Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סגרתי לפני כמה שעות ביטוח חובה + מקיף

קיבלתי למייל את הביטוח חובה ורשום שם שהוא לא בתוקף עד שהדואר/הבנק חותמים ומאשרים את התשלום. מה זה השטויות האלה? המוקדנית לא אמרה לי כלום על זה.. אני לא יכול לנהוג ברכב עד להדפסה של זה? והאם הביטוח חובה והמקיף צריכים להיות תמיד בתוך הרכב? (מסמך שמוכיח אותם?)

פורסם

בעקרון ישנה חובה רק לגבי ביטוח חובה. בפועל היום שוטרים כבר לא בודקים קיום תעודת ביטוח חובה, ורק בטסט השנתי בודקים את זה (שם מסתפקים גם בהעתק או שליחה במייל בחלק מהמכונים).

אם סגרת עם הסוכן על ביטוח מהיום - אז הכיסוי כבר בתוקף ואין מניעה לנהוג ברכב.

ממליץ בכל זאת לדאוג שתהיה תעודה חתומה ברכב בהקדם.

שים לב אם הסכום לתשלום הוא לא אפס, אז התעודה כן תקפה.

פורסם
בעקרון ישנה חובה רק לגבי ביטוח חובה. בפועל היום שוטרים כבר לא בודקים קיום תעודת ביטוח חובה, ורק בטסט השנתי בודקים את זה (שם מסתפקים גם בהעתק או שליחה במייל בחלק מהמכונים).

אם סגרת עם הסוכן על ביטוח מהיום - אז הכיסוי כבר בתוקף ואין מניעה לנהוג ברכב.

ממליץ בכל זאת לדאוג שתהיה תעודה חתומה ברכב בהקדם.

שים לב אם הסכום לתשלום הוא לא אפס, אז התעודה כן תקפה.

לא הבנתי

אם הסכום הוא אפס - התעודה לא בתוקף

אם הסכום הוא לא אםס (כלומר יש סכום מסוים) אז התעודה תקפה?

פורסם

אני רואה שהניסוח שלי יצא לא כל כך ברור:

בדרך כלל מצויין אוטומטית שהתעודה תקפה רק לאחר תשלום.

אם שילמת בטלפון באשראי, ורשום על התעודה ששולמה, אז היא כן תקפה וההערה הזאת חסרת משמעות במקרה הזה (ובכל מקרה, רק התעודה המקורית ולא הסריקה באימייל תקפה לפי החוק, אבל כבר לא בודקים את זה כאמור).

• תוכן חדש...