Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ניסיתי להחליף לבד את הפילטר דלק במאזדה לאנטיס 2003 וחרשתי את השני הברגים הראשונים כשניסיתי לפרק את הפילטר, את כל השאר פתחתי בסדר כי הבנתי עם מה אני מתעסק ונשענתי עם כל הגוף על המברג כשסיבבתי. עברתי בכל החנויות שרק אפשר ואף אחד לא מוכר ביטים כאלו או ערכות והסתכלו עליי כאילו ביקשתי חללית. הזמנתי מחו"ל אבל יקח זמן עד שיגיע ואחרי שחיכיתי לפילטר אין לי חשק שוב לחכות חודש. ניסיתי בכל השיטות הפשוטות כמו לשים גומיה וכאלה. ניסיתי גם עם חצי טיפה של WD40 אבל לא הלך ותכלס מעדיף בלי הדברים האלו באזורים כאלו. הייתי מסגר לא קצת זמן והייתי עושה חיתוך עם דרמל או דיסק להפוך למינוס ולפתוח עם מברג שטוח. גיצים במקרה הזה מאוד מסוכנים ואשמח להיפגש עם מישהו עם ערכה כזאת, זה להוציא 2 ברגים ולשים במקומם 2 דומים שמצאתי.

זה הסגנון שאני מחפש

https://www.amazon.com/Damaged-Screw-Extractor-Set-Stripped/dp/B014SH8F3E/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1538313272&sr=8-3&keywords=broken+screw+extractor

פורסם

באמת צרה הברגים במכסה הזה.

אתה צריך סט דורן כזה, עם פטיש לדפוק לכיוון פתיחה.

בפעם הבאה תן פתיחה ראשונית ידנית.

אגב איזה פילטר הזמנת ומאיפה? 477.jpeg

פורסם

קודם כל תודה על תגובה

כל הברגים נפתחו ידנית, יש לי מברגת אימפקט ובשביל הספורט אחרי שניסיתי לפתוח בכל הדרכים הפשוטות ניסיתי עם המברגה ומין הסתם הם נהיו עגולים עוד יותר בצורה מושלמת חחח ולא נפתחו. תכלס אין לי גם סט כזה אבל אני באמת אנסה לדפוק עם מברג דק בכיוון הפתיחה. לא ניסיתי פשוט יש תחושה שזה פשוט יחליק אין במה להתפס כבר. ממש רוצה להסיים עם הדבר הזה וקיוויתי שלמישהו יש.

זה פילטר מקורי שהזמנתי מאיביי. זה לא הייתה חנות חלפים, סתם מישהו מגרמניה. לקח לי המון זמן למצוא מקורי עם מק"ט זהה אחד לאחד.

פורסם

מתחת למכסה מסתתרת המשאבת דלק כך שהייתי נמנע מקידוחים.

מכת פטיש נכונה עם מברג חד/שפיץ תעשה פלאים.

הצלחתי לפתוח עם מפתח אלן ברגים שנאכלו בצורה עגולה, צריך הרבה רגש.

פורסם

זה מה שהזמנתי. בדקתי אין לו עוד כאלו. עלה לי 100 שקל + 100 משלוח במאזדה רצו ממני 330 לא כולל עבודה אבל רציתי לעשות לבד בכל מקרה. בפורומים מחו"ל רושמים שאין הבדל ממשי בין מקורי לבין חליפים שהכל אותו דבר. וגם הם עולים 100+100. אבל מצאתי מקורי אז העדפתי להזמין אותו.

Untitled.png

פורסם (נערך)

קרה לי אותו הדבר בדיוק ראה שרשור בנושא: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?589538-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%A5-%D7%91%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%9D

אגב, אח"כ הזמנתי מאיביי סט נוסף (שיהיה), והוא היה פשוט גרוע, לכן אני ממליץ על הסט של סיגנט. סט כזה:

http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=4467

אני באזור המרכז, אם זה רלוונטי מבחינתך.

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

תנסה לדבר עם סמי שרביט מאשקלון.

לרוב מתעסק עם ג'יפים. אבל אם יקבל אותך מאמין שיפתור לך את הבעיה.

0502705500

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

תודה אמיר. פחות התכוונתי לעסקים, מוסכים לא חסר. יותר בקטע של טובה של מישהו מהפורום שיש לו את הכלי. להגיע אליו הבית להוציא וזהו.

פורסם

חילוץ ברגים זה לא אני מגיע והבורג עף מהמקום... צריך ניסיון בכדי לחלץ ברגים ולא רק לראות סרטים ביוטיוב. בגלל חוסר ניסיון אתה עלול לשבור גם את החולץ ואז הסיפור טיפה מסתבך.

אני מציע לך לקפוץ לבעל מקצוע בכדי לחלץ את הברגים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא איש מקצוע אבל במשך 11 שנים הוצאתי ברגים כאלו. אם הייתי יודע שככה הם סגורים גם את ה2 בודדים לא הייתי חורש.

• תוכן חדש...