מכון ממולץ לבדיקה באזור אשקלון?

פורסם

אם כבר חשבת על מנהלים,

חפש קיה מג'נטיס, יכנס לך בתקציב יופי, רכב מרווח ונח - מתאים מאוד לבינעירוני,

יקח לך פרמיה של 10% יותר דלק ממשפחתית רגילה, אבל המרווח\נוחות\ביצועים שווים את זה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

תודה לכולם!

בדקתי היום את הסיוויק,התרשמתי מהרכב, שמור ומטופל והכל מתועד.

סוכם שמחר נלך למכון באזור אשקלון, הוא ציין וגם מבדיקה בגוגל שיש שני מכונים באשקלון: בועז וקומפיוטסט.

הבנתי מגוגל שיש גם רלקס באשדוד.

סוכם שאם יש משהו בר תיקון, ישר יורד אלף שקל מהמחיר שסוכם (22K)

פורסם

אני עם שברולט קרוז 2012,מרוצה עד הגג רכב אמין וכן לכל הספקנים והמפקפקים הרכב מטופל ושמור, צריכת דלק סביב 1:10, אחזקה סבירה

• תוכן חדש...