Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי מאזדה 3 2006 והמראה האמצעית ממש קטנה, מישהו יודע על מראה אמצעית גדולה נוחה ומומלצת ולא ממש יקרה ויכול להגיד לי מאיפה לקנות? תודה!

פורסם

המראה המומלצת היא המראה המקורית של הרכב. היא מתוכננת להציג את שדה הראיה הדרוש (החלון האחורי) בלי להפריע לסכי השמש, עם מנגנון (ידני או אוטומטי) למניעת סינוור ועשויה זכוכית בטיחותית.

המראות הפנורמיות עליהן אתה מדבר הן סיכון בטיחותי, מעוותות את המראה (בסגול) הנשקף בהן, מפריעות לסכי השמש ואינן בטיחותיות.

בקיצור - השקע מאמץ קל בכוונון נכון של המראה המקורית והמנע מהתקנת השיקוץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצטרף לדעה של קודמי, אך אם בכול זת באוטו דיפו יש כאלה, גם בחנויות לאיבזרי רכב אמורה להיות.

אחד הבעיות יכולות להיות שאי אפשר לפתוח את סכך השמש עד הסוף.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשאר (לפחות גם לדעתי) עם המראה המקורית.

כבר ציינו שהיא הכי מתאימה, ותראה לך את מה שאתה צריך באמת לראות (חלון אחורי) בלי להאבק עם סכי השמש.

מראות פנורמיות רק יוצרות את האשלייה שאתה רואה "תמונה" נרחבת יותר (מעוותת יותר ומפריעה לסכי השמש)

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה רבה!

פשוט אני נהג חדש וברכב של המורה המראה הייתה פי כמה גדולה אז חשבתי שהגודל חשוב, דבר נוסף אני לא בטוח שהמראה מקורית בכלל (אין לי דרך לדעת כי הרכב שלנו נקנה משומש) אבל אני אשאר איתה לבינתיים.

(:

פורסם

צלם ונענה לך.

ח"ח על הניסיון להישאר עם המראה המקורית. נסה לשכוח את מה שהיה בשיעורי הנהיגה וסגל לעצמך הרגלי נהיגה נכונים

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

רכב של מורה לנהיגה אינו ככל רכב - כיון שגם המורה צריך להביט לאחור, והמראה הסטנדרטית אנה מאפשרת זאת.

כאשר אני למדתי לנהוג למורה היתהמראה קטנה שהיתה מותקנת על סך השמש שלו, אבל כיום המורים מתפנקים במה שקל להשיג - מראות פנורמיות. אבל אתה נוהג בלי מורה, ולא זקוק למבט מימין, ולכן עדיף לך להשאר עם המראה המקורית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לרכב הראשון שקניתי מיד לאחר שהוצאתי רישיון (לפני 25 שנה) הוספתי מראה פנורמית. הרגשתי אתה בטוח יותר, אבל באמת היא הפריעה לסכי השמש (ו/או להיפך). כשהתחלתי לנהוג גם במכוניות אחרות הבנתי שפיתחתי תלות מסוימת במראה הזאת וקשה לי לנסוע עם מראה "רגילה". החלטתי שטוב יותר להשתמש רק במראה הסטנדרטית ואני לא מתחרט על כך.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
תודה רבה!

פשוט אני נהג חדש וברכב של המורה המראה הייתה פי כמה גדולה אז חשבתי שהגודל חשוב, דבר נוסף אני לא בטוח שהמראה מקורית בכלל (אין לי דרך לדעת כי הרכב שלנו נקנה משומש) אבל אני אשאר איתה לבינתיים.

(:

אני הורדתי את המראה פנורמית לפני חצי שנה - בהתחלה זה מוזר שחסר שדה שראיה "רחב"

לאחר תקופה קצרה, מתרגלים.

כמו שציינו לך מראה פנורמית למורי נהיגה זה עבור שדה ראיה כפול. (עבור הנהג ועבורם)

אבל משהו שחייבים לשים אליו לב, מראה פנורמית לא רק יוצרת אשלייה של מרחב רחב

אלא (וזו הבעיה המרכזית) היא מעוות מרחק ונותנת תחושה שהרכבים מאחור במרחק רב יותר

וזה כבר עניין בטיחותי - שאסור להקל בו ראש.

• תוכן חדש...