Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזמנתי מהם השבוע למזדה 6 2007 שלי .

צלחות ברמבו ורפידות רמסה לגלגלים אחוריים .

עלה לי 360 + 40 המשלוח .

מוזר שאותו מותג לרכב אחר עולה כפול מחיר..

מישהו יודע למה?

רק הצלחות אצלי זה 500₪..

פורסם
מוזר שאותו מותג לרכב אחר עולה כפול מחיר..

מישהו יודע למה?

רק הצלחות אצלי זה 500₪..

הבלמים האחוריים זולים יותר מהקדמיים , יש לי בקדמי גם ברמבו ורמסה , עלו יותר .

פורסם

אז מסתבר שסתם הלחיצו אותי במוסך להחליף רפידות , והיה עוד בשר די מכובד .

בהתחשב בזה שאני נוסע 8-10K בשנה , הייתה לי עוד שנה לפחות . (מדובר על רפידות אחוריות )

WhatsApp Image 2018-10-06 at 11.15.36.jpeg

25.jpg

דרך אגב , ברפידות של הגלגל הראשון הייתה פחית אחד בכל רפידה. המוסכניק העביר את הפחית לחדשות .

בגלגל השני היו 2 פחיות אחת על השנייה , הוא העביר את שתיהן לכל רפידה .

האם זו יכולה להיות בעיה בטיחותית?

פורסם

לפי התמונות נשאר עוד הרבה מאוד בשר סביב ה 70 אחוז בכייף ואין ספק שניסו לגזור עליך קופון עם חיוך. לגבי הפחיות בגס הרפידות אז רפידות איכותיות מגיעות עם הפחיות. אם אין פחיות אז בהחלט מומלץ שיהיו זה מונע רעשים והידבקות של הרפידה לקאליפר והבוכנה.

פורסם
לפי התמונות נשאר עוד הרבה מאוד בשר סביב ה 70 אחוז בכייף ואין ספק שניסו לגזור עליך קופון עם חיוך. לגבי הפחיות בגס הרפידות אז רפידות איכותיות מגיעות עם הפחיות. אם אין פחיות אז בהחלט מומלץ שיהיו זה מונע רעשים והידבקות של הרפידה לקאליפר והבוכנה.

כן... סתם הלחיצו אותי בטיפול , רצו לגזור קופון . בסוף הזמנתי בעצמי והלכתי למוסך אחר .

דרך אגב בהשוואה של הרפידה הישנה והחדשה- שתיהן רפידות של רמסה .

פורסם
המצב של הפחיות לא תקין בעיני, צריך התקנה שווה של הרפידות בשני הצדדים.

תברר בדיוק כמה פחיות יש במקורי.

אנסה לפנות לאיזשהו מוסך מורשה מאזדה , נראה אם ייתנו תשובה עיניינית או שיחשבו שנפלתי עליהם מהשמיים .

על אותו משקל של איך מחליפים נוזל בלמים ( במורשה שבדקתי , שואבים מהכוסית ושלום על ישראל )

פורסם
אז מסתבר שסתם הלחיצו אותי במוסך להחליף רפידות , והיה עוד בשר די מכובד .

בהתחשב בזה שאני נוסע 8-10K בשנה , הייתה לי עוד שנה לפחות . (מדובר על רפידות אחוריות )

[ATTACH=CONFIG]510342[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]510343[/ATTACH]

דרך אגב , ברפידות של הגלגל הראשון הייתה פחית אחד בכל רפידה. המוסכניק העביר את הפחית לחדשות .

בגלגל השני היו 2 פחיות אחת על השנייה , הוא העביר את שתיהן לכל רפידה .

האם זו יכולה להיות בעיה בטיחותית?

הרפידה נראית די חדשה. אני מאוד מקווה שלא החלפת. ונשמח לדעת את שם המוסך שהמליץ להחליף רפידות אם כולן נראות ככה ולא רק אחת בטעות.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
אנסה לפנות לאיזשהו מוסך מורשה מאזדה , נראה אם ייתנו תשובה עיניינית או שיחשבו שנפלתי עליהם מהשמיים .

על אותו משקל של איך מחליפים נוזל בלמים ( במורשה שבדקתי , שואבים מהכוסית ושלום על ישראל )

ניקוז מלא, או עם מכשיר ייעודי או עם שאיבה מכל גלגל. אם מחליפים רק מהכוסית זה כמו לא להחליף בכלל. אין הבדל.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...