Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רכב סקודה פאביה 2015 AMBITION. יש מסך שמגיע מהחברה.

כמה אמורה לעלות מצלמת ריוורס והתקנה שלה באזור מרכז/שפלה?

אשמח להמלצה על דגם/מקום להתקנה.

תודה :-)

פורסם

לא בטוח שלמערכת אפשר לחבר מצלמה לא מקורית.

מחיר מצלמת רוורס תלוי באיכות המצלמה, מצלמה סינית פשוטה שבאור ישיר לא תראה בה כלום תעלה לך עם התקנה 300 ש"ח.

מצלמה יקרה ואיכותית יכולה לעלות גם מעל 1500 ש"ח.

פורסם (נערך)
לא בטוח שלמערכת אפשר לחבר מצלמה לא מקורית.

מחיר מצלמת רוורס תלוי באיכות המצלמה, מצלמה סינית פשוטה שבאור ישיר לא תראה בה כלום תעלה לך עם התקנה 300 ש"ח.

מצלמה יקרה ואיכותית יכולה לעלות גם מעל 1500 ש"ח.

התקציב כן נמוך, 300-500 ש"ח, לא רוצים להתפרע עם מחיר, סה"כ תשמש לכיוונון נוסף בזמן חניות. ואם במקרה באותו רגע השמש תסנוור ולא תהיה שמישה, אז לא נורא ומסתמכים על המראות (מניסיון בספייס סטאר הנוכחית).

יש מתקין מומלץ באזור שציינתי? שיוכל לבדוק מראש אם המצלמה בכלל מתאימה למערכת.

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

ממליץ לך לבדוק עם הדר מ-HI-LED, מתקין מקצועי ומומחה לרכבי VAG. הוא יושב בכפר סבא. אמור לתת לך מענה על כל השאלות.

אני לא יודע איזו מערכת מגיעה עם הרכב שלך, אבל ברוב המערכות יש חיבור מצלמה פשוט שגם נותן power ברגע שאתה מכניס לרוורס. אז אם יש לך קצת ידע טכני, לא אמורה להיות בעיה. מבדיקה באיביי יש המון מצלמות שבעצם מוטמעות בתוך הידית לבגאז', ואז כל שצריך לעשות הוא לנתב את הכבל עד שתגיע למערכת.

יש גם סרטונים ביטיוב.

2016 BMW M235i.

פורסם
ממליץ לך לבדוק עם הדר מ-HI-LED, מתקין מקצועי ומומחה לרכבי VAG. הוא יושב בכפר סבא. אמור לתת לך מענה על כל השאלות.

אני לא יודע איזו מערכת מגיעה עם הרכב שלך, אבל ברוב המערכות יש חיבור מצלמה פשוט שגם נותן power ברגע שאתה מכניס לרוורס. אז אם יש לך קצת ידע טכני, לא אמורה להיות בעיה. מבדיקה באיביי יש המון מצלמות שבעצם מוטמעות בתוך הידית לבגאז', ואז כל שצריך לעשות הוא לנתב את הכבל עד שתגיע למערכת.

יש גם סרטונים ביטיוב.

הרכב לא בדיוק שלי כדי שאתחיל לעשות עליו ניסויים :-P

תודה על ההמלצה, אציע לידידה לפנות אליו להמשך בירורים.

עריכה:

אם יש המלצות למתקינים נוספים שיותר לכיוון פתח תקווה והסביבה הקרובה, יהיה עוד יותר טוב.

פורסם

אני גר בפתח תקווה, והדר ממש 10 דק' נסיעה ממני. בכל אופן, יש לך גם את "יוני סטריאו" בראש העין. הייתי אצלו לפני שבוע, אחלה בחור ויש לו המון אופציות.

2016 BMW M235i.

פורסם
אני גר בפתח תקווה, והדר ממש 10 דק' נסיעה ממני. בכל אופן, יש לך גם את "יוני סטריאו" בראש העין. הייתי אצלו לפני שבוע, אחלה בחור ויש לו המון אופציות.

תודה :-D

• תוכן חדש...