Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ניגשתי אתמול לסוכנות טרייד אין של יבואן וראיתי סוזוקי ספלאש 2014 שנסעה 80000 ק"מ ויד שנייה (01 בעלים קודמים ושניהם פרטיים)

מחירון הרכב הוא 43500 והמוכר ביקש 42000 אך אמר שאם אני רציני הוא מוכן לרדת עוד קצת.

אשמח לדעת (בהנחה שהאוטו נקי בבדיקה) האם כדאי לרכוש רכב בן 4 שנים שעבר כבר שתי ידיים ואני השלישית?

כמו כן, אם אצליח לסגור את העסקה ב 40000/ 41000 ש"ח (אנסה פחות מזה אך לרוב זה לא יקרה כשאני קונה מסוחר), האם מחיר כזה יהיה טוב או שזה נשמע יקר? כי הבנתי שספלאש זה רכב סחיר. האם נכון שהביקוש שלו גבוה?

אשמח לחוות דעת

פורסם

נשמע סביר, במיוחד אם העסקה כוללת הכנה והאחריות כלשהי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכב בן 4 אשר יד שניה זה לא חריג, אם המחיר לפי המחירון ובהתאם למחיר שהרכב נמכר ביד2 לא רואה בעיה אם אתה מתכוון להחזיקו מספר שנים.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עם כל הכבוד לסוכנות סוזוקי- קשה למצוא רכב דומה בלוח יד 2,יד ראשונה עם ק"מ נמוך ?
אם אתה מוכן להתייצב ולעזור לו לחפש ולבדוק - ניחא. כל עוד אתה יושב ביציע ונותן עצות עדיף שתחשוב פעמיים לפני שתגיב...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תודה חברים.

בסוף המוכר התעקש על 41,000 ש"ח - מדובר ביבואן שאינו סוזוקי אלא פיג'ו.

אני ממשיך לרכב הבא אך בטרם אני מחפש כדאי לעצור ולקבל חוות דעת המנוסים:

האם הספלאש אוטו' עדיפה על הפיקנטו אוטו' 1.25 ל' מבחינת אחזקה וביצועים (אני יודע שאין לחפש ביצועים ברכבים עם מנועים קטנים אך פעמים יש מסלולים עם עליות כמו נסיעה פעם בחודש/יים לירושלים)?

והאם הסוזוקי סוויפט בכלל תהיה עדיפה על שתיהן בפרמטרים לעיל?

הרכב ישמש 90% את הנהג בלבד לנסיעה של 15 ק"מ ביום משולבת (עירוני בינעירוני) ופעם בחודש יהיו נוסע או שניים נוספים לנסיעה בינעירונית (עפולה-ירושלים הלוך חזור) כך שלא מחפש צריכת דלק טובה אלא רק אחזקה כללית זולה וכן רכב לא עגלה שיצליח לנסוע בעליות ירושלים במהירות 90 קמ"ש ללא מאמץ ניכר.

פורסם

1. לא הבנתי מה גרם לך לוותר על הרכב.

2. הסוזוקי ספלאש חזקה וחסכונית יותר מהפיקנטו.

3. בשימושים שאתה מתאר - אין יתרון לסוויפט.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
1. לא הבנתי מה גרם לך לוותר על הרכב.

2. הסוזוקי ספלאש חזקה וחסכונית יותר מהפיקנטו.

3. בשימושים שאתה מתאר - אין יתרון לסוויפט.

ויתרתי כי המוכר הוריד רק 2,500 ש"ח והוא לא נותן שום אחריות.

גם כן, לפני שדיברנו על קנייה אבא רצה לעשות טרייד אין על הרכב שלו ולקנות אותה הספלאש והסוחר הוריד כ- 70% ממחירון האוטו של אבא (פולקסווגן פולו 2010 פרטית ומאוד נקייה) רק בגלל שהוא יד 02, ידני ונסע 21,500 ק"מ בשנה שזה מאוד מצחיק (הוא סוג של נרתע כשידע שהרכב של אבא הוא יד 3 ובן 8 שנים אבל זה בסדר גמור מבחינתו שהספלאש כבר יד שנייה במהלך 4 שנים).

אני יודע שהוא סוחר שמחפש להרוויח, אבל להוריד 70% סתם כך על אוטו נקי של אבא ובמקביל להוריד רק 2000 ש"ח בלי שייתן אחריות על הרכב שלו (מצב של קנייה במזומן ולא טרייד אין) זה מאוד מוגזם.

דבר נוסף הוא שהפיקנטו הייתה מאובזרת הרבה יותר טוב מהספלאש וגם נראית יותר יפה אבל שמעתי מלא מעט אנשים שהרכב בקושי סוחב. זה נכון או שלאנשים יש תמיד ביקורת על כל דבר?...

פורסם

אתה לא יודע שסוחר ישחט אותך על הרכב שלך, ובמקביל יציע לך את מה שיש לו בכמה שיותר כסף.

זה טרייד אין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המחירון של הרכב שיש לאבא גבוה יחסית, וגם עם הנתונים הטובים, לא נראה שהוא ימכר במחירון, גם לא רוב לזה. הסוחר לוקח את כל הנתונים בחשבון (כולל העובדה שהוא צריך להרוויח על העסקה) ולכן מציע מחיר שחיטה.

בנתונים של הרכב, נראה שניתן למכור אותו די בקלות בשוק הפרטי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...