Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איך הגעת לאלף שקל . אבל אצלי על דנט קטן מפתיחת דלת בחניה אחד ביקש 1500 והשני ביקש 1800. אז או שהחברה האלה שמתעסקים בPDR התחילו להשתגע במחיר או שפשוט לא כדאי להם כבר להתעסק בזה. עובדה שהם כבר לא קיימים כמעט יותר. (אולי יפתחו שוב לאחר מכת ברד נוספת)....

פורסם
לא יודע איך הגעת לאלף שקל . אבל אצלי על דנט קטן מפתיחת דלת בחניה אחד ביקש 1500 והשני ביקש 1800. אז או שהחברה האלה שמתעסקים בPDR התחילו להשתגע במחיר או שפשוט לא כדאי להם כבר להתעסק בזה. עובדה שהם כבר לא קיימים כמעט יותר. (אולי יפתחו שוב לאחר מכת ברד נוספת)....

תראה, מבין גדול ברכבים אני לא.

עם זאת, גם אם נקבל את זה שמדובר ב-3.5, אז אני לא מבין איך הוא הגיע ל-10 אלף. שום בעל מוסך לא התקרב למספר הזה. אולי הוא הרגיש שהוא יכול לעשות עליי קופה, אולי הוא רוצה יותר מקח. אני לא יודע. האוטו שווה לדעתי באזור 25 אלף? אולי טיפה יותר. חישוב מראה שתיקון 4 דלתות עולה אצלו בממוצע יותר מפעם וחצי ממחיר האוטו. עכשיו אני בטוח שזה לא באמת המחיר של טיפול אצלו ב-4 דלתות, אבל לדרוש כמעט חצי מעלות האוטו על שריטות. לא יודע, משהו מאוד מוזר בצורת ההתחשבנות הזאת. למען הסר ספק, זה עם האלף לא עובד עם PDR. אבל הוא גם לא מחליף את הדלת.

• תוכן חדש...