Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אלנטרה או סקודה ראפיד-בחירת רכב ליסינג

adir10
שימו לב! השרשור הזה בן 2204 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בהנחה והגודל של שני הרכבים מספיק לי ומה שמעניין אותי זה כוח וצריכת דלק- בעיקר הכוח, הראפיד תניה מהדגם החדש עם 95 כוחות סוס ומנוע טורבו וברור לי שהטורבו משנה, אך האלנטרה על הנייר עם כ30 כ"ס יותר, כמה זה משפיע?

גם אבזור זה nice to have, אבל לא עד כדי כח חשוב.

יש לציין שהאלנטרה תעלה כ150 ש"ח יותר בשווי שימוש.

תודה מראש לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הביצועים די דומים, האלנטרה נוחה ומרווחת בצורה משמעותית מהרפיד,

אתה זקוק למקום במושב האחורי? אם לא אז חבל להוציא עוד 150 ש"ח סתם.

רק שים לב שדגם חדש של האלנטרה הוצג ואני מניח שבקרוב הוא יהיה בארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם האלנטרה מגיעה עם גיר רובוטי כפול מצמדים הייתי מבקש לעשות נסיעת מבחן כדי שתחליט איזה מהרובוטים טוב לך יותר.

לגבי הראפיד- כיוון שמדובר כאן ברכב ליסינג,אין כאן שאלת אמינות,אלא עניין של נוחות -זאת בהנחה שעסקה לא יותר ארוכה משנתיים (כי אז צריך לבדוק אם נשארת באחריות,הגיר שלה "קצת" יותר רגיש לתחזוקה מזה של היונדאי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד פעם אלנטרה עם כפול מצמדים ? לוקח בדיוק דקה לבדוק את זה ולראות שאין בארץ, יש רק 1.6 אוטומט פלנטרי.

הסקודה תהיה חזקה יותר בזכות גיר רובוטי יעיל יותר ומנוע טורבו ביחס לאטמוספרי ביונדאי.

היונדאי מרווחת יותר מבפנים ומתחרה באוקטביה, הראפיד מציע תא מטען ענק ונוח לגישה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם, אכן מדובר ב1.6 אטמוספרי רגיל, השאלה אם הטורבו בראפיד אכן מפצה על פער של 30+ כ"ס?

מדובר בליסינג דרך העבודה אז לדעתי פחות משנה עניין האחריות, במהלך ה3 שנים למיטב ידיעתי האחריות לא עליי.

מלבד המרווח, כמה היונדאי מרגישה יותר איכותית מהסקודה?

רמת אבזור ליסינג בסיסית לשני הרכבים כמובן...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו גרסה מסורסת של המנוע הזה, באיביזה הוא מוציא 115 כס בגרסאות אוטומטיות, הפער כנראה לא יהיה משמעותי בינה לבין האלנטרה.

לא ישבתי בראפיד מחודשת, הבנצי שהיה שיפור בנושא, האלנטרה דיי ממוצעת מבחינת תא נוסעים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק ללכת לסוכנות ולראות איך היא בפנים תעזור, שקלתי גם ראפיד אבל הבסיס מושב שלה הרגיש לי קצר מידיי והתנוחת נהיגה לא אידיאלית - בזה היונדאי עדיפה, בביצועים כנראה לראפיד יתרון אם כי האלנטרה סבירה בסך הכל לקטגוריה - כפשרה של הכל האלנטרה היא בסך הכל רכב ליסינג בסדר, ולדעתי עדיפה על הרפאיד.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, הארונה מהשרשור הקודם היא עדיין האופציה המועדפת, אך בנתיים ירדה מהפרק כי לא ניתן להזמין אותה(לאור הריקול האחרון) עד להודעה חדשה.

למישהו יש מושג אולי מה הצפי להוצאת ריקול מספק שיוכלו לשחרר את הארונות להזמנה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגב, הארונה מהשרשור הקודם היא עדיין האופציה המועדפת, אך בנתיים ירדה מהפרק כי לא ניתן להזמין אותה(לאור הריקול האחרון) עד להודעה חדשה.

למישהו יש מושג אולי מה הצפי להוצאת ריקול מספק שיוכלו לשחרר את הארונות להזמנה?

נשמע כמו תירוץ של חברת הליסינג, אני מכיר ויודע על מספר רכבי סיאט ארונה שנמסרו בשבועות האחרונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2204 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...