Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סליל הצתה סיטרואן C4 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, נדלקה לי נורה לפני כמה ימים בצבע כתום של משאבה.

הלכתי למוסך הוא אמר לי שצריך להחליף 2 קויל ואת ארבעת המצתים... אמר לי סכום של 1120 לא כולל מע"מ והלכתי משם.

רציתי לברר לפני שאני מוציא סכום כזה(סטודנט ) אם זה מחיר ריאלי...

תודה יום טוב חברים

רכב: סיטרואן c4 החדשה 2012 הרכב עשה 124 אלף ק"מ

פורסם

אני לא כל כך יודע, במוסך אמרו שצריך להחליף 2 קויל ואת ארבעת המצתים. קיבלתי עוד הצעת מחיר של 1100 כולל מע"מ.( הקודם היה 1120 לא כולל מע"מ)...

פורסם

מהיכן אתה בארץ ? לפחות במרכז יש כמה מוסכים המתמחים בצרפתיות (גבע ושאפט בת"א/אורן בחולון)-כל אלו לא פחות מקצועיים מהמורשים ובמחירים שפויים מעט יותר מהם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מוסך רן-דן בירושלים מתמחה בצרפתיות. רן אחלה בחור עם המון סבלנות ואיש דיאגנוסטיקה מעולה. המוסך לא מורשה יבואן.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם אין תופעות נילוות לנורת התקלה אז אל תרוץ עדיין להחליף כלום! כל סורק אוניברסאלי יכול לשלוף קודי תקלה אצלך..מקווה שמישהו באיזורך פה מהפורום יעזור לך ותחזור לעדכן איזה קודים עלו ומשם ניתקדם. להחליף 2 סלילים ו 4 פלאגים אני לא מבין על מה?!?

• תוכן חדש...